Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:09:19 GMT

برگشت محدودیت‌های کرونایی به بازار شهرستان آمل

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۸۸۷۹

برگشت محدودیت‌های کرونایی به بازار شهرستان آمل

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان روز پنجشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونای آمل که یکی از هفت شهرستان دارای وضعیت قرمز مازندران است ، افزود : تصمیم بازاریانی که به صورت داوطلبانه قصد تعطیلی کسب و کارشان را در این مدت داشته باشند ، مورد استقبال قرار می گیرد.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال حاضر هفت شهرستان آمل ، بهشهر، بابل ، رامسر ، نوشهر ، محمودآباد و سوادکوه را قرمز اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت پنج شهرستان دیگر مازندران هم نارنجی اعلام شده است. مازندران ۲۲ شهرستان دارد.

رییس ستاد مقابله با کرونای مازندران گفت : متاسفانه وضعیت برخی از شهرستان های استان به پیک مجدد شیوع بیماری کرونا رسیده و دارای وضعیت قرمز هستند و به همین دلیل احتمال افزایش آمار بیماران در روزهای آینده در این شهرستان ها از جمله آمل وجود دارد و باید تصمیم های  جدی تر  برای مقابله با شیوع این ویروس اتخاذ شود و در صورت نیاز به تصمیم قاطع تر در این ارتباط مکاتباتی با وزارتخانه های کشور و بهداشت و حتی رییس جمهوری انجام می شود.
نماینده عالی دولت در مازندران تردد در محیط های بسته را مهم ترین فاکتور افزایش شیوع ویروس کرونا در برخی شهرستان های استان اعلام کرد و بر ضرورت جلوگیری از تجمع افراد در محیط‌های بسته، مسقف و کوچک تاکید کرد.
حسین زادگان پایش وضعیت و شناسایی دلایل درگیری در شهرهای قرمز از جمله آمل را قدم نخست دانست و تاکید کرد : این وضعیت خواه ناشی از مراودات در بازار ، عدم رعایت مردم و عادی انگاری در مقابله با موضوع کرونا است و یا کم توجهی دست اندرکاران و یا هر علت دیگر ، اکنون موجب شیوع بیماری و نگرانی شده است.

استاندار مازندران  افزایش ظرفیت تخت های بیمارستانی برای عبور از این وضعیت و تاب آوری در برابر وضعیت احتمالی حضور طولانی تر این ویروس در پیک دوم  را از ماموریت های دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرد و اظهار داشت : ارتقای بیمارستان های شهرستان های درگیر از جمله آمل برای پذیرش بیماران کرونایی در صورت افزایش مبتلایان، ماموریت مهم دیگری است که باید از سوی دانشگاه های علوم پزشکی جدی گرفته شود.

حسین زادگان  با اشاره به این که شناسایی مراکز تجمعی در شهرستان از دیگر اولویت های این روزهاست، اظهار داشت: باید مشخص شود که در بازار آمل کدام نقاط، در حمل و نقل عمومی، محیط های کارگری و کارخانجات این شهرستان، مراکز آموزشی و ... از بیشترین میزان تراکم برخوردارند و در چه وضعیتی هستند.

وی  با بیان این که نمی توان محیط کار و تولید را تعطیل کرد، افزود : باید با تعیین پروتکل های متناسب با این محیط ها، فضای کار و تولید را امن نگه داشت.

 رییس ستاد مقابله با کرونای استان مازندران با اشاره به این که هیچ مراسمی در شهرهای با وضعیت قرمز نباید برگزار شود، گفت : سازمان صنعت و معدن ، اماکن نیروی انتظامی با کمک نیروهای بسیج و با کار میدانی و عملیاتی نسبت به این موضوع اقدام نمایند چرا که حفظ جان و سلامت مردم خط قرمز ما در مقابله با کروناست.

حسین زادگان بر جدیت نیروهای عمل کننده و دست اندرکاران بخش های مختلف برای قطع زنجیره انتقال و شیوع بیش از پیش این ویروس تاکید کرد و گفت : هدف اصلی ما از اجرای برنامه های محدود کننده ، ایجاد توازن بین میزان پیشروی بیماری و توان درمانی استان است و به هیچ وجه نمی خواهیم معیشت و کسب و کار مردم تعطیل شود لیکن اگر جان مردم در خطر باشد ناگزیر باید تصمیمات محدودکننده را جدی تر کنیم.
دورکاری در شهرهای قرمز
استاندار مازندران همچنین بر رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مراکز پرتجمع نظیر بانک ها تاکید کرد و گفت : باید ضدعفونی معابر و مکان های مهم، نظارت بر بازار و تبلیغات محیطی برای تقویت فرهنگ سازی و تداوم رعایت پروتکل های بهداشت فردی و عمومی با جدیت تداوم یابد. 

وی با بیان این که ادارات در شهرهای دارای وضعیت قرمز می توانند به کارکنانی که وضعیت پرخطر دارند دور کاری بدهند ، تاکید کرد : شهرداری ها مکان های پرتردد و مجموعه های تحت پوشش خود را باید ضد عفونی کنند.

حسین زادگان گفت : قصد ما ضمن مبارزه کامل با شیوع کرونا ، حفظ معیشت و اقتصاد مردم است لیکن معتقدیم هر مکانی که جان مردم را تهدید کند ، باید تعطیل شود.

وی ادامه داد : نانوایی ها، سوپرمارکت ها و مشاغل حیاتی باز هستند ، اما باید بدرستی در جهت رعایت بهداشت و پروتکل های بهداشتی مدیریت شوند.
براساس آخرین آمار هم اکنون ۶۲۸ بیمار کرونایی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و ۱۵۹ بیمار هم در بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری هستند. این تعداد بیمار بستری سه برابر آمار بیماران کرونایی بستری در مقایسه با ۱۰ روز پیش است.

دانشگاه علوم پزشکی مازندران هشدار داده است که به خاطر نزدیکی شهرستان های مازندران به یکدیگر ، سرعت شیوع بیماری در این استان بیشتر از سایر مناطق کشور است و احتمال رسیدن شهرهای دارای وضعیت نارنجی به قرمز در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی زیاد است.

همچنین بر اساس اعلام این دانشگاه ، سرعت انتقال ویروس کرونا در استان طی یک هفته گذشته به ۱.۴ نفر افزایش یافت که دو برابر اوایل تیر ماه است. سرعت شیوع بیماری کرونا در مازندران اسفند ماه پارسال یک به چهار بود یعنی از یک بیمار به چهار نفر سرایت می کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران ویروس کرونا مازندران دانشگاه علوم پزشکی حسین زادگان دارای وضعیت شیوع بیماری وضعیت قرمز شهرستان ها محیط ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار

 یک بازیکن در لیگ فوتبال اسپانیا به دلیل درخواست کمک برای رسیدگی به وضعیت یک هوادار از داور کارت قرمز گرفت.

به گزارش تسنیم و به نقل از نشریه مارکا؛ هفته سی‌و‌هشتم لیگ دسته دوم فوتبال اسپانیا با یک حاشیه همراه بود که سر و صدای زیادی به راه انداخت. روز گذشته (شنبه) تیم‌های فوتبال راسینگ سانتاندر و الچه به میزبان راسینگ به مصاف هم رفته بودند که در آخرین دقایق آن یک هوادار روی سکو‌ها دچار حمله قلبی شد.

در این میان اینیگو ساینس ماسا، بازیکن تیم راسینگ که روی نیمکت نشسته بود، زودتر از تیم داوری متوجه اتفاق شد و به همین دلیل فوراً به سراغ خوان کانترو، ناضر مسابقه رفت و از او در کمال ادب و احترام اما با جدیت خواست که دستور توقف بازی را برای رسیدگی به وضعیت هوادار 58 ساله تیم میزبان که گویا دو بار پیاپی دچار حمله قلبی شده بود، صادر کند. میانجیگیری او برای نجات جان هوادار اما در میان بهت و ناباواری با کارت قرمز داور مسابقه، خوان کانترو مواجه شد؛ تصمیمی کاملاً متفاوت از آنچه سایر داوران در شرایط مشابه اتخاد می‌کنند.

مشخص نیست که دلیل داور برای مجازات بازیکن نیمکت‌نشین سانتاندر چه بوده است اما این‌طور به نظر می‌رسد که او فرض را بر این گذاشته که بازیکن در حال مشاجره با ناظر مسابقه است. به هر حال تصمیم او برای اخراج بازیکن پا بر جا مانده که این مسئله مسئولان باشگاه راسینگ را برآن داشته تا نسبت به مجازات بازیکن خود فرجام‌خواهی کنند.

در این بین خوشبختانه با ورود به موقع پزشکان و اجرای عملیات احیا، هوادار تیم راسینگ از مرگ نجات پیدا کرد و به بیمارستان انتقال داده شد. گفته می‌شود که وضعیت این هوادار پایدار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • تلاش ستاره قرمز‌ها برای رسیدن به پرسپولیس
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • قهرمانی اندیشه زرین اردبیل در لیگ یک گلبال کشور
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • (ویدئو) وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور