Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

دبیر کمیته شرکت‌های سرمایه‌گذار در آزادراه‌ها ضمن تایید بازگشت دریافت دستی عوارض آزادراه تهران- شمال، از احتمال بازگشت باجه‌های عوارضی‌ به سایر آزادراه‌های کشور به دلیل عدم پرداخت وجه از سوی مسافران خبر داد.

هم اکنون اخذ عوارض در چند آزادراه مهم کشور الکترونکی انجام می‌شود که آزادراه تازه تاسیس تهران- شمال نیز یکی از آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حدود یک هفته است که مسافرانی که از شمال کشور به تهران باز می‌گردند مجبور هستند با توقف نزدیک شهرستانک عوارض آزادراه را به صورت دستی پرداخت کنند.

ایرنا سال گذشته در گزارشی اعلام کرد که هنور ۶۰ درصد افرادی که از آزادراه ها عبور کرده‌اند عوارض الکترونیکی خود را پرداخت نکرده‌اند که این ناهماهنگی موجب شده تا روند الحاق آزادراه‌های جدید به طرح اخذ عوارضی الکترونیکی کند شود.

«خدایار خاشع» روز جمعه در خصوص فعالیت مجدد باجه‌های اخذ عوارضی در آزادراه تهران-شمال، گفت: تاکنون تنها ۳۰ درصد عوارض الکترونیکی پرداخت شده است و به همین دلیل شرکت سرمایه گذار تصمیم گرفت فعلا در مسیر برگشت مسافران به سمت به طرف تهران عوارض را به صورت دستی اخذ کند.

وی با بیان اینکه قوانین بالادستی برای حمایت از پرداخت عوارض الکترونیکی وجود ندارد، گفت: مثلا عدم پرداخت الکترونیکی عوارض از سوی مسافران منجر به توقیف خودرو نمی‌شود.

خاشع با بیان اینکه اخذ عوارض الکترونیکی خواسته همه شرکت‌های آزادراهی است، گفت: لازمه اجرای آن وجود قوانین بالادستی و حمایتی است که استفاده کنندگان راه را ملزم به پرداخت عوارض کند و اگر تاخیر در پرداخت داشتند هزینه دیرکرد را نیز پرداخت کنند. مثل عوارض خودرو که معمولا شهرداری از مردم دریافت می‌کند یا اخذ جرایم، گلوگاهایی مانند فروش خودرو،  تعویض پلاک، استرداد خودرو از پارکینگ و مانند آن وجود دارد که صاحب خودرو مجبور به تسویه بدهی و دیرکرد آن است.

دبیر کمیته شرکت‌های سرمایه‌گذار در آزادراه‌ها  با بیان اینکه تاکنون چنین الزامی برای پرداخت عوارض و دیرکرد آن وجود نداشته، گفت: درصد پایینی از عوارض عبور از آزادراه‌ها پرداخت می‌شود و سرمایه‌گذاران آزادراه‌ها دیگر ظرفیت آنرا ندارند که بعد از این حجم سرمایه‌گذاری با این قیمت دلار، عوارض هم نگیرند.

وی خبر داد: وزارت راه و شهرسازی در حال عقد قرارداد با نیروی انتظامی برای اجرای چنین الزاماتی است ولی منطقی است که قوانین حمایتی لازم تصویب تا اجرای آن به صورت سلیقه‌ای و خواست دستگاه‌ها و یا افراد نباشد.

 دبیر کمیته شرکت‌های سرمایه‌گذار در آزادراه‌ها گفت: اکنون آزادراه‌های در دست ساخت نیز که احساس می کردند دیگر با راه اندازی سامانه اخذ عوارض الکترونیک نیازی به احداث ایستگاه های اخذ عوارض ندارند مجدد شروع به احداث این ایستگاه ها کرده‌اند. این درحالی است که ما ساخت باجه‌های عواراضی را متوقف کرده بودیم ولی از حدود سه ماه پیش ساخت ساختمان های عوارضی را شروع کردیم. برای مثال در آزادراه کنار گذرجنوبی تهران تنها در یک قطعه ساختمان باجه را آماده کرده بودیم اما اکنون و با عجله در حال ساخت ساختمان عوارضی در سایر قطعات آن هستیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: عوارضی تهران شمال باجه عوارضی عوارض الکترونیکی سرمایه گذار آزادراه ها اخذ عوارض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۲۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر با بازگشت ۵۰ واحد راکد صنعتی به چرخه تولید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن ضامن‌فر امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ستاد تسهیل جایگاه تبیین مشکلات واحدهای تولیدی است تا در خصوص آنها تصمیم‌گیری و در جهت رفع آنها و پایداری اشتغال و تولید گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم در سال جدید جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را بیش از پیش برگزار و بیشتر میدانی عمل کنیم، افزود: برگزاری مستمر و منظم این جلسات و همراهی و همکاری دستگاه‌های اداری و سیستم بانکی استان موجب شد طی دو سال گذشته ۵۰ واحد راکد تولیدی، صنعتی و گردشگری به چرخه تولید بازگردند که مهمترین آن کارخانه قند یاسوج است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بازگشت این تعداد واحد به چرخه تولید زمینه‌ساز اشتغال خوبی در سطح استان بوده است و تنها بازگشت کارخانه قند به چرخه تولید موجب اشتغال ۲۰۰ نفر شد.

وی عمده مشکلات سرمایه‌گذاران را مسائل بانکی و تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بانکی بیان و تصریح کرد: در برخی مواقع دستگاه‌ها و بانک‌ها برای همکاری با سرمایه‌گذاران نیازمند مصوبات ستاد تسهیل هستند که در این زمینه سرعت تصمیم‌گیری افزایش می‌یابد.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: نگاه ستاد تسهیل این است که بدون بروکراسی اداری و اینکه واحدها درگیر زمان شوند در سریع‌ترین زمان ممکن مسائل را در ستاد تسهیل مطرح و رفع شود.

وی افزود: ستاد تسهیل در سال جدید بنا دارد جلساتی را در محل اجرای طرح‌ها و همچنین شهرستان‌ها داشته باشد و از حیث کمیت و کیفت جلسات پرباری داشته باشیم.

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عوائد و نتایج جلسات منجر به بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و کامل شدن همه ظرفیت واحدها می‌شود تا شاهد سرمایه‌گذاری و وارد شدن طرح‌های بیشتری به چرخه تولید باشیم.

وی تصریح کرد: در استان بسیاری از دستور کارهایی که در جلسه مطرح می‌شود حاشیه امنی ایجاد می‌کند که مدیران با فراغ بیشتری به واحدهای سرمایه‌گذاری کمک کنند و در رفع مشکلات و حل مسائل این واحدها همکاری دارند.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: در چهارمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات شش طرح اقتصادی مطرح و تصمیمات لازم در جهت رفع مشکلات آنها گرفته شد.

کد خبر 747960

دیگر خبرها

  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • فیلم/ قصه پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکی
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد