Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با فرا رسیدن هفته عفاف و حجاب، جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قدس بیانیه‌ای را منتشر کرد که پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته قرائت شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرقدس، به مناسبت فرا رسیدن هفته عفاف و حجاب و در آستانه سالروز شهادت جمع زیادی از هموطنان در دفاع از پوشش ملی و دینی در مسجد گوهرشاد، جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج و ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قدس بیانیه‌ای را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن این بیانیه که توسط فاطمه معروفی، دبیر اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قدس پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته قرائت شد، به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مؤمن بگو ، جلباب‌ها(روسری‌های بلند) خود را بر خویش فرو افکنند: این کار برای اینکه (از آلودگان) باز شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است( سوره احزاب، آیه ۵۹)

بنا به فرمایش مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظلله العالی) ، زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که می‌توان زن بود، عفیف بود، محجبه بود و در عین حال در متن و مرکز بود . می‌توان سنگر خانواده را پاکیزه نگاه داشت و در عرصه سیاسی و اجتماعی نیز سنگرسازی کرد و فتوحات بزرگ را به ارمغان آورد (۹۱/۱۲/۱۵)

در دوران خفقان پهلوی، تیرماه سال ۱۳۱۴ ، رضا خان طرحی را اجرایی کرد که توسط آن نماد ملی مذهبی زنان ایرانی از آن‌ها به اجبار سلب شد.

شاه پهلوی به خواست اربابان غربی‌اش وحشیانه و با زور طرح کشف حجاب را اجرایی کرد و در پی آن مردم شریف و دیندار ایران بی‌تفاوت نمانده و سکوت نکردند.

هزاران تن از مردم غیور و عفیف با تجمع‌های خود در نقاط مختلف به نوع پوشش افتضاح رضا خانی اعتراض کردند و آن را مغایر با دین شمردند و خواستار پوشش ایرانی ، اسلامی برای زنان شدند و در پی این تجمعات بود که عوامل و سربازان رژیم پهلوی و رضا خانی حدود ۲هزار تن از هموطنان مظلوم ما را در مسجد گوهرشاد تنها به دلیل دفاع از پوشش ملی و دینی خود به گلوله بستند و پیکر بسیاری از آن‌ها را با خود بردند و در جایی نامعلوم دفن کردند.

امروزه و در عصر حاضر نیز اقداماتی مشابه و نیز هولناک‌تر از اقدامات رضا خانی برای کشف حجاب صورت می‌گیرد.

دشمنان انسانیت همواره در تلاشند تا گوهر عفت زنان را ربوده و او را ناچیز قرار دهند و تنها به وسیله بازی با کلمات و در قالب آزادی و برابری حقوق زن و مرد و عدم پوشش، زنان و دختران را از مسیر الهی و ریحانه الهی بودن دور کنند. حال اگر وجود زنان که بسیار پر اهمیت است و باعث پیشبرد اهداف اسلام و انقلااب خواهد شد، مورد هجمه و در تیررس بدخواهان قرار گرفته است باید هوشیار بود و اقداماتی پیشگیرانه انجام داد.

همانطور که در بیماری کرونا مراقب سلامتی جسم مان هستیم لازم است برای آرامش فردی و استحکام خانواده و امنیت اجتماعی از انتشار ویروس بی‌حیایی در میان خانواده و جامعه ممانعت کنیم.

چنانچه دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا این ویروس بی‌حیایی را در میان خانواده‌ها و جامعه انتشار دهد و حتی برای یک نفر هم شده تلاش کند چرا که حجاب و عفاف را پرچم جمهوری اسلامی ایران و نماد زن مسلمان می‌داند و ما به عنوان زن مسلمان نمی‌خواهیم که به عنوان یک ابزار و شیء مورد استفاده دشمنان باشیم و داشتن پوشش مناسب هیچ منافاتی با حضور پویا و فعال زن در جامعه ندارد.

جمهوری اسلامی در جبهه‌های بین المللی و در دفاع از مظلومان جهان در حال پیشروی است. پس در جبهه‌های داخل و در سنگر دفاع از حجاب و عفاف نیز باید غیورانه بجنگند. حاج قاسم سلیمانی نماد دفاع در مقابل دشمنی و فرمانده غیور عرصه نظامی بود. اکنون به حاج قاسم‌های فرهنگی نیاز داریم. لذا مردم و مسؤولان عزیز همت کنند و در مقابل هجوم بی‌عفتی‌ها در برابر آن بایستند.

لذا مورد انتظار است:

۱. مجلس جوان و انقلابی ما در قانون گذاری و نظارت، دولت محترم در روش‌های مدیریتی و اجرایی قوانین و قوه قضائیه در اجرای احکام مرتبط، همگی مراقبت را داشته باشند و اقدامات هوشمندانه و نیکویی انجام دهند که اکنون پس از گذشت ۴ دهه از انقلاب و پس از عروج شهیدان و سرداران ما، ایران شاهد آندلس نشود. مبلغان دینی و معلمان مدارس و دانشگاه‌ها علاوه بر تبیین چهره به چهره، اقدامات خود را در قالب تولید محتوا در فضای مجازی با هوشمندی پیش ببرند.

۲.از دولت و همه دستگاه‌های کشور می‌خواهیم مصوبه مورخ ۸۴/۱۰/۱۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت عنوان راه‌کارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب را با قاطعیت اجرا کند.

۳.از همه دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما می‌خواهیم ضمن معرفی الگو های برتر و غرور آفرین زنان مسلمان و آثار پر برکت حجاب در ارتقاء فرهیختگی و فرزانگی زنان کشور آثار زیان‌بار فرهنگ غربی، نتایج مخرب آن در فرو پاشی اجتماعی غرب و نابودی کانون خانواده‌ها را تبیین کنند و به تصویر بکشند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان حجاب حاج قاسم جامعه بیانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟

راز بقا: نقشه راه پیشگیری از بیماری همه گیر، که در ۲۶ مارس در مجله “Nature Communications” منتشر شد، توصیه می‌کند از مکان‌هایی که حیوانات در آن غذا می‌خورند و استراحت می‌کنند، محافظت یا احیا شود و برخورد انسان با حیات وحش در مناطق توسعه‌یافته‌تر به حداقل برسد.

به گزارش راز بقا، شیوع بیماری‌های عفونی ناشناخته قبلی، مانند کووید-۱۹ یا اچ‌آی‌وی، زمانی ایجاد می‌شود که ویروس از حیوانی به انسان منتقل شود. به این انتقال «سرریز مشترک بین انسان و دام» می‌گویند. حیوانات وحشی که به دلیل کمبود غذا یا از دست دادن زیستگاه تحت فشار قرار می‌گیرند، بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های ویروسی می‌شوند و حتی ممکن است ویروس‌های بیشتری را دفع کنند.

حفاظت از جنگل‌ها، رودخانه‌ها و دیگر فضا‌های طبیعی قبلاً به‌عنوان روشی مقرون‌به‌صرفه برای جلوگیری از بیماری‌های همه‌گیر مطرح شده است.

توصیه‌های جدید برای کاهش سرریز‌ها (که توسط یک تیم بین‌المللی متشکل از زیست‌شناسان، بوم‌شناسان و کارشناسان سیاست گردآوری شده) بر اساس مطالعات موردیِ سرریز بیماری مشترک انسان و دام از خفاش‌هاست.

محققان در سال ۲۰۲۲ پس از مطالعه ویروس “Hendra” در نیمه گرمسیری شرق استرالیا، (که چهار نفر از هفت انسان آلوده را کشته است) گزارش دادند که وقتی کمبود غذا در زمستان باعث شد تا خفاش‌های میوه‌خوار به دنبال گیاهان گلدار در باغ‌های شهری یا مناطق کشاورزی باشند، سرریز‌ها روی دادند. در نتیجه این امر ویروس به اسب‌هایی که در مناطقی که خفاش‌های آلوده ادرار یا مدفوع دفع می‌کردند، منتقل شد و سپس اسب‌های بیمار برخی از انسان‌ها را آلوده کردند.

راینا پلورایت (Raina Plowright)، بوم‌شناس بیماری در دانشگاه کرنل که هم پژوهش سال ۲۰۲۲ و هم مقاله جدید را نوشته، می‌گوید: «وقتی متوجه شدید که چگونه سرریز اتفاق می‌افتد، راه‌حل‌ها آشکار می‌شوند. به عنوان مثال، برای جلوگیری از شیوع بیماری هندرا، یک استراتژی که اکنون در جنوب شرقی کوئینزلند آزمایش می‌شود، کاشت مجدد پنج گونه از درختان گلدار است. گاهی‌اوقات تغییرات بسیار کوچک در یک اکوسیستم می‌تواند اثرات واقعاً عمیقی داشته باشد.»

آیرورو تانشی (Iroro Tanshi)، بوم‌شناس دانشگاه واشنگتن در سیاتل، می‌گوید راه دیگری که برای جلوگیری از سرریز وجود دارد، محافظت از مکان‌های وحشی و «واقعاً قطع تماس» با جمعیت حیوانات وحشی است.

نیجریه جایی است که تانشی به مطالعه خفاش‌ها می‌پردازد. او جوامع محلی را در جلوگیری از آتش‌سوزی‌های جنگلی ناشی از انسان و ارائه منابع جایگزین پروتئین به مردم برای کاهش نیاز به شکار خفاش‌ها در غار‌ها مشارکت می‌دهد.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، گونه‌های خفاش میزبان چهار بیماری از نُه بیماری هستند که بیشترین خطر بالقوه را برای سلامت عمومی دارند.

وینیفرد فریک (Winifred Frick)، دانشمند ارشد در سازمان غیرانتفاعیِ “Bat Conservation International” مستقر در آستین، تگزاس، می‌گوید: این تاکتیک‌های می‌توانند «برای حیوانات دیگری که می‌توانند مخازن ویروسی باشند» مانند جوندگان، نخستی‌سانان یا پرندگان هم اعمال شود.

احتمال جهش ویروس‌ها از انسان به حیوان دو برابر بیشتر از بالعکس است. بر اساس مطالعه جداگانه‌ای که در ۲۵ مارس منتشر شد، پس از تجزیه و تحلیل نزدیک به ۵۹۰۰۰ توالی ژن ویروسی مرتبط با انواع میزبان‌های مهره داران، محققان دریافتند که تقریباً دو سوم از انسان‌ها ویروس‌ها را به حیوانات منتقل می‌کنند در حالی که تنها حدود یک سوم از ویورس‌ها از حیوان به انسان می‌رسد.

سدریک تان، ژنومیست میکروبی در مؤسسه ژنتیک دانشگاه کالج لندن که مطالعه توالی ویروسی را رهبری می‌کرد، می‌گوید: «جریان پرش ویروس‌ها بین گونه‌های مختلف جانوری فرآیندی بی‌پایان است.»

محققان امیدوارند که در کنار سرمایه‌گذاری در فناوری زیست پزشکی و اپیدمیولوژیک برای جلوگیری از همه‌گیری‌های آینده، تصمیم گیرندگان همزمان روی حفظ اکوسیستم‌ها سرمایه گذاری کنند تا در وهله اول از سرریز جلوگیری کنند.

آن‌ها همچنین می‌گویند که باید تعداد جاده‌ها را به مکان‌های وحشی کاهش داد. جاده‌ها راه را برای توسعه زیرساخت‌ها هموار می‌کنند که زیستگاه حیات وحش را از بین می‌برد. آن‌ها همچنین به مردم اجازه می‌دهند تا خیلی سریع به حیوانات و یکدیگر دسترسی داشته باشند.

به گزارش راز بقا، محققان دیگر نشان داده‌اند که تراکم بیشتر جاده‌ها خطر ابتلا به ابولا را افزایش می‌دهد و ویروس ابولا در جاده‌های اصلی پخش می‌شود؛ بنابراین سیاست گذاران و مقامات بهداشت عمومی باید مطالعه سرریز‌های مشترک بین انسان و دام را قبل از تبدیل شدن یک ویروس به یک بیماری همه گیر یا همه گیر، به جای اینکه به عنوان «یک فکر بعدی» در نظر بگیرند، در اولویت قرار دهند.

 

منبع: ساینس نیوز

tags # کرونا ، ویروس ، محیط زیست سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • سردار رادان: مقابله با بی‌حیایی و بی‌عفتی در جامعه امری خطیر، حساس و غیرقابل بازگشت است
  • اجرای طرح حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه | وظایف را انجام ندهیم، جامعه به بی‌حیایی دچار می‌شود
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • خدشه‌ دار شدن عرصه فرهنگ‌ منجر به خرابی سایر بخش‌ها خواهد شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد