Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه «جنگ دوست داشتنی» به خاطرات شیرین و جذابی از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس با میزبانی و اجرای اصغر نقی‌زاده پرداخته است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اخبار مستند را در زیر می‌خوانید: 

«جنگ دوست‌داشتنی!» روایت شد

مجموعه طنز «جنگ دوست‌داشتنی!» به کارگردانی حسین همایون‌فر محصول گروه مستند روایت فتح در 30 قسمت 30 دقیقه‌ای آماده پخش از سیما شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه محصول گروه مستند روایت فتح و به کارگردانی حسین همایون‌فر به خاطرات شیرین و جذابی از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس با میزبانی و اجرای اصغر نقی‌زاده پرداخته است.

در خلاصه این مجموعه طنز تلویزیونی آمده است: «هیچ جنگی دوست‌داشتنی نیست، اما آدم‌های جنگ گاهی دوست داشتنین، هیچ زخمی بدون درد نیست، اما جای زخم‌ها گاهی دوست داشتنین ، هیچ سربازی عاشق جنگیدن نیست، اما وقتی دفاع از خاک باشه جنگیدن هم گاهی دوست داشتنیه، هیچ مادری رضاش به مرگ فرزند نیست، اما وقتی شهادت باشه، مرگ هم گاهی دوست داشتنیه، هیچ دورانی سراسر دوست داشتنی نیست، اما توی مرور خاطرات، گاهی حتی جنگ هم دوست داشتنیه.»

عوامل این پروژه عبارت‌اند از: 

طراح و کارگردان: حسین همایون‌فر، تحقیق و پژوهش: یوسف شمشیری، هماهنگی و برنامه‌ریزی: امیر صادقی، تصویربردار و نورپرداز: حسن سیدی پریشان، صدابردار: امیرعباس کیاپور، موسیقی: محمد فرشته‌نژاد، اجرای دکور: نظام‌الدین مدنی، تدوین: حمیدرضا آبشار، مدیر تولید: محمدجواد آشتیانی و گرافیک: مرتضی شجاعی

مجموعه طنز «جنگ دوست‌داشتنی!» در 30 قسمت 30 دقیقه به زودی در شبکه نمایش خانگی و  شبکه‌های سیما روی آنتن می‌رود.

«دسیسه نافرجام»، مستند شبکه چهار برای روز حجاب و عفاف

مستند تک قسمتی «دسیسه نافرجام»  به مناسبت روز حجاب و عفاف از شبکه چهار سیما پخش می‌شود. این مستند به تهیه‌کنندگی مهدی علیپور امشب 21 تیرماه ساعت 22:30 از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

کشف حجاب و ترویج فرهنگ برهنگی، دسیسه‌ای برای هویت‌زدایی از جامعه ایرانی- اسلامی و زمینه‌سازی برای استقلال‌زدایی و عقب نگه‌داشتن ایران اسلامی بود. دسیسه‌ای که با وجود ضرباتی که به بدنه فرهنگی جامعه ما وارد کرده است، با هوشیاری زن مسلمان ایرانی در تحقق اهداف غیر انسانی خود ناکام ماند.

مستند تک قسمتی «دسیسه نافرجام» با استفاده از تصاویر و مصاحبه‌های مردمی به آثار روانشناختی و جامعه‌شناختی حجاب،کشف حجاب اجباری، ترویج تمدن غرب و غربگرایی، جنگ نرم کشورهای غربی، تلاش برای تغییر پوشش زنان ایرانی و راه‌های مقابله با تهاجم فرهنگی می‌پردازد.

در 21 تیرماه 1314 مردم مشهد در اعتراض به ممنوعیت حجاب در مسجد گوهرشاد مشهد تجمع کردند، این اعتراض با حضور قوای نظامی سرکوب شد و تعدادی کشته، مجروح و زندانی شدند؛ سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است.

«دسیسه نافرجام» محصول گروه سیاسی شبکه چهار سیما است.

«خط باریک قرمز» در نوبت اکران

 فیلم مستند «خط باریک قرمز» به کارگردانی فرزاد خوشدست پس از حضور در جشنواره‌ها آماده اکران در سینماها می‌شود. 

کارگردان این مستند گفت: بعد از حضور موفق در جشنواره‌های مختلف در طول سال 98، بنا داشتیم این فیلم را در ابتدای نوروز 99 در گروه سینمایی هنر و تجربه و در کل کشور اکران کنیم، اما با توجه به شرایط پیش‌آمده تحت‌ تأثیر شیوع بیماری کرونا و تعطیلی سینماها، برنامه‌ریزی نمایش این فیلم به تیرماه موکول شد که متأسفانه در تداخلی ناخواسته‌ قرار گرفتیم و بازهم اکران این فیلم به تعویق افتاد. با توجه به بازگشایی سینماها پس از مدتی و قرارگرفتن آثار سینمایی در صف اکران، اکران این فیلم طی هفته‌های آتی آغاز خواهد شد.

فصل جدید "نردبان" در شبکه مستند راه افتاد/ گفت‌وگوهای متفاوت با چهره‌های مشهورچالش‌های کرونایی یک پرستار سوژه مستند «با من» شد

انتهای پیام/ 

R1539/P/S4,34/CT1 واژه های کاربردی مرتبط عفاف و حجاب دفاع مقدس سینمای مستند سینمای ایران مستند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عفاف و حجاب دفاع مقدس سینمای مستند سینمای ایران مستند عفاف و حجاب دفاع مقدس سینمای مستند سینمای ایران مستند جنگ دوست داشتنی شبکه چهار گاهی دوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۲۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جستجوی یک خانواده برای یافتن پیکر فرزندشان/ یادبودی برای یاسین

رضا عباسی کارگردان مستند «رش او» که این روزها در پکیج نوروزی پلتفرم هاشور در حال اکران است در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره علت پرداختن به این موضوع گفت: زمانی که وارد لرستان شدیم، ۱۲ ماه از سیل گذشته بود. خانواده‌ای عزیزشان را از دست داده بودند و به دنبال جسد فرزندشان بودند، این مساله خود به خود فضای دراماتیکی را در این خانواده جاری می‌کرد؛ پدر هر روز در رودخانه به دنبال جنازه پسرش بود، تلفن‌هایی از پیدا شدن جسد داشتند و باید آن‌ها را شناسایی می‌کردند و ... به همین دلیل تصمیم گرفتیم که در میان هزاران اتفاق دیگری که این سیل رقم زده بود، به این موضوع بپردازیم.

وی درباره تدوین این مستند که محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است، عنوان کرد: توزیع هوشمندانه اتفاقات در فیلم باید بتواند تماشاگر را همراه کند که کشمکشی با آن داشته باشد از این رو، این روایت را برای موضوع سیل انتخاب کردیم. فیلمبرداری در سه مقطع انجام شد، تصاویر آرشیوی هم از سیل وجود داشت. امیر ادیب‌پرور از تدوینگران به نام و خوب سینماست که دوست قدیمی من است و حرف مشترک با یکدیگر داشتیم، این همکاری باعث به وجود آمدن «رش او» با این چیدمان شد که برای ما راضی‌کننده بود.

عباسی درباره همکاری خانواده حاضر در مستند، بیان کرد: مژگان صیادی تهیه‌کننده «رش او» است که همراهی او با پروژه بسیار به ما کمک کرد و به تیم ما مجال داد که خانواده داغدار یاسین، ما را جزوی از خودشان ببینند. سعی کردیم نظم زندگی آن‌ها را به هم نزنیم و در ناپیداترین حالت ممکن، تصاویری را که برای روایت نیازمندیم، ضبط کنیم. ما کنار آن‌ها زندگی می‌کردیم، غذا می‌خوردیم، به چرا می‌رفتیم و به طور کلی عضوی از خانواده شدیم که بتوانیم لحظات نابی را تصویربرداری کنیم.

کارگردان «مازاد» درباره واکنش خانواده سوژه پس از به پایان رسیدن مستند و پخش آن، عنوان کرد: باتوجه به رابطه‌ای که کماکان با فضل‌الله جوادی، پدر یاسین دارم از نتیجه فیلم خوش‌شان آمده است. ما سعی کردیم که در ساده‌ترین حالت ممکن حق مطلب را ادا کنیم و با موضوع حیاتی یک خانواده روبه‌رو شویم چراکه پسر بزرگ یک طایفه لُر برای‌شان همه چیز است و به نوعی شاه مهره‌شان را از دست داده‌اند. شاید مستند «رش او» یاد یاسین را برای آن‌ها زنده نگه دارد.

وی که مستند «رش او» را به همراه عوامل حرفه‌ای ساخته است، درباره تفاوت شیوه مستندسازی حرفه‌ای و تک نفره تصریح کرد: بخشی از شیوه ساخت مستند به بودجه و بخشی دیگر به آمادگی سوژه مربوط می‌شود؛ شبکه‌های تلویزیونی که نیازمند محتوای تصویری مستند دارد، ترجیح‌شان فیلمسازی تک ‌نفره است چراکه معتقدند یک نفر با وسایل فیلمبرداری هم هزینه کم‌تری دارد، هم ممکن است که نظم زندگی سوژه را از بین نبرد تا بتواند راحت‌تر جلوی دوربین قرار گیرد. شاید فیلمسازی تک نفره، بنا به موضوع انتخاب شده و مواجهه فیلمساز با سوژه، پاسخگوتر باشد.

این مستندساز در پایان درباره اکران آنلاین مستندها تاکید کرد: اکران آنلاین، آن هم در این حجم گسترده تولید اتفاق خوشایندی‌ است. زیست ما در هیچ دوره‌ای تا این حد، در پیوند عکس و تصویر که زیبایی‌شناسی خاص خودش را وارد زندگی‌مان می‌کند، نبوده است. اکران آنلاین باعث شده است با گوناگونی نگاه‌ها در فیلمسازی مستند آشنا شویم درصورتی که پیش از این، تنها ۲ شکبه تلویزیونی مستند و شبکه چهار، فیلم مستند پخش می‌کردند و اکران آنلاین باعث شده است که فیلم‌هایی که در جریان جدی‌تر حوزه مستند عرضه می‌شوند، بیشتر و صحیح‌تر دیده شوند.

کد خبر 6085507 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • مرور زندگی «آقای خاص» کشتی با روایت فرزاد حسنی
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • اکران فیلم مستند از اراک تا تل‌آویو
  • فیلم مستند از اراک تا تل‌آویو اکران شد
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • جستجوی یک خانواده برای یافتن پیکر فرزندشان/ یادبودی برای یاسین
  • روایت عشق و فلسفه در شبکه چهار
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • این فیلم مستند پرونده خون‌های آلوده را دوباره باز کرد