Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالصمد دشتی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مسئولان ذیربط به صورت سلیقه‌ای با این قانون برخورد و در برابر آن بسیار انعطاف دارند و گاهی پیش می‌آید که مسائل سیاسی را نیز در اجرای این قانون دخالت می‌دهند.

وی بیان کرد: بیشترین تخلفات در این ارتباط در تبلیغات پیام‌های بازرگانی سازمان‌هایی انجام می‌گیرد که که در واقع نقش اساسی در اجرای صحیح این قانون دارندو باید  به طور اساسی پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دشتی ادامه داد: بارها مقام معظم رهبری در انتقاد از اجرای این قانون در سطح کشور مطالب مختلفی مطرح کردند به همین دلیل انتظار می‌رود این سازمان‌ها در اجرای این قانون بیشترین تلاش را داشته باشند اما  در واقع کمترین تلاش و یا گاهی تلاشی در این زمینه صورت نمی‌گیرد. 
وی ادامه داد: بحث دوم قانون است زیرا این قانون ضعف هایی دارد که نیاز است نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به این موضوع بیشتر بپردازند و با آوردن تبصره و بندهای در این قانون مسیر اجرایی آن را هموار تر کنند زیرا  این مهم باعث می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این کار را بهتر انجام دهد.

 این کارشناس ادامه داد: این قانون باید با آوردن بندهایی بررسی و کارشناسی شود و به اصطلاح به نوعی جراحی شود تا بتواند قابلیت اجرایی شدن داشته باشد.

دشتی عنوان کرد: برای نمونه واحدی صنفی که حداقل ۱۰ سال با یک نام بیگانه فعالیت می‌کند و ارزش تابلو نصب شده بر سردر آن نیز بالای ۲۰۰ میلیون تومان است چطوری باید این تابلو را پایین بکشند زیرا هم جایگاه اسمی آن واحد خدشه دار می‌شود و هم خسارت می‌بیند.

وی افزود: یک سری اسامی هم که در واقع داخل سامانه فرهنگستان زبان فارسی هستند که  این اسامی و نحوه استعلام آن نیاز به بازنگری دارد. 
دشتی یادآور شد: در این زمینه به عنوان نمونه کلمه سوپرمارکت است زیرا این کلمه در سامانه سردر اصناف به عنوان بیگانه درج شده‌است اما  در سطح کشور چقدر از آن استفاده می‌کنند و همه هم تابلوی آنها همین است با ویرایش تابلو همین صنف باید تصور کرد در سطح کشور چه چالش و مشکلی شکل می‌گیرد.
این کارشناس اظهار داشت: از بعضی از واژه‌های بیگانه که در کشور رایج شده‌است، بایستی به نوعی از آن چشم‌پوشی شود و این قانون به یک سری کلمات خاص بپردازد.

وی گفت: نام‌گذاری صنف‌های جدید هموارتر و نیازمند هماهنگی و همکاری اعضا است و وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه و اتاق اصناف با ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری بیشتری داشته باشند.
دشتی افزود: فرهنگستان زبان فارسی، اداره ثبت شرکت‌ها، صدا و سیما و پلیس اماکن باید همکاری داشته باشند تا جلو اتحادیه‌ها، اصناف، مغازه‌ها و تبلیغات جدید گرفته شود.
وی ادامه داد: همچنین این دستگاه‌ها باید کمک کنند واحدهای صنفی جدید در این گود وارد نشوند و در کنار آن یک تدبیر مناسب نیز برای واحدهای صنفی که پیش از این تابلوهای آنها بالا رفته صورت گیرد تا هم خسارت‌ها کمتر شود و هم جایگاه اسمی آنها کمتر لطمه بخورد.
 دشتی بیان کرد: بنابراین هم فرهنگستان باید در نوع تشخیص بیگانه بودن یا نبودن آن کلمه تدابیر جدید لحاظ کند و هم قانون باید از طریق نمایندگان مجلس مورد بازنگری قرار گیرد.

برچسب‌ها بوشهر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۴۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان

به گزارش تابناک، یدالله راشدی گفت: بازنشستگان واجد شرایط می‌توانند از روز اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت صندوق فولاد، به نشانی www.irsbf.ir برای دریافت وام به صورت الکترونیکی ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته تفاهم‌نامه‌ای با بانک ملی منعقد شد تا حدود ۲۹ هزار بازنشسته‌ای که حساب حقوقی آن‌ها در بانک ملی است وام ضروری ۲۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد و اقساط ۲۴ ماهه دریافت کنند.

 وی افزود: بازنشستگان واجد شرایط می‌توانند از روز اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت صندوق فولاد، به نشانی www.irsbf.ir برای دریافت وام به صورت الکترونیکی ثبت‌نام کنند.

به گزارش گسترش نیوز، همچنین چندی پیش جعفر امیرآبادی‌زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری گفت: حقوق فروردین ماه بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق طبق مصوبه هیات دولت همراه با ۲۰ درصد افزایش، دیروز پرداخت شد.

ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی به صراحت «افزایش سالیانه مستمری بازنشستگان به اندازه هزینه‌های زندگی» را تکلیف کرده است و ماده ۱۱۱ این قانون تاکید دارد که افزایش حداقل مستمری نباید از افزایش حداقل دستمزدِ مصوب شورایعالی کار کمتر باشد بنابراین مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی باید به اندازه هزینه‌های زندگی و بیشتر از افزایش دستمزد کارگران شاغل زیاد شود.

با این حال، اراده‌ی چندانی برای عمل به ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی دیده نمی‌شود؛ بازنشستگان در هفته‌های اخیر با پیوستن به کارزارهایی در فضای مجازی و با برگزاری تجمعاتی مقابل سازمان تامین اجتماعی، خواستار اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی و افزایش حقوق مطابق با سبد معیشت حداقلی شده‌اند اما آیا این مطالبه از سوی مدیران سازمان تامین اجتماعی جدی گرفته می‌شود؟

بازنشستگان تامین اجتماعی انتظار دارند در شرایط تورمی فعلی که نرخ سبد حداقلی هزینه‌های زندگی از ۳۰ میلیون تومان فراتر رفته است؛ افزایش حقوق‌شان به ۳۵ و ۲۲ درصد مصوب شورایعالی کار محدود نماند اما محمد اسدی (رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور)، از بی‌نتیجه ماندن نشستی خبر می‌دهد که در روزهای گذشته برای بررسی میزان افزایش حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی برگزار شده است.

هنوز تکلیف افزایش مستمری‌ها مشخص نیست
اسدی در این رابطه گفت: در روزهای گذشته، نشستی با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و معاونان ایشان در مورد افزایش مستمری بازنشستگان و نرخ این افزایش داشتیم که به جمع‌بندی نرسیدیم؛ این نشست نتیجه‌ای نداشت و قرار شد هفته آینده مجدداً نشستی برگزار و در مورد میزان افزایش مستمری ۱۴۰۳ تصمیم‌گیری شود.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی در مورد پیشنهادات این تشکل عالی و مطالبات فعالان صنفی بازنشستگان گفت: خواسته‌ی ما، اجرای دقیق مر قانون است؛ ما به صراحت خواستار اجرای قانون هستیم؛ به طور مشخص بایستی ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی اجرایی شده و مستمری بازنشستگان به اندازه‌ی میزان افزایش هزینه‌های زندگی افزایش یابد.

به گفته اسدی، انتظار می‌رود نرخ افزایش مستمری بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در نشست هفته آینده با مدیرعامل و مدیران و کارشناسان سازمان تعیین تکلیف شود.

آیا مستمری بازنشستگان از اردیبهشت افزایش می‌یابد؟
اسدی در پاسخ به این سوالات گفت: ما طرفِ مطالبه‌گر قضیه هستیم و مسئله را با تمام توان پیگیری می‌کنیم اما همه چیز به همت و اراده‌ی طرف مقابل بستگی دارد. انتظار داریم که این اتفاق بیفتد یعنی تا اردیبهشت مراحل اداری کار به پایان برسد و افزایش مستمری برای بازنشستگان کارگری اجرایی شود.

او تاکید کرد: انتظار بازنشستگان و فعالان صنفی آن‌ها این است که مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در زمینه افزایش مستمری بازنشستگان و ابلاغ آن، همکاری لازم را داشته باشد و مستمری بازنشستگان در اردیبهشت افزایش یابد؛ ضمن اینکه مابه‌التفاوت فروردین نیز همراه با مستمری اردیبهشت به حساب مستمری‌بگیران واریز شود.

این فعال صنفی بازنشستگان با بیان اینکه «در هفته‌ها و ماه‌های اخیر هزینه‌های زندگی به میزان قابل توجهی افزایش یافته و بازنشستگان با مستمری دریافتی نمی‌توانند از پس این هزینه‌ها بربیایند» تاکید کرد: هرچه زودتر تکلیف افزایش مستمری بازنشستگان مشخص شود، بهتر است؛ بازنشستگان با مستمری دریافتی قادر به تامین هزینه‌های ماهانه نیستند و مشکلات معیشتی آن‌ها به مراتب بیشتر از گذشته است؛ بنابراین تعجیل در روند افزایش مستمری‌ها، یک ضرورت غیرقابل انکار است و امیدواریم مدیران تامین اجتماعی به این مهم توجه داشته باشند.

مبلغ وام بازنشستگان در سال جدید مشخص نیست
یک مسئله مهم دیگر برای بازنشستگان، خدمات رفاهی و مبلغ وام ضروری‌ست؛ مبلغ وام بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۲، رقم ۲۰ میلیون تومان بود که بازنشستگان نسبت به ناچیز بودن این رقم اعتراض داشتند؛ ۲۰ میلیون تومان برای خرید ساده‌ترین مایحتاج زندگی هم کافی نیست؛ این در حالیست که در سال جاری هنوز سامانه ثبت نام وام برای بازنشستگان تامین اجتماعی باز نشده است و مشخص نیست مبلغ وام ضروری چقدر افزایش می‌یابد؛ آیا تامین اجتماعی به افزایش مناسبِ مبلغ وام رضایت می‌دهد؟

رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته کشور در رابطه با وام و خدمات رفاهی بازنشستگان گفت: هنوز در ابتدای سال هستیم و جلسات مربوط به طرح کرامت و مبلغ وام برگزار نشده است؛ ما پیگیر افزایش سهمیه و مبلغ وام ضروری بازنشستگان هستیم و امیدواریم در سال جدید به اندازه کافی برای وام بازنشستگان سهمیه بدهند.

اسدی در ارتباط با مبلغ وام و افزایش آن در سال جدید گفت: هنوز مبلغ وام مشخص نیست؛ تا امروز هیچ جلسه‌ای در این خصوص نداشتیم اما امیدواریم مبلغ وام ضروری به میزان قابل توجهی افزایش یابد؛ وام ضروری باید به اندازه‌ای باشد که بازنشستگان بتوانند با آن مشکلات خود را برطرف کرده و در صورت نیاز، ضروریات زندگی را تامین کنند.

دیگر خبرها

  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • احتمال کاهش محدوده طرح ترافیک
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!