Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمکی اظهار کرد: کرونا برای اساتید دانشگاه هم یک آزمون است. باید این ویروس را لحظه ای بررسی کرد. کرونا نتایج روحی و روانی متعدد به دنبال داشته است. باید از روانشناسان، جامعه شناسان، رسانه، اقتصادانان و ... برای مهار کرونا کمک گرفت.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سعید نمکی وزیر بهداش و درمان  در افتتاحیه مجازی سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با تکریم آموزش  گفت: معلم مهترین عامل تربیت انسان توسعه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او با تاکید  بر آموزش  کمی و کیفی  در تربیت انسان  افزود: بر اساس گفته های اندیشمند توسعه یافتگی یک جامعه را براساس دانشجویان پرسشگر و معلمان توسعه یافته اش بررسی می شود.

نمکی با بیان این سوال که معلم خوب کیست؟ افزود: معلمی کار دل است، معلمی که حرفش تاثیر گذار باشد و دانشجو و دانش آموز آگاه تربییت کند باید با عشق پا به عرصه گذاشته باشند.معلم عاشق می تواند صبوری و تحمل کند و با هر کمبود بسازد. 

به گفته او در تعقیبات نماز ظهر آمده است که خدایا به تو پناه می برم از علمی که برای من و مردم منفعت ندارد.

 وزیر بهداشت افزود: معلم خوب این است که بداند که فرد را برای چه سطحی تربیت می کند، باید معلمان پل ارتباطی بین مردم و جامعه باشند.

نمکی اظهار کرد: آنچه که در دنیا عامل پیشرفت است آدم های عاشق هستند. به لطف خداوند توانستیم در شرکت های دانش بنیان خلق ثروت کنیم و با همکاری متخصصان در دانشگاه های علوم پزشکی توانستیم به صادر کننده تجهیزات مدرن تبدیل شویم. ما توانیستیم در دو ماه کرونا را به شکل مناسب مهار کنیم.

او افزود: جالب است که در ابتدای شیوع کرونا پیشنهاد می شد که افراد مسن در جامعه حاضر نشوند، اما اساتید پزشکی در صحنه ماندند و روند درمان جامعه را طی کردند.

به گفته وزیر بهداشت  و درمان در دانشگاه های علوم پزشکی نیازمند واکاوی در تمامی قسمت ها هستیم و همین مسیر را باید با نخبگان علوم پزشکی طی کرد و باید دانشجویان را درد آشنا تربیت کرد. در جامعه نیازمند انسان هایی هستیم که درد های جامعه را بفهمند. ما در جریان کرونا متوجه شدیم که تخت ای سی یو سرویس نمی دهد، بلکه فرد دلسوز به ارائه خدمات می پردازد.

نمکی گفت: امروز دانشگاه های به سمت یاس و نا امیدی می رود. دانشجویی که دچار بلا تکلیفی شده باید درس امید و عشق داد.

او اظهار کرد:  این بیماری برای اساتید دانشگاه هم یک آزمون است. باید این ویروس را لحظه ای بررسی کرد. کرونا نتایج روحی و روانی متعدد به دنبال داشته است. باید از روانشناسان، جامعه شناسان، رسانه، اقتصادانان و ... برای مهار کرونا کمک گرفت.


 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی سعید نمکی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۴۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، علی نویدیان در این خصوص، افزود: ابلاغ چارت سازمانی مرکز بهداشت شهرستان تازه تأسیس گلشن پس از ماه‌ها تلاش و پی گیری توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شد.

وی ادامه داد: چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن، مهمترین کار زیربنایی حوزه سلامت در شهرستان گلشن است که باعث ایجاد و راه اندازی واحدهای مختلف بهداشتی و درمانی خواهد شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از تصویب چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن در نقشه سلامت کشور گفت: تصویب این چارت علی رغم جذب اعتبارات اختصاصی برای این مرکز بهداشت، منجر به اختصاص ردیف استخدامی خواهد شد.

نویدیان ابراز امیدواری کرد که با فعالیت مرکز بهداشت گلشن، زمینه رشد و تعالی بهداشت و درمان آن منطقه را شاهد باشیم.

کد خبر 6095461

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد