Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر صفوی، رئیس کارگروه سیاست گذاری و نظرات تخصصی آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران درباره برنامه ریزی دانشگاه‌های کشور‌های خارجی برای ترم آینده گفت: دانشگاه‌های آمریکا، کالیفرنیا، ایالت میشیگان آمریکا، ناتینگهام انگلستان، لندن، هلند، نروژ، سوئد، چین، آلمان و سوئیس رسما اعلام کرده اند که به احتمال زیاد امکان دارد آموزش‌های مجازی تا تابستان آینده ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفوی ادامه داد: بعضی از دانشگاه‌های خارجی هم درباره ترم آینده اعلام کرده اند که برنامه‌ ها عمدتا به صورت مجازی ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس کارگروه سیاست گذاری و نظرات تخصصی آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم اظهار کرد: برخی از کشور‌ها و دانشگاه‌ها برای نحوه آموزش ماه به ماه تصمیم گیری کرده و اطلاع رسانی می‌کنند. چند دانشگاه آلمان همانند دانشگاه‌های ما خیلی با احتیاط تصمیمات را اعلام می‌کنند و هر ماه برنامه یک تا دو ماه آینده را اعلام می‌کنند. نامشخص بودن آموزش در برخی از کشور‌ها رخ داده است، ولی در بسیاری از کشو‌رها اعلام شده که آموزش ترم آینده مجازی است.

او در ادامه با بیان اینکه حتی چین هم اعلام کرده است که به احتمال زیاد ترم آینده مجازی برگزار خواهد شد و برای آن سرمایه گذاری‌های جدیدی کرده اند، ادامه داد: سیاست عمومی دنیا به این سمت رفته که عمده فعالیت‌ های نیمسال آینده بر مبنای آموزش الکترونیکی ادامه پیدا کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه شیراز ادامه داد: در عین حال بحثی که در اغلب دانشگاه‌های دنیا وجود دارد این است که اگر قرار باشد تعداد کمی از دانشجویان در دانشگاه حضور پیدا کنند، این تعداد چه گروه از دانشجویان خواهند بود و چگونه فعالیت خواهند کرد.

رئیس کارگروه سیاست گذاری و نظرات تخصصی آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم تصریح کرد: در خیلی از دانشگاه‌ها برای آن دسته از دانشجویان که الزام حضور دارند مثل دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد، اعلام کرده اند که این دانشجویان می‌توانند تحت شرایط خاصی همانند حفظ فاصله فیزیکی، به حداقل رساندن تعداد روزها، عدم حضور بیش از یک تا دو نفر در آزمایشگاه «در راهرویی که دانشجویان عبور می‌کنند نباید بیشتر از دو نفر در حال عبور باشند» در دانشگاه حضور پیدا کنند. در واقع می توان گفت که محدودیت‌های خاصی در نظر گرفته شده است. همچنین بعد زمان هم برای حضور دانشجویان در نظر گرفته شده است برای مثال اگر قرار است در دانشگاهی تعدادی دانشجو وارد شوند باید برنامه به گونه‌ای تنظیم شود که دانشجویان  به صورت مجزا در هفته های مختلف در دانشگاه حضور پیدا کنند.

صفوی بیان کرد: حضور دانشجویان به این صورت است که با برنامه ریزی دانشجویان حداقل حضور را در دانشگاه داشته باشند. در بعضی از دانشگاه‌های اروپایی استاد هم بدون مجوز حق نداشت در دانشگاه حضور پیدا کند. اما تعداد زیادی از دانشگاه ها هم اکنون اعلام کرده اند که اساتید می‌توانند به دانشگاه مراجعه کنند (وضعیتی که ما از ابتدا انجام می‌دادیم).

فعالیت ترم آینده مجازی خواهد بود

صفوی ادامه داد: در دانشگاه‌های کشور نیز به احتمال خیلی زیاد بخش عمده‌ای از فعالیت‌ها در ترم آینده مجازی خواهد بود. حضور برخی دیگر از دانشجویان به جز دانشجویان تحصیلات تکمیلی در ترم تحصیلی آینده الزامی خواهد بود و بخشی از دانشجویان کارشناسی هم ممکن است برای حضور در آزمایشگاه‌ها در تعداد روزهای کم در دانشگاه حضور پیدا کنند. برای این دانشجویان هم بر حسب لزوم تمهیدات لازم و برنامه ریزی با تصمیم خود دانشگاه‌ها انجام خواهد شد.

دانشجویان جدید الورود اولویت ترم تحصیلی آینده هستند

این عضو هیات علمی دانشگاه شیراز گفت: نکته بسیار مهم دیگر که دانشگاه‌های دنیا روی آن تمرکز کرده اند دانشجویان جدید الورود هستند. خیلی از دانشگاه‌های اروپایی این دانشجویان را جزو اولویت‌های خود گذاشته اند و اعلام کرده اند که اگر عده محدودی قرار است در دانشگاه حاضر شوند دانشجویان جدید الورود در اولویت هستند؛ زیرا این دانشجویان هنوز به فضای دانشگاه‌ آشنا نیستند و خوب است که مدت کوتاهی در دانشگاه حضور پیدا کنند و با ساختار، اساتید و روش‌ها آشنا شوند و پس از آن در صورت لزوم به صورت آموزش الکترونیکی ادامه دهند.

صفوی اظهار کرد: سیاستی که در اغلب کشور‌ها مبنا قرار گرفته است آموزش الکترونیکی بوده و در کشور ما هم بیشتر دانشگاه‌ها همین روش را در ترم بعد طی خواهند کرد. اگر چه ممکن است نگاه دانشگاه‌ها این باشد که اگر ورود دانشجویان جدید الورود به صورت مجازی باشد می‌توان این شیوه را تا انتها پیش برد اگر چه که به نظر من بهتر است که این گونه نباشد. دانشجویان جدید الورود خوب است که درک اولیه از دانشگاه را پیدا کنند حتی به این صورت که گروه گروه در فضای دانشگاه حضور پیدا کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه شیراز اضافه کرد: قطعا دانشگاه‌ها در ترم تحصیلی آینده برای آموزش الکترونیکی آماده‌تر هستند؛ زیرا هم زیر ساخت‌ها فراهم است و هم اساتید و دانشجویان آموزش دیده اند و هم محتوا‌هایی الکترونیکی زیادی تولید شده است. آمادگی برای آموزش الکترونیکی در نیمسال دوم تحصیلی ۱۰ درصد بوده که در ترم تحصیلی آینده بالای ۹۰ درصد است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دانشگاه حضور پیدا کنند دانشجویان جدید الورود علمی دانشگاه شیراز آموزش الکترونیکی اعلام کرده اند ترم تحصیلی آینده ترم آینده مجازی دانشگاه ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان, دانشجویان شماری از دانشگاه‌های آمریکا از جمله «کلمبیا» , ”مینه سوتا“, ”برکلی“ در ایالت کالیفرنیا و دانشگاه نیویورک، بار دیگر در حمایت از مردم غزه، تجمع و تظاهرات کردند.

دانشجویان معترض، برقراری آتش بس دائمی در غزه، توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی، توقف کمک‌های نظامی آمریکا و قطع روابط دانشگاه‌ها با این رژیم را خواستار شدند. -- 


در پی این تجمع، پلیس ایالت کالیفرنیا به دانشجویان حامی فلسطین حمله کرد.

ساکنان نیویورک هم در اعتراض به حمله پلیس آمریکا به دانشجویان حامی فلسطین و بازداشت بیش از ۱۰۰ نفر از آنها تظاهرات کردند و با سر دادن شعارهایی، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه استعفا داد
  • ادامه تحصن‌ در ۴۰دانشگاه‌ آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • ادامه خیزش دانشجویان آمریکایی؛ این بار در تگزاس
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • ادامه تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا