Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت در امور گاز ممارست و پشتکار در روند استقرار نظام مدیریت یکپارچه برای رسیدن به نتایج مطلوب را مورد تأکید قرار داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی، در نشست بازنگری مدیریت نظام مدیریت یکپارچه (IMS) که با حضور اعضای شورای راهبری نظام مدیریت یکپارچه شرکت ملی گاز ایران تشکیل شد، اظهار کرد: نقش فرآیند و ایجاد آن در الگوهای ساختاری که در بیشتر مواقع، نمی‌توانیم آنها را به‌راحتی تغییر دهیم یا تجدید ساختار کنیم، نقشی اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به همین دلیل روند استقرار نظام مدیریت یکپارچه در شرکت و ایجاد یک فرآیند بر آن مبنا از جمله کارهای زمان‌بری است که اهمیت آن در رسیدن به نتایج مطلوب، خود را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: رسیدن به این نتیجه مطلوب نیز نیاز به ممارست و پشتکار دارد؛ ممارستی که با خستگی در حین کار روبه‌رو نشده و سرانجام مسئله را به یک جمع‌بندی درست برساند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در پیاده‌سازی سیستم نظام مدیریت یکپارچه، بحث ساختار و فرآیند اهمیت ویژه‌ای دارد، افزود: نگاه من به مهندسی ساختار چنین است؛ به نظر من، مهندسی ساختار باید بتواند هر سال، یا هر دو، سه سال یک‌بار، براساس تغییرات جدیدی که در وظایف ایجاد می‌شود، سازمان را تجدید ساختار کند.

تربتی تصریح کرد: ایجاد فرآیندها در زمانی که مهندسی ساختاری وجود ندارد، بهترین راهکار است، یعنی اگر نمی‌توانیم از طریق ساختارها، انعطاف‌پذیر باشیم و ساختارها را تغییر دهیم، باید این مهم را از طریق فرآیندها جبران کنیم.

وی ادامه داد: به باور من، یکی از کارها و اقدام‌های مهم در این زمینه، آن است که مدیران ما فرآیندسازی و تدوین فرآیند را یاد بگیرند که هیچ موضوعی در دل سازمان، جدا جدا بررسی و موازی‌کاری نشود، ضمن اینکه تدوین‌کننده فرآیند، باید این توانمندی را داشته باشد که از اول تا پایان فرآیند را خود تدوین کند. این موجب می‌شود تا همه مدیریت‌ها بتوانند خود فرآیند چالش‌های مجموعه‌شان را تدوین و پس از تصویب، اجرایی کنند.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه مجموعه ستاد ما باید فرآیندنویس موضوع باشد و نه مجری آن، گفت: در این صورت می‌توانیم با فرآیند درست، مسائل خود را به نحو احسن مدیریت کنیم، زیرا هنر فرآیندنویسی، نقشی مهم و حیاتی در موضوع IMS دارد.

تربتی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: به نظر من، نگاه ما باید به گونه‌ای باشد که با فرآیندی که براساس نیازهای خود تدوین می‌کنیم، با مدیریت‌های موجود، آن نیاز را برآورده کنیم و در صورتی که به وضع مطلوب نرسیدیم، به دنبال ایجاد یک مدیریت جدید برویم.

وی در پایان با اشاره به نقاط بهبود و خط‌مشی سازمان، اظهار کرد: از آنجا که خط مشی یک سازمان بسیار مهم است، من همیشه به این نکته اذعان داشته‌ام که خط مشی باید با زبان عامیانه سازمان هماهنگ باشد، چنانچه ما بتوانیم آن خط مشی را در گام نخست، همه‌گیر و همه‌فهم کنیم و بعد بر اساس طرح کلانی که ارائه کرده‌ایم، آن را به برنامه تبدیل و اجرایی کنیم، کار بسیار خوبی خواهد بود که ان‌شاءالله به نتیجه می‌رسد.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران نظام مدیریت یکپارچه خط مشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، در این نشست افشین کسالائی در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیازهای تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محورهای اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه  مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترسازها ( ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟