Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@06:37:09 GMT

مظهرِ «امیدِ» مردم

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۸۹۶۴

مظهرِ «امیدِ» مردم

توصیه های مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان را باید به عنوان «منشور سیاستگذاری» مجلس یازدهم در نظر گرفت. چارچوبی که خطوط اصلی و سرفصل های عملیاتی این مجلس برای چهار سال قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین را مشخص می کند.

خبرگزاری فارس ـ بابک نگاهداری، مشاور و رییس حوزه ریاست مجلس: رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی، مجلس یازدهم را «مظهر امید و انتظار مردم» خواندند و با استناد به «بنیه قوی و ظرفیت‌های مادی کشور» و «توانایی‌هایی معنوی و ایمانی ملت» تأکید کردند: «اطمینان داریم همه مشکلات موجود قابل حل است و مجلس باید با اولویت‌بندی مسائل، پرهیز از حاشیه‌سازی و نیز کار مخلصانه برای مردم در روند حل مشکلات، تأثیر محسوس بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» 

این جملات را باید به عنوان «فصل الخطاب» مجلس یازدهم، سرلوحه عملکرد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چهار سال پیشِ رو دانست. رهبر معظم انقلاب صراحتا از امید بستن مردم به عملکرد این مجلس سخن گفتند و از اینکه برخلاف تمام تحلیل های مایوسانه، چنانچه به بنیه مادی و معنوی این ملت ایمان داشته باشیم، همه مشکلات کشور قابل حل خواهند بود.  

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مجلس یازدهم را از «قوی‌ترین و انقلابی‌ترین مجالس پس از انقلاب» خواندند و ترکیب«جوانان پرانگیزه، پر ایمان، پر توان، تحصیل‌کرده و کارآمد» در کنار شماری از مدیران انقلابی و دارای سوابق اجرایی، و نیز شماری از پیشکسوتان دارای سوابق نمایندگی را از مظاهر قدرت این مجلس عنوان کردند. ارایه چنین تعابیری درباره مجلس و نمایندگان آن از سوی ایشان، اگر امری بی نظیر نباشد، حتما امری کم نظیر محسوب می شود؛ و بی تردید لازمه چنین «افتخاری»، تلاش و همت مضاعف از سوی همه نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کشور و عمل به توصیه های معظم له خواهد بود.

توصیه های مهم رهبر معظم انقلاب در این دیدار را باید به عنوان «منشور سیاستگذاری» مجلس یازدهم در نظر گرفت. چارچوبی که خطوط اصلی و سرفصل های عملیاتی این مجلس برای چهار سال قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین را مشخص می کند. در چارچوب این منشور، هدفگذاری اصلی مجلس یازدهم باید حل مسایل اقتصادی کشور باشد.

مسیر حرکت مجلس را مسایل اصلی کشور تعیین می کنند و مسائل اصلی کشور، آنگونه که رهبری تاکید فرمودند عبارتند از: «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت». مسایلی که امروز زندگی را برای طبقات پایین و متوسط جامعه به شدت سخت و دشوار کرده و تامین معیشت روزمره را برای بسیاری از مردم این کشور به چالشی بزرگ تبدیل کرده است.

بی تردید مهمترین اولویت مجلس یازدهم درمان این «بیماری» است. داروی شفابخش این بیماری را نیز نباید در دوردست ها جستجو کرد. این «درد» اگر چه ریشه های خارجی فراوانی دارد، اما برای درمانش نمی توان محتاج بیگانه باقی ماند. درمان این درد را باید در اکسیری جستجو کرد که حاصل تاریخ و تمدنی هزاران ساله، سرزمینی با برکت و ایمانی محکم و استوار است. همان اکسیری که 42 سال است این انقلاب را از گزند تمام بدخواهی های دشمنان در امان نگه داشته و نگینِ «سلیمانی» اش بوده است.  

مجلس یازدهم بار سنگینی بر دوش خود دارد. بارِ سنگینِ «امید و انتظارِ» میلیونها خانواده ایرانی که چشم انتظار گشایشی در معیشتشان هستند. برای این مردمِ دردمند هیچ دردی بزرگتر از ناامیدی نیست. یاورشان باشیم در این روزهای سخت؛ و سخت کار کنیم «با متانت، خردمندانه و بدون حاشیه».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مشاور و رییس حوزه ریاست مجلس مجلس یازدهم رهبر معظم انقلاب مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌ دولت سیزدهم درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی در گفتگو با ایسنا، افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899689

دیگر خبرها

  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد