Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی انباردار، تهیه‌کننده سینما معتقد است از طرفی ماجرای بازگشایی سینما با 50 درصد ظرفیت سالن‌ها خودش یک تصمیم غلط است؛ منظور آقایان از چنین قانونی چیست؟ این طرح چطور باید اجرا شود؟ خانواده‌‌هایی که به سالن می‌آیند کنار هم می‌نشینند و نمی‌توان از آنها خواست که جدای از یکدیگر باشند.

هادی انباردار در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، ابتدا به شیوع کرونا اشاره کرد و از نقش دولت در چنین شرایطی گفت: «این اتفاق تذکر خوبی بود است برای که متوجه باشیم باز هم ممکن است با چنین بحران‌هایی در شکل‌های دیگر مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل فکر می‌کنم تهیه‌کنندگان و اهالی سینما باید صندوق ذخیره‌ای برای سینما و برای چنین روزهایی داشته باشند. در چنین شرایطی که نمی‌توان روی کمک‌های دولتی حساب کرد و به وعده‌‌ها امید بست، چنین تصمیمی راه‌گشا خواهد بود. برای مثال اعلام شده که بیمه سه ماه هنرمندان پرداخت خواهد اما هنوز هیچ اتفاقی رخ نداده و در واقع این وعده تحقق پیدا نکرده و عده‌ای خودشان بیمه‌شان را پراخت کردند چرا که اگر چنین اتفاقی نیافتد قرارداد بیمه از پایه قطع می‌شود و خودش مشکل بزرگ دیگری است. راستش نمی‌توانیم به کمک‌های دولت خوش‌بین باشیم.»

انباردار با اشاره به بی‌میلی سرمایه‌‎گذاران برای شرکت در پروژه‌‌های سینمایی گفت: «سینما با مشکل جدی در زمینه سرمایه‌گذاری مواجه شده است. از طرفی فیلم‌هایی که ساخته شده‌اند سرمایه‌ای هنگفت صرف ساختشان شده و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران با شرایط فعلی حاضر به ریسک در سینما نیستند و ترجیح‌شان مدیوم‌هایی چون شبکه نمایش خانگی است. اکران آنلاین هم با توجه به قاچاق گسترده جوابگوی این حجم از ضرر و زیان نیست و نمی‌تواند با این سرعت جایگزین سینما شود و باید فکری دیگری کرد.»

او درمورد اکران آنلاین و رونق شبکه نمایش خانگی همزمان با اوج گرفتن قاچاق فیلم‌های سینمایی گفت: «شبکه نمایش خانگی بخشی مجزا از سینماست و با وجود این شرایط رونق بیشتری نسبت به قبل گرفته است. البته کسانی که آثار را قاچاق و پخش می‌کنند هم در این وضعیت کسب و کارشان رونق گرفته است. مردم اوقات فراغت خود در خانه را با تماشای فیلم و سریال در این مدیوم می‌گذرانند، اما تماشای فیلم روی پرده سینما تجربه دیگری‌ست و باید  تلاش کنیم تا مجددا سینما رونق بگیرد. این شرایط به تمام بدنه سینما از تهیه‌کننده تا پخش‌کننده و سینمادار و عوامل ساخت فیلم را متضرر کرده است.»

این تهیه‌کننده با اشاره به بالا رفتن هزینه ساخت فیلم در یک سال گذشته گفت: «هزینه ساخت فیلم بسیار بالا رفته می‌توانم بگویم نسبت به سال قبل دو برابر شده است. برای ساخت یک فیلم در حال حاضر هزینه عوامل پشت دوربین و وسایل فنی نزدیک به 2 میلیارد تومان است. این هزینه جدای از دستمزد بازیگران و فیلمنامه است. این در حالی است که سال گذشته با 1 میلیارد می‌توانستید هزینه عوامل پشت دوربین را پرداخت کنید. در حال حاضر مراجعه‌کننده زیاد است و اهالی سینما تماس می‌گیرند و اعلام آمادگی می‌کنند چون پروژه‌ای وجود ندارد.»  

انباردار در آخر به موضوع بازگشایی سینماها با 50 درصد ظرفیت‌شان و انتقاد از این تصمیم گفت: «امیدوارم سینماها با استقبال مردم مواجه شوند و مردم بیایند و از سینما حمایت کنند. از طرفی ماجرای بازگشایی سینما با 50 درصد ظرفیت سالن‌ها خودش یک تصمیم غلط است. منظور آقایان از چنین قانونی چیست؟ این طرح چطور باید اجرا شود؟ خانواده‌‌هایی که به سالن می‌آیند کنار هم می‌نشینند و نمی‌توان از آنها خواست که جدای از یکدیگر باشند. مگر در مترو و مکان‌‌های عمومی این قانون رعایت می‌شود؟ انگار سینما گوشت قربانی عزا و عروسی است. فکر این تصمیم فقط یک بخشنامه است و جنبه عملی ندارد.»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شبکه نمایش خانگی اکران آنلاین بازگشایی سینما هزینه تولید فیلم ساخت فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر

مدیر بنیاد مسکن شهر‌ستان ملایر، گفت: اکنون ساخت ۵۰۲ واحد مسکن در قالب اقدام ملی مسکن ملایر با توجه به آورده متقاضیان ۳۵‌ درصد پیشرفت‌کاری دارد. - اخبار استانها -

مهدی عبد‌الملکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با یاد‌آوری‌ این‌که بخشی از واحد‌های مسکن ملی شهرستان ملایر در  زمینی به وسعت 3 هکتار در دست ساخت است، اظهار داشت: زیربنای این ‌واحد‌ها 68 زار‌متر‌مربع است که در قالب 13 بلوک ساخته خواهد شد.

وی افزود: 12 بلوک این ساختمان‌های واقع در زمین‌های معروف به دریاچه کوثر ملایر، 40 واحدی و یک بلوک 22 واحدی است که در 5 طبقه به صورت 2 طبقه توقفگاه‌ خودرو با تسهیلات 550 میلیون‌تومان دولت ساخت آن آغاز و سقف چهارم اجرا شد.

مدیر بنیاد مسکن شهر‌ستان ملایر با اشاره بر این‌که برای افزایش پیشرفت‌کاری ساخت این واحد‌ها، آورده شهروندان متقاضی تایید شده و  مالک نقش‌موثری دارد،بیان کرد: ساخت واحد‌ها بر اساس آورده متقاضیان است و بانک بر مبنای پیشرفت‌کاری طرح‌های ساخت مسکن ملی، تسهیلات مرحله‌ای پرداخت خواهد کرد.

عبدالملکی، گفت: اکنون هر یک از متقاضیان این واحد‌ها در سه مرحله 130 میلیون‌ تومان آورده داشتند که در 3 قسط پرداخت شد، قسط بعدی 50 میلیون‌ تومان است که پیامک واریز برای آنان ارسال شده است.

وی در پاسخ این سوال‌ خبرنگار تسنیم که این واحد‌ها با چه هزینه تمام شده‌ای تحویل متقاضی خواهد شد، عنوان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بر اساس تعهد‌های اقدام ملی مسکن همه مصالح مورد‌نیاز و مستقیم از کارخانه تامین کرد که با کاهش واسط‌ها، هزینه ساخت به قطع یقین کاهش خواهد داشت.

مدیر بنیاد مسکن شهر‌ستان ملایر، افزود: افزون بر این هزینه‌های نظام‌مهندسی و شهرداری برای مالک 50 درصد تخفیف دارد و هزینه تسهیل‌گر که همه امور را به وکالت از مالک یا متقاضی بر عهده خواهد داشت رایگان است و هزینه تسهیل‌گر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت خواهد کرد. آماده‌سازی زمین‌های واگذاری نیز با بنیاد‌ مسکن است برخی قطعات به 2 نفر و برخی به یک نفر متقاضی بر اساس قرعه‌کشی واگذار شد.

وی درباره آخرین وضعیت متقاضیان مسکن ملی شهرستان ملایر، گفت: با آغاز فراخوان اجرای طرح اقدام ملی مسکن، در شهر‌های ازندریان، زنگنه، جوکار و سامن متقاضیان این حوزه ثبت شد که بعد ازبررسی و تایید افراد  دارای  فرم ج سبز، 185 نفر تایید و از این تعداد 102 نفر وجه واریز کردند.

عبدالملکی قطعات زمین واگذار شده را 180 تا 200 متری بیان کرد و گفت: نهضت ملی مسکن 2 نوع تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار داد، یکی تسهیلات 550 میلیون تومان با سود 18 درصد و دیگری تسهیلات 350 میلیون تومان با5 درصد سود، هر دو نوع تسهیلات بازپرداخت 20 ساله و بدون تنفس دارد که بعد از دریافت آخرین مرحله تسهیلات توسط متقاضی، بازپرداخت تسهیلات آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • سیل ویرانگر در برزیل ده‌ها قربانی و مفقود گرفت+فیلم
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد