Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین بابایی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از آنجایی که مراکز بازیافت پلاستیک بهره بالایی دارد، مراکز تفکیک زباله به اتباع اجاره داده می‌شود و با فنس‌کشی این اراضی، غرفه‌بندی و جمع‌آوری پلاستیک حتی اقدام به حفر چاه جهت انتقال آب می‌کنند.

بخشدار کهریزک یادآور شد: برق این مراکز نیز به صورت غیرمجاز استفاده می‌شود، این در حالی است که مصرف آب برای آسیاب پلاستیک بسیار زیاد و ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ دهم درصد بالاتر از میزان آبی است که برای کشت صیفی‌جات استفاده می‌شود و این‌گونه پلاستیک بلای جان اراضی کشاورزی منطقه شده است.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از رشد قارچ‌گونه مراکز تفکیک زباله خشک و بازیافت پلاستیک در این بخش افزود: چون بازیافت پلاستیک بازار داغی دارد و کار نامناسبی است، بسیاری از کارگران ایرانی حاضر به حضور در این فعالیت نیستند و عمدتا صاحبان این کارگاه‌ها از اتباع خارجی غیرمجاز و معتادان متجاهر برای این استفاده می‌کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: متاسفانه کهریزک حیات خلوت کلانشهر تهران شده و بار مشکلات و معضلات فراوان سبب شده تا تاب‌آوری مردم این منطقه نسبت به معضلات کاهش یابد.

بابایی ادامه داد: تخلیه روزانه هشت هزار تن زباله کلانشهر تهران در آرادکوه و چهار هزار تن فاضلاب وضعیت محیط زیست و نفس اهالی را به شماره انداخته است، در عین حال شیرابه‌های ماشین‌های حمل زباله و راه افتادن جوی از شیرابه‌ها در معابر نه تنها به لحاظ بصری که به لحاظ بهداشتی نیز بسیاری از الزامات و قوانین بهداشتی را زیرپا گذاشته است.

بخشدار کهریزک اضافه کرد: ما همواره اتباع خارجی را برادر و خواهر خود می‌دانیم اما اتباعی که به صورت غیرمجاز وارد کشور می‌شوند قطعا آسیب و عارضه‌هایی بسیاری را ایجاد می‌کنند که به معضلی جدی در استان تهران تبدیل شده است.

موضوع جمع‌آوری کارگاه‌های بازیافت پلاستیک در بخش کهریزک و انتقال آن به مجتمع آرادکوه چند سالی مطرح شده و طرح آن به تصویب رسیده است اما هرگز اقدام جدی در این زمینه صورت نگرفته است؛ اما اینک با اعتراض گسترده کشاورزان در نابودی مزارع صیفی‌جات و تغییر شیمیایی ساختار آب مورد استفاده در اراضی کشاورزی بار دیگر این موضوع در دستورکار مسئولان بخش با محوریت بخشداری کهریزک قرار گرفته است.

بخش کهریزک از توابع شهرستان ری و دارای ۲ شهر باقرشهر و کهریزک است، این بخش از شمال به بهشت زهرا (س)، از غرب به اتوبان تهران قم، از شرق به باقر شهر و از جنوب به شهر حسن آباد فشافویه محصور و در فاصله ۱۳ کیلومتری شهرستان ری واقع شده است.

برچسب‌ها شهرستان ری مدیریت پسماند کهریزک اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری مدیریت پسماند کهریزک اراضی کشاورزی شهرستان ری مدیریت پسماند کهریزک اراضی کشاورزی بازیافت پلاستیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • ۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران