Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: بعد از حدود ۴۰ سال قصد داریم لایحه جدیدی برای مدیریت، حفاظت و بهره‌برداری پایدار از منابع آبی تدوین کنیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، رضا اردکانیان وزیر نیرو در نشست صبح امروز (سه‌شنبه، 24 تیرماه) کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارگروه ملی سازگاری مقابله با کم آبی تشکیل شده است، گفت: این تفکر را باید از ذهن مردم خارج کنیم که کم آبی و خشکسالی یک پدیده غیرمترقبه است در حالی که این موضوع در منطقه ما ذاتی بوده و باید به سمت سازگاری با آن حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزرای نیرو، کشور و صنعت، معدن و تجارت و روسای سازمان‌های برنامه و بودجه و حفاظت از محیط زیست در کارگروه ملی مقابله با کم آبی عضویت دارند.

وزیر نیرو اضافه کرد: برای استان‌ها برنامه سازگاری با کم آبی تدارک دیده شده، اطلاعات استان‌ها جمع‌آوری و تا حدودی توسعه آب محور استان‌ها بر اساس برنامه‌ کارگروه مصوب می‌شود.

اردکانیان با بیان اینکه استفاده از منابع آبی منوط به نهایی شدن برنامه کارگروه ملی سازگاری مقابله و با کم آبی استان‌ها است، تصریح کرد: درخواست داریم با برگزاری نشست‌های مشترک در خصوص موضوعات بین بخشی به وزارت نیرو کمک شود.

وی با تأکید بر اینکه همواره در سال پایانی دولت‌ها نوعی ارتفاع کم کردن طبیعی در دستگاه‌های اجرایی رخ می‌دهد که برای جلوگیری از آن برنامه‌های عملیاتی و اجرایی پیش‌بینی شده است، عنوان کرد: تا پایان سال قصد داریم 250هزار طرح بزرگ را به بهره برداری برسانیم و گزارش آن از پیش به مقام معظم رهبری و رئیس جمهور ارائه شده است.

وزیر نیرو افزود: دولت در سال پایانی به نقطه اوج از حیث تسلط و سعی و خطا رسیده و ملاحظاتی که می‌تواند بر آثار تصمیمات اثرگذاری داشته باشد به حداقل می‌رسد.

اردکانیان با تأکید بر اینکه بعد از حدود 40 سال قصد داریم لایحه جدیدی برای مدیریت، حفاظت و بهره‌برداری پایدار از منابع آبی تدوین کنیم، خاطر نشان کرد: 40 سال قبل قانون توزیع عادلانه آب به تصویب رسید، در حال حاضر با توجه به رشد جمعیت و تغییر اقلیم بحث پربود آب واقعی نیست، چالش ما حفاظت و بهره‌برداری پایدار از منابع آبی موجود است.

 انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر نیرو آب منابع آبی مدیریت رضا اردکانیان لایحه آب پایدار وزیر نیرو کم آبی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری بر تامین آب پایدار در شهرها و روستاهای ناغان تاکید کرد و گفت: از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود.

غلامعلی حیدری ششم اردیبهشت ماه در شورای اداری بخش ناغان اظهار کرد: به منظور بررسی میدانی و احصای مشکلات بازدیدهای میدانی انجام می‌شود، از طرفی اعتبارات خوبی برای نیازهای واقعی استان تخصیص و شاهد تحول و سازندگی خوبی در شهرستان‌ها هستیم،.

وی با اشاره به اینکه امنیتی که در کشور حاکم بوده به برکت ایثارگری و فداکاری نیروهای مسلح است، افزود: عملیاتی که از سوی سپاه و ارتش در قالب وعده صادق انجام شد دل مردم را شاد کرد.

حیدری در ادامه گفت: می‌توان از ظرفیت ارتش در زمینه آبرسانی و بحث خانه بهداشت در بخش ناغان استفاده کرد، همچنین در این جلسه بر تعیین تکلیف طرح نهضت ملی مسکن شهری و روستایی طی یک ماه تاکید شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در کنار این موارد لازم است زمین جوانی جمعیت در شهرها و روستاها دنبال و با سرعت اقدامات لازم انجام شود، زیرا این اقدام از برنامه‌های اولویت‌دار دولت است.

حیدری در ادامه بیان کرد: یکی از مسائل و مطالبات جدی مردم جاده شلمزار_ناغان به کارون ۴ است که در سفر اول اعتباری به این پروژه اختصاص و فعال شد، البته دو منبع به منظور تامین اعتبار این پروژه از جمله ماده ۲۳ و ماده ۵۶ در نظر گرفته شده است.

وی بر پرداخت مطالبات پیمانکار تونل زره و سرعت‌گیری در انجام کار تاکید و یادآور شد: لازم است در بحث مرمت و روکش جاده‌ها، بهسازی و رفع نقاط حادثه خیز اهتمام ویژه انجام شود.

حیدری افزود: لازم است فرمانداران و بخشداران مصوباتی که در این جلسه مطرح شده از سوی دستگاه‌های مربوطه پیگیر شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بر سرعت‌دهی به طرح هادی روستایی و غیر رایگان از سوی بنیاد مسکن تاکید کرد و افزود: اعتباراتی که ماهانه از محل عوارض و مالیات مستقیماً به حساب دهیاران و شهرداری‌ها واریز می‌شود بسیار ارزشمند است و باید سرعت دهی به طرح هادی روستا، آسفالت و بازسازی معابر انجام شود.

حیدری با اشاره به پروژه کشاورزی ناغان، تصریح کرد: در سفر اول ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پمپاژ پروژه کشاورزی ناغان اختصاص یافت، این امر می‌تواند تحولی را در بحث کشاورزی در این بخش ایجاد کند که باید سرعت گیرد و مطالبه مابقی اعتبار انجام شود تا پروژه به ثمر برسد.

وی بر تامین آب پایدار در شهرها و روستاها تاکید کرد و گفت: در روستاهایی که آب پایدار ندارند لازم است این کار دنبال و از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود، همچنین تسریع در فاضلاب ناغان صورت گیرد.

حیدری بر تسریع در توسعه دامداری‌ها، توسعه گلخانه و تبدیل آبیاری سنتی به نوین در بخش ناغان تاکید کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: لازم است اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در بحث تعمیر و بازسازی و نوسازی مدارس اقدامات لازم را انجام دهد و اعتباراتی که در سفر اول و دوم اختصاص پیدا کرده تخصیص آن انجام شود.

وی با بیان اینکه منابع طبیعی در بحث نهالکاری اقدامات لازم را انجام دهد، تصریح کرد: در صورتی که درختان بلوط در این منطقه وجود دارد باید برنامه‌ریزی‌های لازم در راستای صیانت از این گونه انجام شود، همچنین در بحث اخذ مجوزها در راستای توسعه کشاورزی، دامداری و طرح‌های مردمی منابع طبیعی همکاری لازم را انجام دهد.

حیدری افزود: فرماندار شهرستان کیار بحث پسماند را دنبال و تصمیمات لازم به منظور دفن پسماند در شهرستان را انجام دهد.

وی رفع و تامین آب شهرک صنعتی، تسهیلات معادن، تامین گاز گلخانه‌ها، توسعه ورزش در شهر و بخش ناغان به منظور ایجاد نشاط و مقابله با آسیب‌های اجتماعی، پرداخت تکالیف بانک‌ها در زمینه فرزندآوری جوانی جمعیت، ازدواج، مسکن پروژه‌های کشاورزی و دامداری، تامین پنل‌های خورشیدی، مرمت ایل‌راه‌ها، تسریع در اعطای مجوزهای گردشگری و بوم گردی، تسریع در فیبر نوری و تخصیص اعتبارات ماده ۲۳ از جمله مصوبات جلسه بود و مورد تاکید دستگاه‌های مربوطه قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • دومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد بهره برداری شد
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران