Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:41:32 GMT

کمبود دارو، واکسن و تجهیزات مدیریت را سخت کرده است

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۲۶۹۸

کمبود دارو، واکسن و تجهیزات مدیریت را سخت کرده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: کمبودهایی مثل دارو، واکسن و نیز کمبود نیرو و تجهیزات مدیریت را سخت می‌کند.

احمد شریعتی، ۲۴ تیر ماه، در مراسم تودیع و معارفه رئیس دامپزشکی کاشمر اظهار کرد: بدون شک اگر در کنترل بیماری‌های مشترک و بیماری‌های واگیردار دامی غفلت شود، مشکلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بسیاری برای جامعه به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اهمیت مباحث دامپزشکی در اشتغال، به ‌ویژه در شرایط فعلی که پرورش دام و طیور توانسته اشتغال مناسبی را ایجاد کند و به پشتوانه این بخش، اقتصاد کشور نیز در بخش کشاورزی پویا شده که این موضوع بسیار مهم است.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: با توجه به ۵۰ برابر شدن تولید گوشت مرغ پس از انقلاب اسلامی تاکنون به طور قطع تولید این حجم از گوشت سفید و دیگر محصولات مشابه، نشان دهنده پویایی بالای این بخش است.

شریعتی افزود: حتی کرونا یک بیماری مشترک به‌شمار می‌رود و تب کنگو نیز بیماری مشترک دیگری است که می‌تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند. همکاران من تلاش می‌کنند تا این بیماری در جمعیت انسانی بروز نکند.

وی در ادامه با بیان اینکه شرایط اعتباری مناسبی نداریم و اگر بخواهیم واکسیناسیون را در همه‌ جا گسترش دهیم نیاز به تقویت بنیه مالی است، بیان کرد: هر روز با بیماری‌های خاصی روبه‌رو هستیم.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی در خصوص تغییر مدیر دامپزشکی کاشمر نیز عنوان کرد: رئیس قبلی شهرستان حدود ۲ دهه بود که در شهرستان فعالیت داشت و ستاد استان نیز همواره از عملکرد ایشان رضایت داشته است اما به درخواست وی قرار شد در شهرستان کوهسرخ ادامه خدمت را داشته باشند.

رویکردها در دامپزشکی با توجه به شرایط فعلی و فضای جدید باید تغییر کند

همچنین در ادامه این جلسه فرماندار شهرستان کاشمر با اشاره به نقش دامپزشکی در کنترل بیماری‌های عمومی و بیماری‌های بین انسان و دام بیان کرد: مجموعه دامپزشکی به عنوان یک نهاد حاکمیتی نقش بسزایی در تامین امنیت غذایی جامعه دارد.

مسلم ساقی افزود: رویکردها در دامپزشکی با توجه به شرایط فعلی و فضای جدید باید تغییر کند. در خصوص بیماری‌های دام و طیور که به‌ صورت فصلی و موسمی بروز می‌کند، باید با نگاه پیشگیرانه اقداماتی صورت پذیرد و با شناسایی نقاط آلوده در شهرستان قبل از اینکه وارد بحران شویم، راهکارهای لازم ارائه شود.

فرماندار شهرستان کاشمر مطرح کرد: اگر در حوزه حاکمیتی بخواهیم به‌ درستی عمل کنیم، باید در حوزه کنترل و مقابله با بیماری‌ها در دامپزشکی از توان بخش خصوصی استفاده بیشتری شود. از سویی نباید به آموزش نگاه هزینه‌ای داشته باشیم. برگزاری دوره‌های آموزشی برای جامعه مخاطب در جهت افزایش اطلاعات و آگاهی قطعا کاهش مشکلات و آسیب‌ها در آن حوزه را در بر خواهد داشت.

وی بیان کرد: بخشی از زیر بنای بهداشت و درمان در جامعه دامپزشکی است؛ از این‌ رو باید در جهت افزایش خدمات حوزه دامپزشکی در جامعه با یک نگاه تعاملی و هم‌افزا تلاش نماییم.

در پایان این جلسه دکتر علی گوهری به‌ عنوان سرپرست دامپزشکی شهرستان کاشمر معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دامپزشكي واکسن کاشمر خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۲۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره

ایسنا/زنجان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خرم‌دره گفت: اولین اردوی جهاد دامپزشکی خرم‌دره در سال جدید با حضور گروه‌های عملیاتی در روستای انجلین برگزار شد.

 مهدی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی خرم‌دره، اظهار کرد: در این اردوی جهاد دامپزشکی بیش از ۲۲۵۰ راس دام سبک شامل گوسفند و بز علیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و بیماری برسلوز تحت پوشش کامل واکسیناسیون قرار گرفتند.

وی با اشاره به ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در این اردوی جهادی، گفت: خدماتی مانند واکسیناسیون دام‌ها در روستاهای هدف علیه بیماری‌های واگیردار دامی و مشترک بین انسان و حیوان، سم‌پاشی دام‌ها و اماکن نگهداری دام، معاینه، ویزیت و پایش بیماری‌های دامی و برگزاری دوره آموزشی ترویجی درباره بیماری‌های دامی ویژه دامداران در منطقه برگزار شد.

حیدری با اشاره به واکسیناسیون بالغ بر ۵۰۰ قطعه طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل، بیان کرد: حدود ۱۵ راس دام سبک و سنگین به‌طور رایگان توسط دامپزشکان جهادی ویزیت و درمان شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • توجه به اصلاح بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ همت
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • مجازات متصدی دارو خانه دامپزشکی متقلب در اشنویه
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد