Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@18:28:04 GMT

خسارت ۲۰ میلیارد تومانی سیل به خلخال

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۳۵۶۳

خسارت ۲۰ میلیارد تومانی سیل به خلخال

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، بابایی ۲۴ تیرماه در جریان بازدید از مناطق سیل‌زده روستایی در خلخال اظهار کرد: سیلی که عصر دیروز در منطقه خلخال به ویژه روستا‌ها و بخش شاهرود جاری شد به مبلمان شهری، زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه راه‌های این شهرستان، اماکن عمومی و برخی از واحد‌های مسکونی خسارت وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: از دیشب عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان آغاز شده و همچنان این روند در مناطق روستایی ادامه دارد.
فرماندار شهرستان خلخال گفت: امروز نیز بارش شدید باران به سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها منجر شد که در روستای مصطفی‌لو بیش از ۲۰ خانه مسکونی تخریب شده و امدادرسانی به ساکنان این روستا‌ها ادامه دارد.
فرماندار شهرستان خلخال بیان کرد: سیل جاری شده در خلخال، شاهرود و روستا‌های اطراف تلفات جانی نداشت، اما به مزارع در حال برداشت، باغات و راه‌های مواصلاتی روستایی صدمه زده است.
بابایی افزود: با هماهنگی نیرو‌های هلال احمر و گروه‌های جهادی امدادرسانی به سیل‌زدگان در مناطق محروم و دورافتاده ادامه دارد که بعد از عادی شدن شرایط برآورد خسارت دقیق انجام و به ستاد مدیریت بحران استان اردبیل گزارش خواهد شد.

تلف شدن ۷۰ راس گوسفند در مناطق عشایری مشگین‌شهر.
اما صاعقه و سیلاب در مشگین‌شهر به ویژه مناطق عشایری و ییلاقی منطقه خساراتی را به همراه داشت.
فرماندار شهرستان مشگین‌شهر نیز با حضور در مناطق عشایرنشین مشگین‌شهر اظهار کرد: در هوشنگ میدانی با وقوع سیلاب و صاعقه ۴۸ راس گوسفند عشایر تلف شده و ۲۵ راس نیز مصدوم شده‌اند.
اکبر صمدی بیان کرد: بارش شدید باران و جاری شدن سیل به مزارع و باغات کشاورزان و کوچ‌نشینان عشایر ییلاقی سبلان در بخش ارشق و مشگین شرقی خسارت زده و در حال برآورد دقیق خسارت وارده به ساکنان منطقه هستیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری شهیندخت مولاوردی فرماندار خلخال سیل خسارت سیل مناطق سیل زده سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری شهیندخت مولاوردی مشگین شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اجرای بیش از ۶۰۰ طرح پیشگیری از سیل در این استان در انتظار تامین اعتبار است و به ۶ هزار میلیارد ریال در سالجاری نیاز دارد.

منصور شیشه فروش افزود: تقویت سفره‌های زیرزمینی، احداث سیل بند، ساماندهی رودخانه ها، آبخیزداری، بهسازی پل‌های واقع در جاده‌ها و جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی در شهر‌ها از جمله اهداف طرح‌های پیشگیری از سیل است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: طبق بخشنامه ها، وزارت نیرو به‌عنوان مسوول کارگروه راهبری سیل باید پیگیری لازم را برای تخصیص اعتبارات به استان انجام دهد، اما این مساله تعیین تکلیف نشده است.

او با بیان اینکه مطالعات این طرح‌ها انجام شده  افزود: با توجه به رخداد تندباد، سیلاب‌های محلی و بارش شدید در برخی مناطق استان لازم است تامین اعتبار این طرح‌ها در اولویت قرار گیرد.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: اگرچه اقدام‌های مختلفی در این زمینه انجام شده، اما همچنان برخی مناطق استان اصفهان تحت تأثیر وقوع سیل است.

او تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری لازم است بطور جدی به موضوع مهار سیلاب ورود پیدا کنند.

شیشه فروش تاکید کرد: نیازمند تخصیص اعتبارات پیشگیرانه در زمان مناسب هستیم تا با اجرای این طرح‌ها یک بار برای همیشه با تهدید سیل مقابله کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اعتبارات بیشتر با هدف بازسازی و جبران خسارت‌های سیل پرداخت می‌شود درحالیکه توجه به سیاست‌های پیشگیرانه مغفول مانده است.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: خسارت سیل خرداد سال گذشته در استان اصفهان در بخش عمرانی نیز هنوز تخصیص پیدا نکرده است.

 به گفته مسوولان در ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۵ مورد وقوع سیل در استان اصفهان گزارش شده است.

بر اساس پژوهش‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری، خسارت‌های سیل تا ۷۰ درصد کاهش می‌یابد و بیش از ۵۰ درصد بارش‌ها ذخیره می‌شود.

بارش‌های فروردین ماه امسال به بیش از ۶ هزار هکتار مزارع اصفهان خسارت وارد کرد.

شامگاه سه‌شنبه پنج اردیبهشت نیز شدت بارش‌های رگباری در مناطق شمال و شرق اصفهان سبب جاری شدن سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب منازل مسکونی و خسارت به برخی جاده‌ها شد.

بر اساس پیش بینی هواشناسی اصفهان، بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • خسارت باد شدید به برخی از مناطق استان ایلام
  • جاری شدن سیل در استان یزد / واژگونی چندین کامیون در جاده‌های استان
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم