Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@20:02:59 GMT

وضعیت کرونا در یک استان بحرانی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۳۹۵۶

وضعیت کرونا در یک استان بحرانی شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سید موسی خادمی در جلسه ویدئوکنفرانس ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا اظهار کرد: تمامی محدودیت‌های قبلی و جدید به مدت ۱۰ روز دیگر تمدید می‌شود. وی اضافه کرد: هرگونه چاپ و نشر آگهی ترحیم ممنوع است و ارشاد اسلامی و اصناف برای پلمب واحدهای متخلف اقدام کنند. خادمی با بیان این‌که شهرداری‌ها برای جمع‌آوری بنرهای ترحیم در سطح شهر اقدام کنند، افزود: برگزاری مراسم عروسی و ترحیم ممنوع و جرم مشهود است، با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار لرستان تاکید کرد: دهیاران و بخشداران برای جلوگیری از برگزاری مراسم عروسی و ترحیم اقدام و در صورت بروز تخلف گزارش کنند. موضوع امر به معروف و نهی از منکر در زمینه استفاده از ماسک و عدم برگزاری مراسم عروسی و عزا از اقدامات خوب است که باید ادامه داشته باشد.

وی با بیان این‌که سالن‌های آرایش و زیبایی در مدت اعلام شده تعطیل خواهند بود، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص عدم برگزاری مراسم ترحیم به مداحان اطلاع‌رسانی کند. خادمی با بیان این‌که سازمان صنعت، معدن و تجارت موضوع تهیه و توزیع ماسک را در سطح استان اجرایی کند، اضافه کرد: تهیه و توزیع ماسک ارزان‌قیمت در ترمینال‌های مسافربری توسط دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شود.

استاندار لرستان با بیان این‌که ناوگان حمل‌ونقل عمومی در خصوص کاهش ظرفیت مسافران برای رعایت فاصله اجتماعی اقدام کند، گفت: تعزیرات نسبت به بازرسی و تعطیلی اماکن پر تجمع اقدام کند. وی یادآور شد: شهرداری‌ها نسبت به ضد عفونی و گندزدایی اماکن عمومی اقدام و ادارات آب و فاضلاب شهرستان‌ها در این زمینه با شهرداری‌ها همکاری کنند.

خادمی با اشاره به این‌که کمک‌های مومنانه به اقشار کم‌درآمد جامعه و آسیب‌دیده از کرونا ادامه پیدا کند، بیان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی ناظران حوزه کاری خود هستند و ضرورت دارد با تخلفات برخورد کنند.

استاندار لرستان گفت: جلسات، طبق مصوبه ستاد تعطیل و صرفاً از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شوند. مراکز درمانی استان به لحاظ امکانات و تخت ICU با محدودیت مواجه هستند از این رو رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ضرورت دارد.

وی بیان کرد: صدا و سیمای مرکز استان با کسب رضایت از بیماران نسبت به تهیه و پخش گزارش از وضعیت آنها اقدام کند. خادمی بیان کرد: فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی نسبت به اجرای مصوبات ستاد اهتمام داشته باشند.

وی در پایان وضعیت کنونی استان را بحرانی عنوان کرد و خواستار همکاری هر چه بیشتر مردم و مسئولان در رعایت نکات بهداشتی برای کنترل بیماری شد.

کد خبر 531044 برچسب‌ها كرونا در ايران استان لرستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان لرستان برگزاری مراسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۳۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا عباس زاده امروز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی که برای بررسی خسارت‌های سیل زیرکوه برگزار شد به خبرنگاران گفت: بیشترین خسارت سیل به بخش راه‌ها، کشاورزی و واحدهای مسکونی شهرستان زیرکوه بوده است.

به گفته وی از روز اول سیل امدادرسانی و ارسال ماشین‌آلات انجام شد و خدمت‌رسانی و رفع مشکلات موجود در دستور کلر قرار گرفت.

وی ادامه داد: اگرچه در همه شهرستان‌های استان بارندگی داشتیم اما در زیرکوه به خاطر وضعیت بحرانی خساراتی وارد شد و در بقیه شهرستان‌ها مشکل خاصی وجود نداشت.

عباس زاده تاکید کرد: شرایط اضطراری و بحرانی زیرکوه تا ۲۶ اردیبهشت ماه تمدید شد و همه دستگاه‌ها تا این تاریخ باید حضورشان در مناطق سیل زده تقویت کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیشتر خسارت‌ها از لحاظ حجم و وسعت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه وارد شده اما از نظر عملیاتی راه‌های شهرستان دچار صدمات جدی شده‌اند و تلاش می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ایمنی اولیه تأمین شود.

معاون استاندار افزود: راه‌ها که از بین رفته باید، بازسازی شوند و حدود ۴۴ واحد مسکونی خسارت دیده‌اند که ۱۱ واحد آن باید مجدد احداث شود.

عباس زاده تصریح کرد: بعضی از بندهای خاکی پر آب شده‌اند و در بارش اول در پنجم اردیبهشت چند بند خاکی شکست که به دلیل هشدار قبل از سیل و این که روستای نوده زیرکوه به موقع تخلیه شد، خسارت جانی بر اثر سیل نداشتیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم بعضی از بندهای خاکی سرریز شده و احتمال شکسته شدن آنها وجود دارد که باید تمهیدات لازم برای پیشگیری از شرایط بحرانی در این خصوص انجام شود.

عباس زاده با بیان این که ۱۳۷ دانش‌آموز زیرکوه از کنکور جا ماندند گفت: پیگیری‌های استاندار منجر به قول مساعد سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون مجدد شد که تاکنون بی سابقه بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز امدادرسانی در زیرکوه تا زمان پایداری شرایط باید ادامه داشته باشد، ادامه داد: حضور ماشین‌آلات با بهره‌گیری از نیروی انسانی کافی باید به خوبی مدیریت شود تا بتوانیم راه‌ها را ترمیم و مشکلات اولیه آنها را رفع کنیم.

به گفته وی شش دستگاه کمپرسی و دو کفی برای تسریع عملیات ترمیم راه‌ها بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران باید در اختیار اداره کل راهداری استان قرار گیرد و باید تیم ویژه‌ای برای ترمیم خسارت به خصوص در بخش قنوات تشکیل شود

کد خبر 6091381

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!