Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت اسلام آباد به منظور صرفه جویی در هزینه‌های جاری و ممانعت از خروج ارز استفاده از ماهواره‌های غیر بومی را ممنوع می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از داون نیوز، دولت اسلام آباد تصمیم دارد استفاده از ماهواره های غیر بومی را ممنوع اعلام کند.

این کار برای صرفه جویی در هزینه های خزانه ملی پاکستان و جلوگیری از خروج ارز انجام می شود و تصمیم نهایی نیز به زودی ابلاغ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«عبدالحفظ شیخ» مشاور دارایی نخست وزیر پاکستان با اعلام این خبر تصریح کرد: ظرفیت ماهواره های بومی پاکستان نیز قابل تکیه است.

وی افزود: کلیه ارگان ها و سازمان های پاکستانی باید برای فعالیت های خود از ظرفیت ماهواره های بومی استفاده کنند.

تصمیم اولیه برای استفاده از ظرفیت ماهواره های بومی در سال 2004 و تنها چند سال پس از جنگ کارگیل که در آن کشورهای هند و پاکستان به غیر قابل تکیه بودن ماهواره های آمریکایی پی برده بودند گرفته شد.

در سال 2019 گزارش هایی به نخست وزیر پاکستان تحویل داده شد که نشان می داد استفاده از ماهواره های بومی اهمیت استراتژیک و امنیتی زیادی دارد.

از آن زمان محققان پاکستان در تلاش هستند بستر لازم برای استفاده از ماهواره های بومی در تمامی زمینه ها را فراهم کنند و به نظر میرسد اینک موفق به انجام این کار شده‌اند.

طبق اعلام وزارت فناوری اطلاعات پاکستان استفاده از فناوری های بومی از سال 2004 تاکنون باعث 400 میلیون دلار درآمد زایی برای کشور شده است و گسترش استفاده از فناوری بومی تا سال 2030 می تواند درآمدی 700 میلیون دلاری برای پاکستان به همراه داشته باشد.

پاکستان در دهه 90 میلادی به کمک چین موفق شد اولین نسل از ماهواره های خود به نام بدر را به فضا پرتاب کند و این تجربه موفق در دهه های بعدی نیز بارها ادامه یافت.

چین سیستم ناوبری ماهواره‌ای خود را با پاکستان به اشتراک گذاشت

انتهای پیام/.

R1475/P/S8,87,91/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کشور چین کشور پاکستان بیشتر بخوانید... پامیر| بررسی روابط ایران و پاکستان در آینه  تاریخ +فیلم پاکستان از تحقق اهداف «پروژه حفاظت از اقلیم سازمان ملل» ۱۰ سال پیش از موعد مقرر خبر داد پاکستان فعالیت حساب‌های بانکی گروه‌های ممنوعه بین‌المللی را تکذیب کرد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشور چین کشور پاکستان اخبار چین اخبار پاکستان استفاده از ماهواره ماهواره های بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین به تازگی تصاویر اولیه‌ای را که توسط ماهواره پرتو ایکس اینشتین گرفته شده است، منتشر کرده است.

این ماهواره که به افتخار فیزیکدان مشهور، آلبرت اینشتین به این نام نامگذاری شده است، توسط یک تیم از محققان چینی توسعه یافته و به کاوش‌های جذاب فضایی می‌پردازد.

تصاویر اولیه‌ای که توسط ماهواره انیشتین گرفته شده است، اطلاعات پرتو ایکسی از منابع فضایی مختلف را در اختیار می‌گذارد. این اطلاعات می‌توانند به محققان کمک کنند تا درک بهتری از ساختار و رفتار اجرام فضایی بدست آورند.

یکی از ابزار‌های روی کاوشگر، تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع است که از طراحی شبیه چشم‌های خرچنگ برخوردار است.

ماهواره انیشتین ابزاری حیاتی برای مطالعه‌های مرتبط با فیزیک فضا و سیارات است و قادر است تصاویر با کیفیت بالا از منابع فضایی مختلف را ارائه دهد. چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در تکنولوژی فضایی، با ارسال ماهواره‌ها و فعالیت‌های فضایی خود، نشان داده که با جدیت به دنبال بررسی عمیق‌تر جهان خارج از جو سیاره زمین است. این تلاش‌ها به دستیابی به دانش‌های جدید و پیشرفت‌های بزرگ در زمینه فیزیک فضا کمک می‌کنند.

در همین راستا چین نخستین دسته از تصاویر گرفته شده توسط ماهواره کاوشگر انیشتین (EP) را در یک انجمن مرتبط با پکن منتشر کرد.

این ماهواره نجومی که در ژانویه به فضا پرتاب شد، مجهز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع (WXT) و تلسکوپ اشعه ایکس (FXT) است که می‌تواند به طور همزمان به رصد میدان گسترده و تصویربرداری متمرکز بر اشعه ایکس بپردازد.

شمار تصاویر منتشر شده از این ماهواره یازده عدد است که شامل مشاهدات اجرام نزدیک به مرکز کهکشان راه شیری، سیاه‌چاله کلان‌جرم شگف‌انگیز «ام 87» و بقایای ابرنواختر مرتبط با آن و برخی از تصاویر دیگر است.

ماهواره مذکور در مراحل بعدی طبق برنامه از پیش تعیین شده، به تکمیل آزمایش‌های درون مدار ادامه می‌دهد و همکاری داخلی و خارجی و اشتراک‌گذاری داده‌ها را تقویت و به رصد و تحقیقات نجومی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تروریست ها از خارج از مرزها وارد ایران می شوند /جریانات تروریستی داخل ایران و پاکستان هدایت شده سرویس های اطلاعاتی خارجی هستند
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد