Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله محمدرضا ناصری روز چهارشنبه در نشست ائمه جمعه یزد که در سالن شهید بهشتی جهاد کشاورزی مرکز استان برگزار شد افزود: برای ایجاد زیرساخت لازم برای اشتغال جوانان روستاها با کمک‌های دولتی و همراهی و پیگیری دهیاران در دستورکار قرار گیرد.

وی ادامه داد:تقویت مشاغل خرد و خانگی، ایجاد واحدهای تولیدی و اقتصادی با همکاری روستاییان و همچنین ارائه تسهیلات مورد نیاز در ماندگاری جوانان موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه یزد اظهار کرد: ایجاد واحدهای کشاورزی برای فرآوری محصولات مختلف خود زمینه‌ساز بسیار مناسبی برای ایجاد تولید و اشتغال و کمک به اقتصاد روستاییان است .

ناصری بیان کرد: توجه به آبادانی روستاها و تامین نیازهای مردم و جوانان در ابعاد مختلف و همچنین برنامه‌های فرهنگی موجب جذب جوانان و تعالی این مناطق است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد همچنین با اشاره به شرایط خاص آب و هوایی استان و بارندگی و کم‌آبی گفت: باید آب موجود برای استفاده بهینه و افزایش کشاورزی مدیریت شود.

ناصری افزود: اجرای طرح آبیاری نوین باید جزو برنامه‌های محوری جهاد کشاورزی با همراهی و همکاری مردم و دهیاران مناطق روستایی قرار گیرد.

آبیاری نوین محور فعالیت است

همچنین رییس سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: استفاده از شیوه نوین آبیاری برای بهره‌برداری بیشتر از منابع و تولید بیشتر جزو ماموریت‌های مهم این سازمان است.

سید جمال سجادی پور افزود: با توجه به شرایط اقلیمی و محدودیت منابع آبی باید برای اجرای آبیاری نوین در کنار دولت و طرح‌های این سازمان، همکاری دهیاران و شوراهای اسلامی را داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: در اکثر محصولات کشاورزی با تلاش فعالان این بخش نه تنها یزد خودکفاست که بخش زیادی از آن برای سایر استان‌ها ارسال می‌شود و تقویت تولید به خصوص در سال‌جاری انجام می‌شود.

این مسوول اظهار کرد: در اجرای سیستم‌های نوین آبیاری، یزد در سطح کشور نسبت به اراضی موجود در جایگاه سیزدهم قرار دارد و در سال گذشته بیش از  سه هزار هکتار از اراضی تحت پوشش قرار گرفت .

به گفته وی در این مدت ۴۳۰ میلیارد ریال بودجه بلاعوض ملی در زمینه تجهیز اراضی کشاورزی به سیستم‌های نوین آبیاری جذب شد و به خاطر اهمیت موضوع امسال نیز ادامه دارد.

فرهنگ‌سازی پرداخت زکات گسترش یابد

همچنین مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) یزد گفت: برای دریافت زکات باید ائمه جمعه بیش از گذشته با استفاده از فرصت خطبه‌های نمازجمعه نسبت به فرهنگ‌سازی آن در سطح استان اقدام کنند.

محمد شجاعان افزود: به رغم همکاری مردم در پرداخت زکات هنوز با اهداف حقیقی آن فاصله وجود دارد و باید کار فرهنگ‌سازی برای جذب بیشتر برای انجام امور مختلف به خصوص کمک به نیازمندان و طرح‌های عمرانی اقدام شود.

این مسوول اظهار کرد: سال گذشته در مجموع ۲۰۰ میلیارد ریال زکات در استان جمع‌آوری شد که در رتبه سوم کشور هستیم و برای ارتقای آن به همکاری همه مسوولان، روحانیون و امامان جمعه نیاز است .

شجاعان گفت: بخش اصلی زکات‌های جمع آوری شده در کمک به نیازمندان و بقیه طبق مقررات صرف طرح‌ های عمرانی می‌شود و باید همکاری ها و فرهنگ‌سازی روز به روز در استان تقویت شود.

جذب جوانان به نمازهای جمعه  

 رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه یزد گفت: برگزاری نشست‌های فصلی امامان جمعه طبق مقررات برای هماهنگی امور و پیگیری کارها در راستای اهداف انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام رضا شریفی افزود: توجه به مقوله فرهنگی و جذب مردم و جوانان به نمازهای جمعه به خصوص در شرایط  حال بر اساس رعایت نکات دقیق بهداشتی و زدن ماسک جزو برنامه است .

وی اظهار کرد: جایگاه‌های نمازجمعه نقش مهمی در پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری دارد و باید با همکاری همه آحاد مردم زمینه‌ساز  فعال همه اقشار برای تحقق اهداف عالیه نظام میسر شود. 

از ۱۱۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت یزد  ۳۳ هزار و ۱۵۱ هکتار ( ۲۹ درصد) زارعی و ۸۱ هزار و ۱۶۴ هکتار ( ۷۱درصد) به کشت محصولات باغی اختصاص دارد.

مجموع اراضی قابل کشت استان ۱۷۰ هزار هکتار است که به دلیل تداوم خشکسالی و تغییر الگوی کشت و کشت گیاهان کم آبخواه هم اکنون ۱۱۴ هزار هکتار آن زیرکشت قرار دارد.

تعداد بهره‌برداران بخش کشاورزی یزد حدود ۷۰ هزار نفر است.

برچسب‌ها یزد ستاد اقامه نماز کشور آیت الله محمدرضا ناصری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد ستاد اقامه نماز کشور یزد ستاد اقامه نماز کشور هزار هکتار فرهنگ سازی جمعه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.

داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • مشارکت مردم در هر کاری رمز موفقیت در آن کار است
  • به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد اما در برابر این ناهنجاری ایستاده‌ایم
  • بازی با ایران بازی با دم‌ شیر است/به‌زور کسی را بهشت نخواهیم برد اما مقابل ناهنجاری ایستاده‌ایم
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد