Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ۱۵ استان در وضعیت قرمز و هشدار قرار دارند، گفت: ویروس کرونا بسیار پیچیده است از این رو کوچکترین غفلت باعث بازگشت کرونا می‌شود.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به نگرانی‌های وزیر بهداشت از استان‌هایی که کمتر به ویروس کرونا آلوده شده اند، افزود: ۴۶ درصد مبتلایان به ویروس کرونا در یک استان را زنان تشکیل داده اند که این موضوع به دو دلیل اتفاق افتاده است یکی به دلیل حضور آن‌ها در مراسم‌های عروسی، عزا و دورهمی و دیگری اینکه همسران آن‌ها از محل کار این ویروس را به خانه منتقل کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۸۷ شهرستان در وضعیت قرمز

وی با اشاره به اینکه امروز ۱۸۷ شهرستان قرمز، ۹۲ شهرستان نارنجی، ۵۹ شهرستان سفید و یک شهرستان سبز بود و این مایه نگرانی است، گفت : باید بدانیم که این ویروس عجیب و غریب است و شهرها و استان هایی که دوام آورده بودند و ویروس را به شهر خودشان راه ندادند با کوچکترین غفلت ممکن است ویروس به این شهرها نفوذ پیدا کند.

ابتلای ۴۱ درصد مردم همدان به کرونا به دلیل حضور در عروسی و عزا

حریرچی با اشاره به اینکه در استان همدان ۴۱ درصد به دلیل حضور در دورهمی ها ،عروسی ها و مجالس ترحیم به بیماری مبتلا شده اند، افزود: ۵۱ درصد در درون خانواده ها و ۸ درصد به دلیل مواجهات شغلی به بیماری کرونا مبتلا شده اند.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا دشمن مشترک جهان است، خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت اعلام کرده است که تا آینده پیش بینی شرایط عادی ممکن نیست.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در جهان پیش بینی ها مناسب نیست، افزود: امروز و دیروز رئیس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که بسیاری از کشورها برای مقابله با کرونا در مسیر اشتباه حرکت می کنند ، انتظار این که واکسن در ماه‌های آینده بتواند کرونا را ریشه‌کن کند کاملا غیر واقعی است.

وی با اشاره به اینکه ویروس دشمن اول همه ماست، اظهار داشت: وضعیت آمریکا، برزیل، پاکستان ،عراق و هند نامناسب است، در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه در اوج بیماری قرار داشتیم و الان به طور متوسط موارد ابتلا به اندازه فروردین ماه شده است.

حریرچی تصریح کرد: کسانی که علامت دار می شوند در عرض سه ماه سطح آنتی بادی خونشان که ضد ویروس است به سرعت کاهش پیدا می‌کند، البته ممکن است ایمنی سلولی ایجاد شود که هیچ جایی نمی تواند آن را اندازه گیری کند لذا هیچ منبع معتبری وجود ندارد، تا افرادی که مبتلا شده‌اند بتوانند خودشان را ایمن و پاک از بیماری تلقی کنند.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه با جنگ همه جانبه با ویروس منحوس کرونا مواجه هستیم، ادامه داد: مقام معظم رهبری در هر سخنرانی که در طی ۵ ماه اخیر داشتند به ویروس کرونا اشاره فرموده اند.

با وحدت سیاسی باید با کرونا مقابله کنیم

او بیان کرد: برای ما تاسف آور است زیرا میزان مرگ به ۳۲ نفر کاهش پیدا کرده بود اما الان به حدود ۲۲۰ و ۱۸۰ افزایش یافته است. باید بتوانیم این ویروس را از بین ببریم، واقعیت این است که مقام معظم رهبری از کادر درمان در همه سخنرانی هایشان قدردانی کردند و چندین بار به عدد ۳۲ و ۳۴ فوتی اشاره داشتند، باید با وحدت سیاسی و وحدت ملت و دولت به مبارزه با این ویروس منحوس بپردازیم ،ناجوانمردانه است که بخواهیم انگشت اشاره را یک بار به سمت دولت و یک بار هم به سمت ملت نشانه کنیم.

حریرچی با اشاره به اینکه در سال ۳۸۰ هزار فوتی داریم، گفت : اگر حتی در روز ۱۰۰ هزار نفر فوت کنند، ۳۶ هزار فوتی در سال می شود که از زلزله بم بیشتر است، باید به تک تک فوت ها توجه داشته باشیم ،اکثر کسانی که فوت کردند بالای ۶۰ سال سن داشتند، امید به زندگی افراد ۶۰ سال را باید مورد توجه قرار داد به طوری که امید به زندگی در آنها ۲۴ سال است یعنی کسی که در ۶۰ سالگی فوت می کند ۲۴ سال امید با زندگی اش را از دست می دهد.

بالاترین میزان بستری کرونا در زنجان

وی با اشاره به اینکه زنجان بالاترین میزان بستری را دارد، گفت: بستری روزانه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در زنجان حدود ۷ نفر است و خراسان جنوبی حدود ۶ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بستری دارد.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ویروس در حال گردش در اجتماعات است، خاطرنشان کرد: آمریکا دچار پیک دوم شده است، مطمئنا تا یک سال آینده در هیچ کجای دنیا با واکسن فراگیر مواجه نخواهیم بود،پس مجبوریم با این ویروس رفتار تهاجمی و شدید داشته باشیم تا نوسانات رخ ندهد، قم، اردبیل و بوشهر گاهی به وضعیت سفید رسیده اند اما با کوچکترین غفلت به وضعیت هشدار و قرمز رسیدند.

وی ادامه داد: از اول اسفند تا کنون رنگ های مختلفی را در همه استانها می بینیم و لذا احتیاج به هوشیاری داریم.

حریرچی با اشاره به تغییر رفتاری که در مردم رخ داد افزود: بازگشایی های اقتصادی، کارخانجات، ادارات و محل های کسب و کار به دلیل معیشت مردم ضروری است و چاره‌ای جز بازگشایی آنها نداریم، وقتی بازگشایی صورت گرفت مردم فکر کردند به شرایط عادی بازگشتند ،استان همدان جزو استان های پاک بود که در تعطیلات چهاردهم و پانزدهم خرداد ۱۷۰ هزار نفر یعنی حدود ۱۰ درصد جمعیت به این استان مسافرت کرده بودند و مسافرت ها به صورت دسته جمعی رخ داد.کولرهای ماشین ها تشدید کننده ویروس است.

وی با اشاره به اینکه غلبه بر ویروس کرونا وحدت دولت و مردم را می طلبد افزود: کسی که در سن ۵۰ سالگی بر اثر ابتلا به کرونا فوت کند بیش از ۳۰ سال از امید به زندگی اش را از دست داده است.

حریرچی گفت: اگر پروتکل‌ های بهداشتی را رعایت کنیم در این صورت می توانیم به تدریج شاهد کاهش بیماری و کنترل اپیدمی باشیم.

لزوم برخورد قاطع با کسبه متخلف

معاون کل وزارت بهداشت گفت: وظیفه حکومت فقط نصیحت نیست و باید با کسبه‌ای که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند برخورد قاطع شود، در کشور‌هایی که استفاده از ماسک را اجباری کرده اند شاهد کاهش بیماری بوده ایم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا معیشت اپیدمی ماسک ویروس کرونا هزار نفر شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هفت پله قرمز بورس
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد