Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دکتر فرهاد دژپسند طی سخنانی در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در سال جاری، بودجه ای را تجربه می کنیم که سهم نفت در آن کاهش یافته است و بر اساس پیشنهادات وزارت اقتصاد و دیگر دستگاه های اجرایی، بخشی از هزینه های دولت، از محل کاهش هزینه های جاری دولت، قابل جبران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه، دکتر فرهاد دژپسند طی سخنانی در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در سال جاری، بودجه ای را تجربه می کنیم که سهم نفت در آن کاهش یافته است و بر اساس پیشنهادات وزارت اقتصاد و دیگر دستگاه های اجرایی، بخشی از هزینه های دولت، از محل کاهش هزینه های جاری دولت، قابل جبران است.
تلاش ما بر این است که رقم پیش بینی شده در بودجه سال جاری از طریق واگذاری اموال و دارایی های دولت، درآمد های مالیاتی با رعایت شرایط کسب و کارها بویژه در شرایط شیوع کرونا و آسیب های ناشی از آن و فروش انواع اوراق تامین شود.
وی محل تامین مابقی رقم اعلام شده را، واگذاری های دولت، فروش انواع اوراق و افزایش درآمد های مالیاتی عنوان کرد و گفت: هرچند فروش اوراق از سوی برخی صاحبنظران در شرایط حاضر دارای ایراداتی نیز است ولی این امر، به مراتب بهتر از استقراض از بانک مرکزی است که عده ای از سر شیطنت، دولت را به آن متهم می کنند.
دکتر دژپسند با بیان اینکه استقراض از بانک مرکزی در بر دارنده پیام تورم بالا و بهم ریختن نظام های پولی کشور، تحت تاثیر سیاست های مالی دولت است، تاکید کرد: از ابتدای دولت یازدهم تا کنون، حتی یک ریال هم از بانک مرکزی استقراض نشده است.
وی در ادامه با بیان اینکه وزارت اقتصاد در آستانه تجربه بودجه غیرنفتی، متکفل تامین بیش از 90 درصد منابع بودجه ای است، اظهار داشت: زمانی که از نفت عبور می کنیم، اولین و تمیزترین منبع تامین مالی، درآمد های مالیاتی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وزارت اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت