Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه روسیه در نشستی با سفرای کشورهای اروپایی و نمایندگی اتحادیه اروپا در مسکو، دورنمای روابط دوجانبه، همکاری برای مقابله با کرونا، اوضاع در لیبی، ونزوئلا، اوکراین و وضعیت پیرامون برجام را بررسی کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که "سرگئی لاوروف" رئیس دستگاه دیپلماسی این کشور، روز چهارشنبه در مسکو، در مذاکراتی با روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک کشورهای عضو اتحادیه اروپا و سرپرست دفتر نمایندگی رسمی اتحادیه اروپا در روسیه، چشم انداز توسعه روابط روسیه و اتحادیه اروپا، غلبه بر عواقب همه گیری ویروس کرونا، روند اوضاع در لیبی، ونزوئلا و همچنین وضعیت پیرامون توافق هسته‌ای با ایران را مورد بحث و بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این اطلاعات، در این نشست، مباحثات کاملی درباره وضعیت فعلی و دورنمای توسعه روابط بین روسیه و اتحادیه اروپا، از جمله تعامل برای مقابله موثر با عواقب بیماری کووید-19 صورت گرفت.

سرگئی لاوروف بر غیرسازنده بودن خودداری یک جانبه از طرف اتحادیه اروپا برای ادامه برنامه گفت‌وگو با مقامات مسکو و تاکید بر سیاست مغرضانه علیه روسیه، مغایر با اصل احترام به "منافع مشترک" تأکید کرد. به گفته وی، در دنیای چند قطبی کنونی، منافع روسیه و اتحادیه اروپا تنها در سایه تدوین مشترک راهکار تعامل در شرایط نوسانات فرایندهای جهانی، تأمین خواهد شد و برخوردهای یکجانبه مخرب و به منافع هر دو طرف آسیب می‌رساند.

لاوروف همچنین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست تا به طور فعالانه در اجرای کامل و بی قید و شرط تعهدات دولت اوکراین مطابق با توافقنامه مینسک و توافقات روسای جمهوری چهار کشور عضو گروه نرماندی و همچنین از بین بردن عدم تبعیض زبانی و حق آموزش همه شهروندان اوکراین تلاش کنند.

وزارت خارجه روسیه یادآور شد، علاوه بر این، در این نشست "برخی موضوعات مهم در دستور کار بین‌المللی با تأکید بر اوضاع لیبی، ونزوئلا، چشم انداز گفتگوها بین بلگراد-پریشتینا و همچنین وضعیت کنونی پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) درباره برنامه هسته‌ای ایران، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

لازم به یادآوری است، طبق اطلاعات دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین، روز گذشته "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه هم در جریان مذاکرات تلفنی خود با "انگلا مرکل" صدر اعظم آلمان بر بی فایده بودن اعمال فشار و تحریم‌ها بر مقامات تهران و همچنین لزوم تلاش‌های مشترک برای حفظ برنامه جامع اقدام مشترک بعد از خروج یکجانبه آمریکا از این توافقنامه مهم بین المللی که با تصویب قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل مورد حمایت قرار گرفته، تأکید کرد.

گفتگو تلفنی مرکل و پوتین درباره ایران، اوکراین و لیبیگفت‌وگوی تلفنی لاوروف و پامپئو درباره سوریه، لیبی و افغانستانمذاکرات تلفنی لاوروف با همتای آلمانی درباره اوضاع انسانی در سوریهانتهای پیام/ R7535/P/S8,89/CT10 بیشتر بخوانید... دیدگاه پوتین درباره سیاست خارجی روسیه در عرصه بین‌المللی لاوروف: مانعی برای دیدار رهبران روسیه و آمریکا وجود ندارد لاوروف: اطلاعات سازمان ملل درباره سوریه موثق نیست/ درگیری‌ها در لیبی باید فوراً متوقف شود

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه

طالبان سرگرم همکاری با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز منطقه ای تجارت انرژی است که فروش نفت از روسیه به جنوب آسیا را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان افغانستان، قزاقستان و ترکمنستان اخیرا در کابل، درباره ایده ایجاد یک هاب انرژی و لجستیک در ولایت هرات در غرب افغانستان، گفتگو کرده اند.

نورالدین عزیزی، وزیر بازرگانی موقت طالبان به رویترز گفت: این سه کشور قصد دارند در این هاب سرمایه گذاری کنند که انتظار می‌رود هاب فروش نفت روسیه به کشورهای جنوب آسیا از جمله پاکستان باشد.

این مقام طالبان اظهار کرد: بر اساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

عزیزی به رویترز گفت: پس از نشستهای سه جانبه هفته گذشته در افغانستان، تیمهای فنی از افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان ظرف دو ماه آینده، پیش نویس توافق نامه ای را تهیه خواهند کرد که برنامه های رسمی برای هاب جدید انرژی را مشخص می‌کند.

به گفته عزیزی، این مرکز لجستیک در ابتدا قرار است ظرفیت یک میلیون تن نفت را داشته باشد، اما وی مشخص نکرد که این مرکز چه زمانی می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

وزارت بازرگانی قزاقستان در بیانیه ای به رویترز گفت: قزاقستان به نوبه خود، به توسعه جاده ها و راه آهن از طریق افغانستان برای برقراری ارتباط با خلیج فارس و جنوب آسیا چشم دوخته است.

در حال حاضر، صادرات نفت خام قزاقستان به لجستیک در روسیه و بنادر این کشور در دریای سیاه، وابسته است.

طالبان در فروش نفت روسیه مشکلی نخواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در پاییز سال ۲۰۲۲، وزیر بازرگانی طالبان اعلام کرده بود بر اساس قرارداد با روسیه، افغانستان سالانه یک میلیون تن بنزین، یک میلیون تن دیزل، ۵۰۰ هزار تن گاز نفتی مایع و ۲ میلیون تن گندم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • ریاض و جاکارتا از اتحادیه اروپا می‌خواهند دارایی‌های روسیه را مصادره نکند
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • بورل در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا خواهان تنش با ایران نیست
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا