Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: باید از راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز، گفت‌وگوهای دو طرفه و میانجی‌گری برای حل و فصل اختلافات آذربایجان و ارمنستان استفاده کرد و جمهوری اسلامی ایران نیز این آمادگی را دارد که هر زمان طرفین بخواهند به عنوان میانجیگر بین این دو کشور برای حل اختلافات وارد عمل شود.

به گزارش خبرگزاری فراس از اردبیل، سید عباس موسوی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اردبیل که در نگارخانه خطایی برگزار شد، اظهار کرد: باید از راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز، گفت‌وگوهای دو طرفه و میانجی‌گری برای حل و فصل این اختلافات استفاده کرد و جمهوری اسلامی ایران نیز این آمادگی را دارد که هر زمان طرفین بخواهند به عنوان میانجی‌گر بین این دو کشور برای حل اختلافات وارد عمل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از اتفاقات اخیر رخ داده در بین دو همسایه ایران، جمهوری آذربایجان و ارمنستان ابراز تاسف می‌کنیم و موضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص مناقشه این دو همسایه از دیرباز مشخص است.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: امیدواریم که در روزهای آتی شاهد کاهش تنش‌ها در منطقه باشیم و دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران نیز به محض شروع درگیری در بین این دو کشور فعال شده و با مقامات هر دو کشور گفت‌وگوها و تماس‌های تلفنی برقرار شد و اعتقاد داریم که منطقه کشش اختلافات و درگیری بیشتری را ندارد.

این خبر تکمیل می‌شود....

منبع: فارس

کلیدواژه: نشست خبری وزارت امور خارجه اردبیل رسانه سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه آذربایجان مناقشه قره باغ ارمنستان میانجی گری جمهوری اسلامی ایران برای حل دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان

سخنگوی وزارت خارجه هند به انتقادهای جمهوری آذربایجان درباره ارسال تسلیحات به ارمنستان توسط دهلی واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه هند در یک نشست خبری گفت: «ما هم با جمهوری آذربایجان و هم با ارمنستان روابط خوبی داریم.»

به نوشته روزنامه ارمنی ماسیس پست، وی افزود: « دهلی سیاستی دارد که بر اساس آن به دنبال پیشبرد و ارتقای صادرات دفاعی خود است.»

اخیرا الهام علی‌اف، رئیس جمهوری آذربایجان گفته بود که کشورش نمی‌تواند زمانیکه فرانسه، هند و یونان به ایروان سلاح می‌دهند، بی تفاوت باشد.

پیشتر روزنامه اکونومیک تایمز هند گزارش داده بود، یک مقام ارشد ارمنستانی به شهر دهلی سفر کرده و مذاکراتی را در زمینه ارسال تسلیحات با مقامات هندی برگزار کرده است.

آنها اضافه کردند، هند به عنوان یک تامین کننده مهم تسلیحات ارمنستان مطابق با ملزومات این کشور ظاهر شده است.

جزئیات مربوط به این محموله جدید تسلیحاتی هند برای ارمنستان مشخص نشده اما این نشریه هندی به نقل از چند ناظر حوزه ارمنستان گمان‌زنی کرده که این بسته احتمالا شامل تجهیزاتی است که همزمان با وضعیت ملتهب موجود بین ایروان و باکو، نوعی بازدارندگی را برای ارمنستان به وجود می‌آورد.

آخرین محموله تسلیحاتی که هند برای ارمنستان فرستاد شامل راکت اندازهای پیناکا، موشک‌های ضد تانک، راکت‌ها و مهمات دیگر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های ایران باکشورهای آفریقایی هستیم
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان