Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوان آشنا گفت: بهترین ترکیب شورا را در این دوره داشتیم اما بدترین همکاری را باهم داشیتم، ما می توانستیم خیلی قوی تر عمل کنیم، ما بارها در صحن علنی شورا دعوت کردیم ، امروز هم به صورت عمومی از اعضای شورا دعوت به همکاری می کنم ؛ما باید عملا کنار هم بنشینیم و همکاری کنیم نه شعاری .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیوان آشنا، عضو شورای شهر یاسوج در گفتگو با صبح زاگرس؛ در مورد مشکلات کیوسکهای سطح این شهر اظهار داشت: مجوز کیوسک مادام العمر نیست که صاحب مجوز هر طور دلش خواست استفاده کند، مجوز کیوسک ها تحت یک عنوان کاربری خاص عمدتا فرهنگی- مطبوعاتی به بعضی افراد داده شد که اکنون نزدیک به 200 کیوسک در سطح شهر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 20 مورد از آنها مجوز با کاربری خاص اساسا فرهنگی مطبوعاتی دارند اما الان می بینیم در همان کیوسکهایی که مجوز فرهنگی -مطبوعاتی داشتند، خواربار فروشی می شود.

آشنا با تاکید بر اینکه مجوزها مادام العمر نیست،خاطرنشان کرد: شاید شهرداری یک سال تشخیص دهد که کیوسک را به شخص دیگری واگذار کند، نظر بنده این است که مجوزها باید به صورت عمومی آگهی شوند و هر کس مزایده را برنده شد، صاحب کیوسک شود.

وی گفت: از جهت دیگر کیوسک ها مشکلات ترافیکی- امنیتی ایجاد می کنند که باید ویژه دیده شود.

این عضو شورای شهر یاسوج ادامه داد: برخی کیوسکها را در اماکنی مثل بازاروکیل که دسترسی به مغازه نداریم به عنوان کیوسک خدماتی فعال شدند.

آشنا با اشاره به اینکه کارگذاشتن کیوسکهای ما نسبت به بقیه شهرها هم متفاومت است، گفت: اگر به شهرهای بزرگ مراجعه کنید، می بینید کیوسک ها در پیاده روهاست یعنی بیشتر خدمات به عابرین پیاده می دهند اما برعکس در شهرما کیوس کها نبش خیابان هستند و حتما ترافیک ایجاد می کنند.

وی گفت: در شورا دوستان ما مرتب این موضوع را مطرح می کنند اما عملا کاری انجام نمی دهند، در مقطعی که یکی از همکاران ما مسئول بود، کمیسیون خدمات شهری را موظف کردیم اطلاعاتی جمع آوری کرد و آورد اما در صحن شورا مسکوت ماند، این اشکالی است که بنده در شورا می بینیم.

آشنا ادامه داد:از همکاران هم انتظار دارم در جلسات آینده مشکلات کیوسک ها را ویژه بررسی کنند و این موضوع را برای همیشه تمام کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا توان جمع آوری 180 کیوسک را از سطح شهر جمع آوری کنید؟ گفت:یکمرتبه نه، جانمایی می شوند،شورای ترافیک و شهرداری می نشینند و برای جانمایی کیوسک ها تصمیم می گیرند که چه نقاطی امکان نصب کیوسک وجود دارد. نقاطی نیاز به نصب کیوسک دارد که برای جانمایی در چنین نقاطی باید شورای ترافیک تصمیم بگیرد.

این عضو شورای شهر یاسوج تصریح کرد:اگر جایی تخلف و سد معبری وجود دارد، قانون به صراحت اعلام می کند. ما در نظامی زندگی می کنیم که مقتدرانه امنیت کشور را حفظ می کند، آیا نمی توانیم چند تا کیوسک را جانمایی و کنترل کنیم که شهروندان ما آسایش داشته باشند؟ به راحتی هم می توانیم این کار را کنیم اما شرط این است که همه مسئولان امر از فرماندار، معاونت عمرانی، دستگاه های قضائی و انتظامی شهرداری اقدام کنند .

آشنا گفت: بر اثر کوتاهی های همکاران ما طرح های مهمی به صحن شورا آمدند اما ناتمام رها شدند. انتظار دارم دوستان این طرح ها را تمام کنند نه اینکه کسانی در شورا حضور دارند که اعمال نفوذ کنند، شاید در انجام وظیفه خود کوتاهی کنند.

وی در خصوص تعداد کارگران مازاد شهرداری یاسوج گفت: شهرداری یاسوج بیشتر از 380 نیروی پیمانی و رسمی ندارد،  حدود هزار و 400 نفر کل نیروهای شهرداری از پیمانی، رسمی، کارگری و دیگر نیروهاست، بخشی از این نیروها حدود 8 شرکت پیمانکاری خدماتی با شهرداری قرارداد دارد، سالانه نیروهایی می آیند که این شرکت ها آنها را می آورند و عده ای را هم رد می کنند، بر اساس قانون کار می توانند تعدیل کنند و نیرویی که به کارگیری می کنند باید مورد تایید شهرداری باشد اما شهرداری دخالتی در جذب یا دفع نیروی شرکتی ندارد ولی می تواند باتوجه به نیاز نیرویی را رد یا تایید کند وگرنه شهرداری مستقیما در عزل و نصب چنین نیروهایی دخالت ندارد البته اشکالاتی  هم وجود دارد.

آشنا افزود: مشکل اساسی این است که اختلافات داخلی شورا باعث شد که اتهامی به هم زده شود که خیلی ها اصلا وجود ندارد، صرف اینکه طرف مقابل را محکوم کنند دست به یکسری اتهامات می زنند که هیچ سند و مدرکی دال بر این اتهامات وجود ندارد .

وی با بیان اینکه آیا این عدم اتحاد برای شهر ما خوب است؟گفت: باوجود اینکه بنده معتقد بودم بهترین ترکیب شورا را در این دوره داشتیم اما بدترین همکاری را باهم داشیتم، ما می توانستیم خیلی قوی تر عمل کنیم، ما بارها در صحن علنی شورا دعوت کردیم ، امروز هم به صورت عمومی از اعضای شورا دعوت به همکاری می کنم ؛ما باید عملا کنار هم بنشینیم و همکاری کنیم نه شعاری .

آشنا ادامه داد:شورا اسم آن مشخص است، هیچ کس نه به تنهایی می تواند تصمیم بگیرد نه می تواند کاری انجام دهد. شورایی باید تصمیم گرفت،پیگیر شد و کار کرد.

عضو شورای شهر یاسوج تصریح کرد:فرصت باقیمانده شورا فرصت خوبی است، وارد سال چهارم می شویم، سال سوم باید سال شکوفایی شوراها باشد ،چرا که ما در این مدت تمام مشکلات را شناسایی کردیم .

آشنا افزود:می طلبد که رئیس شورا دعوت به همکاری کند اما متاسفانه آنطور که باید و شاید ورود نکرده است، حداقل این است که خودش کوتاهی کرد  ،حداقل این است که خود مدعی نباشد. در دوره ای که من بودم هم این اختلاف آرا بود اما قضیه را طوری جمع می کردیم که مشکلی پیش نیاید، سعی می کردیم همه را به آرامش دعوت کنیم .

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عضو شورای شهر یاسوج شورا دعوت کیوسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۰۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس شورای عالی استان‌ها به شفافیت و درستکاری شورا های شهر تاکید کرد و ادامه داد: ۱۲۷ هزار شورا در سراسر کشور مشغول خدمت به مردم هستند که کوچک‌ترین کم‌ و کاستی آن‌ها مورد نقد مردم قرار می‌گیرد.

شهرام دبیری روز شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در همایش شوراها به مقام و جایگاه شورا در نظام مردم سالاری تاکید کرد و گفت: امام خمینی(ره) در جهت ارج نهادن به مردم سالاری به شورای انقلاب دستور تدوین آئین‌نامه تشکیل شوراها برای اداره شهر و روستا ها را دادند و در این راستا نیز یک فصل از قانون اساسی مربوط به شوراها است. 

وی تصریح کرد: شوراهای شهر و روستا به تمامی مشکلات، موانع و نارسایی‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم رسیدگی می‌کنند و مردم انتظارات زیادی از عملکرد صحیح و متعهدانه شوراهای اسلامی دارند.

وی بیشترین مشکل را خطاهای ناشی از عدم اشرافیت به قانون و مقررات اعضای شورا دانست و افزود: در شورای عالی استان طرحی برای آموزش تمامی اعضای شوراها و نظارت بر روند این دوره‌ها در دست بررسی است و در این راستا نیز از مجموعه و اعضای شورای فعال تقدیر و قدردانی کرده و از افرادی که در این حوزه کم‌کاری داشته‌اند مورد تذکر قرار می‌گیرند.

دبیری تصریح کرد: شوراهای عالی استان، شهر، بخش و روستا در اسرع وقت در صحنه‌های مختلف از جمله در سیل، زلزله و موارد بحرانی در کنار مردم حضور پیدا کرده و پیگیر حل مشکلات مردم از طریق شهرداری، فرمانداری و بنیاد مسکن هستند.

وی به نقش شوراهای روستا در حل مشکلات و اختلافات روستاییان تاکید کرد و افزود: در گذشته کدخدای روستا مشکلات و اختلافات را حل می‌کردند ولی امروزه شاهد تحقق این امر به وسیله‌های شوراهای روستا هستیم و همچنین شوراهای شهر نیز ۳۴ وظیفه از جمله انتخاب شهردار دارند.

رییس شورای شهر کلانشهر تبریز از نداشتن درآمد پایدار شهرداری‌ها ابراز گلایه‌مندی کرد و گفت: درآمد پایدار شهرداری‌ها حدود ۱۵ درصد است ولی در کل دنیا ۸۰ درصد درآمدهای پایدار شهرداری ها از طریق عوارض تامین می‌شود. 

وی تحقق شعار سال را وظیفه شوراها دانست و تصریح کرد: یکی از وظایف شوراها برنامه‌ریزی برای مشارکت مردم در امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی است که مطابقت کاملی با تحقق شعار سال دارد و در این راستا نیز باید قدم‌هایی خوبی در این زمینه برداریم.

دبیری تاکید کرد: در برخی از موارد ابزار های اجرایی شورای شهر تعیین نشده‌ است که از مجموعه دولت و استانداری خواستار همکاری و همیاری از طریق فرمانداری‌ها هستیم.

یحیی صدیق جهانی، نماینده شورای برتر استان در این همایش با اشاره به شعار های سالیان گذشته به نقش مردمی در پیشبرد اهداف نظام اسلامی تاکید کرد و افزود: اقتدار نظام جمهوری اسلامی همواره وابسته به حضور و نقش مردم در همه عرصه‌ها است.

وی اقدامات شورای اسلامی روستای علی بیگلو شبستر تشریح کرد و افزود: آسفالت ریزی، جدول‌گذاری، تجهیز معابر ورودی و خروجی روستا به دوربین‌های مداربسته در راستای افزایش امنیت اجتماعی روستاییان، احداث شهرک‌های صنفی و واحدهای کوچک صنفی، احداث بازارچه، احداث واحدهای مسکونی و واحدهای سازمانی برای اقشار نیازمند و محروم، انتقال دامداری‌ها داخل روستا به خارج محدوده طرح هادی روستایی و مدیریت فاضلاب روستا از جمله اقدامات شورای اسلامی با مشارکت مردمی است.

باقر فلاحی، نماینده شورای برتر استان به تعامل لازم میان اعضای شورا تاکید کرد و گفت: رضایتمندی، اعتماد و اطمینان مردم شهرستان عجبشیر نسبت به شورای شهر و شهرداری مثال زدنی است و این به عنوان سرمایه اجتماعی بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد:  دولت باید موانع و مشکلات اداری را در راستای مشارکت مردم در جهش تولید را برطرف کنند. 

وی به تدوین طرح جامع هویت شهری تاکید کرد و افزود: ما در اکثر شهرها شاهد معضلاتی همچون ترافیک و سدمعبر هستیم که با اجرای این طرح می‌توانیم از اتلاف منابع بیت‌المال جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار
  • به حقوق قشر کارگر توجه شود