Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی استان اصفهان با بیان اینکه وضعیت کرونا در اصفهان پایدار نیست و ممکن است تغییر کند، گفت: نگرانی ما پیش بینی های اپیدمولوژی است که تا چند ماه آینده با پیک شدیدی مواجه شویم.

حمید گنجی امروز (شنبه- ۲۸ تیر ماه) در حاشیه بازدید کریستوفر هملمن- نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران، اظهار کرد: در روزهای نخست شیوع کرونا در کشور، بیمارستان ریفرال در استان و شهرستان‌ها تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۴ بیمارستان در شهر اصفهان برای بستری بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده شد. در وهله نخست بیمارستان‌های عیسی‌بن مریم و خورشید و در مرحله بعد بیمارستان‌های غرضی و امین اضافه شدند.

مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی استان اصفهان ادامه داد: ۷ هزار تخت بیمارستانی داشتیم که در پیک اول یک سوم تخت‌ها را برای کووید ۱۹ پیش بینی کردیم، اما در پیک اول ۱۲۰۰ بستری در لحظه داشتیم، بااین وجود، به مشکل خاصی برخورد نکردیم.

پوشش صددرصدی کادر درمان بیمارستان های اصفهان به تجهیزات حفاظت فردی

گنجی دلیل این موضوع را قطب بودن اصفهان در لوازم پزشکی عنوان کرد و افزود: صد در صد توانستیم پرسنل و پزشکان را از نظر حفاظت فردی پوشش دهیم و تا این لحظه حتی یک فوتی در کادر پرستاری نداشتیم و تنها دو پزشک فوت کردند.

وی به انجام آزمایش سرولوژی برای میزان ابتلای کادر درمان یا عموم جامعه در قالب طرح‌های پژوهشی اشاره کرد و گفت: این طرح درحال انجام است، اما به صورت روتین نیست. وزارت بهداشت هم هنوز تایید نهایی در این مورد ارائه نکرده است، البته چندین طرح در حال انجام است.

موردی از ابتلای دوباره به کووید ۱۹ نداشته ایم

مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی استان اصفهان با اشاره به احتمال ابتلای دوباره به کووید ۱۹، تصریح کرد: حداقل با فاصله ۶ هفته ممکن است، اما تاکنون در مورد مردم عادی به تعداد انگشت شمار و زیر ده مورد ثبت شده که تایید نشده و تنهای ادعای فرد است، اما در کادر درمان هنوز موردی مبنی بر ابتلای دوباره نداشته ایم.

گنجی به تشکیل کمیته تخصصی درمان و کمیته مرگ و میر اشاره کرد و افزود: کمیته ای در ۵۸ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه شامل پزشکان و پرستاران تشکیل شد. در این کمیته آخرین دستاوردها بررسی و به صورت مجازی اطلاع رسانی می شود.

وی اضافه کرد: همین موضوع را در کمیته مرگ و میر نیز انجام می دهیم و با تحلیل موارد به جمع بندی می رسیم. هنوز برای قضاوت زود است. اما در مورد وضعیت اخیر، از اول اسفند که شروع به کار کردیم تعدادی بیمار مشکوک روزانه پذیرش شدند.

مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی درمانی استان اصفهان با بیان اینکه تقریبا یک سوم این تعداد بعداً کرونا مثبت شدند، اظهار کرد: حدود ۲۸۰ نفر بود و از حدود یک ماه و نیم پیش رقم کاهش و دوباره افزایش یافت.

به گفته گنجی در لحظه حدود ۷۰۰ بیمار روی تخت است و به ۶۰ درصد پیک رسیده ایم.

وی مهمترین چالش بیمارستانی را تخت بیمارستان عنوان کرد و گفت: در صورتی که آمار در همین حد باقی بماند و یا حتی دو تا سه برابر شود و تا زمانی که تخت بیمارستان و آی سی یو داشته باشیم مشکلی وجود ندارد، اما نگرانی ما پیش بینی های اپیدمولوژی است که تا چند ماه آینده با پیک شدیدی مواجه شویم، اما در حال حاضر مشکلی نداریم.

۵۰۰ تخت آی سی یو در استان داریم

مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی درمانی استان اصفهان با تاکید براینکه در حال حاضر حدود ۵۰۰ تخت آی سی یو داریم، تصریح کرد: اکنون با یک چهارم ظرفیت پذیرش می کنیم و حتی تا ۳۰ درصد هم می توانیم افزایش دهیم.

گنجی افزود: در ابتدای شروع اپیدمی تمام اعمال جراحی غیرضروری در استان ممنوع شد، اما اکنون بیمارستان‌های غیرکووید در پذیرش بیماران دیگر و جراحی‌ها مشکلی ندارند.

وی ادامه داد: اگر کسی در بیمارستان ها نیاز به انجام آزمایش داشته باشد، یک آزمایشگاه رفرنس و یک آزمایشگاه جامع معاونت پژوهشی، برای این موضوع اختصاص دارد.

انجام آزمایش با بیمه تنها مختص بیماران بستری است

مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی استان اصفهان با بیان اینکه بیمه برای انجام آزمایش تنها برای بیماران بستری هزینه می دهد، اظهار کرد: اگر در مطب یا کلینیک ویزیت و توصیه به آزمایش شود و هنوز بستری نشده باشند، آزمایشگاه خصوصی این آزمایش را  انجام می دهد.

گنجی خاطرنشان کرد: در دو ماهه اول اپیدمی مراکز شانزده گانه ای تعیین شده بود و افرادی که علامت دار بودند تست می دادند تا آمار کلی جامعه را داشته باشیم، اما در مرحله بعد بخش خصوصی اضافه شد. امیدواریم همانطور که اصفهان همیشه پیشرو بوده بتواند در مقابله با کووید هم موفق باشد.

وی ادامه داد: حدود ۲۰ بیمارستان در استان درگیر کووید هستند که از این تعداد ۸ بیمارستان کامل درگیر هستند و بقیه بیمارستان ها درحال خدمات به بیماران هستند.

به گفته گنجی شرایط بیماری و رفتار ویروس به گونه ای نیست که به سادگی بتوان در مورد آن پیش بینی کرد. ممکن است در هفته های آینده قرمز شویم و اینکه چه عاملی باعث شده زرد باشیم هم هنوز مشخص نیست و از طرفی پایدار هم نیست و ممکن است، تغییر کند.

وی با بیان اینکه تست کووید در دو بخش دولتی و خصوصی ارایه می شود، گفت: در بخش بیمارستانی، تمام بیمارانی که بستری می شوند به صورت رایگان تست می شوند و بیماران سرپایی حدود ۸ آزمایشگاه به صورت خصوصی با دریافت آموزش ها و اخذ مجوزهای لازم و با دریافت هزینه برای مردم آزمایش انجام می دهند که همه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی هستند اما آزمایشگاه رفرنس در اختیار معاونت بهداشتی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس من ماسک میزنم انجام آزمایش بیمارستان ها پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • هوای ۸ شهر اصفهان سالم است
  • ببینید | تصاویر تلخ از وضعیت اسفناک و درد کشیدن یک اسب در نقش جهان اصفهان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند