Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع موج دوم و اوج‌گیری دوباره کرونا بیش از نیمی از استان‌های کشور را در وضعیت بحرانی قرار داده است. در این میان به نظر می رسد شرایط دو استان مازندران و البرز حادتر است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛  13 شهر مازندران در وضعیت قرمز قرار گرفته و ظرفیت تخت‌های بیمارستانی البرز نیز در حال پر شدن است.

مسئولان این دو استان معتقدند موج دوم کرونا شدیدتر بوده و سرعت انتقال بیماری و میزان کشندگی آن تا حد زیادی بالا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها می‌گویند با ادامه این روند کنترل بیماری مشکل بوده و اگر مردم همکاری نکنند خطرات جدی‌تری ایجاد خواهد شد.

«احمد حسین زادگان»، استاندار مازندران از ادامه روند صعودی کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: 13 شهرستان مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند به‌ همین خاطر محدودیت‌های بیشتری در استان اعمال خواهد شد. تلاش می‌شود  با اجرای دقیق این محدودیت‌ها با خلوت کردن شهرها مانند دوران پیک اول در اواخر اسفند، زودتر بتوانیم به وضعیت تعادل و کاهش بیماری دست‌یابیم.

وی ادامه داد: براین اساس به غیر از تعطیلی اماکن پرتردد و پرخطر تمام جلسات در ادارات حتی‌الامکان به‌صورت ویدئوکنفرانس و جلسات غیرضروری با تأخیر برگزار خواهد شد. از ادارات نیز خواسته‌ایم دورکاری را در اولویت قرار دهند و از ورود کارکنانی که تست کرونا ویروس آنها مثبت بوده یا در تماس با افراد بیمار هستند ممانعت شود.

همچنین از تمامی شهروندانی که به‌عنوان ارباب رجوع با دستگاه‌های اجرایی سر و کار دارند خواسته شده در صورت امکان برخی کارهای اداری غیرضروری خود را برای یک دوره ۲۰ روزه تا یک ماهه به تعویق بیندازند. علاوه بر این، به دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان و بانک‌های استان نیز ابلاغ شده کارهایی را که می‌توانند به‌صورت مجازی و الکترونیکی انجام دهند.

استاندار مازندران با اشاره به تعطیلی سواحل افزود: بر اساس مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا، برای تأمین سلامت شهروندان و گردشگران با توجه به شرایط قرمز کرونایی در استان، طرح دریا تا اطلاع بعدی تعطیل است و هیچ مسافری در این طرح‌ها پذیرفته نمی‌شود. در صورت مشاهده هرگونه اهمال و کوتاهی در این زمینه با متخلفان برخورد سختی خواهد شد.

«سیدعباس موسوی»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این زمینه اظهار داشت: میزان بستری بیماران در شهرهای مختلف استان همچنان در حال افزایش بوده و با این روند ممکن است در روزهای آینده ظرفیت خالی برای پذیرش بیماران وجود نداشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرهای آمل، بهشهر، بابل، تنکابن، چالوس، رامسر، ساری، سوادکوه، قائم‌شهر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند. از سوی دیگر به علت فاصله کم شهرهای استان عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند بسرعت آمار ابتلای افراد را افزایش دهد و تمام استان را در شرایط بحرانی قرار دهد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا کرونا در مازندران کرونا در البرز کرونا در استانها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند
  • هوای گرم و آفتابی تا پایان هفته در مازندران
  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هوای اصفهان قابل قبول است/ شاخص ۴ شهر بر مدار قرمز و نارنجی