Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@16:40:21 GMT

سن جهان ۱۳ میلیارد سال تخمین زده شد

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۵۴۶۱

به گزارش مهر به نقل از یو اس ای تودی، طبق تحقیقی جدید، جهان ۱۳.۸ میلیارد ساله است. البته محققان قبلاً تحقیقاتی درباره تعیین سن جهان انجام داده بودند. اما در سال‌های اخیر برخی پژوهش‌ها حاکی از آن بود که احتمالاً جهان جوان‌تر از سن تخمینی خود باشد.

در همین راستا گروهی از فیزیک اخترشناسان تصویر قدیمی ترین نور جهان را بررسی و تایید کردند سن جهان ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیارد سال است.

طبق بیانیه دانشگاه استونی بروک، دستیابی به بهترین تصویر از دوران اولیه ظهور جهان به محققان کمک کرد به درک بهتری از شیوه تشکیل زمین، شیوه پایان جهان و حتی زمان پایان جهان برسند.

نیلما سگال یکی از مولفان ارشد این پژوهش می‌گوید: ما مشغول بازسازی تصویر اولیه از جهان در وضعیت اصلی آن هستیم، برای این منظور نشانه‌های گذر زمان و فضایی که تصویر را مخدوش کرده، حذف می‌کنیم. با رصد تصویر واضح‌تر از سال‌های اولیه جهان می‌توانیم به درک بهتری از شیوه پدید آمدن آن برسیم.

همچنین در این پژوهش محققان از مشاهدات تلسکوپ آتاکاما در شیلی استفاده کردند تا یافته‌های جدید خود را با اطلاعات ماهواره «پلانک» مقایسه کنند.

محققان تلسکوپ آتاکاما با اندازه گیری قدیمی ترین نور در جهان، سن آن را تخمین زدند. گروه‌های پژوهشی دیگر برای تخمین سن جهان، کهکشان‌ها را اندازه گیری کرده‌اند.

منبع: الف

کلیدواژه: سن جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۵۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برآورد اولیه خسارت‌ به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سمیه سلیمی، امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ از برآورد اولیه ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی خسارت سیل اردیبهشت به زیربخش‌های کشاورزی استان مازندران خبر داد.

وی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت سال‌جاری است، اظهار کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

وی برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی اضافه کرد: در زیر بخش دامی خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس ادامه داد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، دو طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 751457

دیگر خبرها

  • تبلیغ وام‌های کم بهره و فوری، شیوه جدید کلاهبرداران
  • نخستین داروی رشد مجدد دندان در جهان آزمایش می‌شود
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • شیوه جدید وقت تلف کردن دروازه‌بان در فوتبال رومانی / فیلم
  • هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد