Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، نشست سالانه گروهک منافقین تحت عنوان شورای ملی مقاومت منافقین با سخنرانی مریم رجوی سرکرده این گروهک بصورت مجازی از کشور آلبانی، مقرّ این گروهک در سالهای اخیر برگزار شد و شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال متعلق به آل سعود به پوشش زنده و ویژه این نشست پرداخت.

سازمان مجاهدین خلق (گروهک منافقین) از جمله گروه‌‌‌‌‌‌های تروریستی شناخته شده در جهان است که از 30 خرداد سال 1360، حیات جدید خود را در مبارزه مسلحانه با مردم ایران تعریف کرد و به کشتار و ترور در سالهای ابتدای دهه شصت پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
فاز مسلحانه این سازمان از آن سال تا کنون به ترور بیش از 17 هزار نفر از شخصیت های سیاسی و مردم عادی منجر شده است.

بعد از هلاکت برخی اعضای ارشد این گروه در داخل کشور، باقی مانده های آنها از سال 64 به عراق مهاجرت کردند و با همپیمان شدن با رژیم بعث صدام حسین مستقیماً در جنگ تحمیلی علیه ایران مشارکت کردند.

البته دامنه جنایات این سازمان محدود به مردم ایران نبود و در عملیات مروارید، به کشتار کردهای عراق که در حال پیشروی به سمت بغداد بودند  نیز پرداختند. 

اگرچه سازمان منافقین به دلیل سابقه جنایاتش در ایران و عراق، در فهرست گروهک های تروریستی آمریکا، انگلستان و اتحادیه اروپا قرار داشت اما در سالهای اخیر از فهرست گروه های تروریستی خارج شده و برخی مقامات اروپایی و آمریکایی در ازای دریافت مبالغی هنگفت، پای ثابت سخنرانی های سالانه در میتینگ منافقین هستند.

 

دشمنان جمهوری اسلامی ازجمله آمریکا در حالی به بهانه خشونت طلبی به مخالفت با ایران برخاسته اند که خود حامی یکی از خونریزترین گروهک های تروریستی شناسنامه دارد جهان هستند.

روحیه رادیکال و تروریستی این سازمان، تنها شامل رفتارهای آنها با مردم ایران یا عراق نمی شود، بلکه نسبت به اعضای خودشان نیز رفتارهای خشنی بروز دادند. انقلاب ایدئولوژیک و حذف روابط زناشویی در سازمان، جدا کردن فرزندان از پدر و مادرشان و فروش آنها به خانواده های اروپایی، برگزاری جلسات اعتراف به گناهان در حضور جمع و تحمیل ازدواج سازمانی افراد (که ازدواج مریم قجر -رجوی- همسر مهدی ابریشمچی با مسعود رجوی ازجمله آنهاست)،  اقامت اجباری در کمپ های سازمان(در اشرف و آلبانی) و بیگاری کشیدن از اعضا، مجاهدین خلق را به شکل یک فرقه شستشوی مغزی شده و مخوف درآورده است.

خشونت در سازمان منافقین تا حدی بود که به گفته برخی از افراد جدا شده از این گروهک، در صورتی که سران سازمان محدودیت خروج از پادگان اشرف در عراق را برمی داشتند، هیچکس از اعضا باقی نمی ماند.

برای همین بود که بسیاری برای فرار از این وضعیت، به راههای مختلف متوسل شدند و بعضا جان خود را هم برای خلاصی از این فرقه از دست دادند.

 

 با این وجود برخی رسانه های فارسی زبان خارج کشور بارها با پوشش اخبار این گروهک به حمایت از آنها پرداخته اند که ازجمله آنها تلویزیون سعودی ایران اینترنشنال و روزنامه القدس العربی بود.

البته این شبکه پیشتر نیز سابقه حمایت از تروریست ها را در کارنامه خود دارد و همزمان با حمله تروریستی به مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز در سال 97، تریبون خود را در اختیار سخنگوی گروهک تروریستی الاحوازیه قرار داد.

تلاش ویژه این شبکه تلویزیونی از منافقین البته چندان دور از ذهن هم نبود چراکه در سال 95 ترکی الفیصل رئیس سابق سازمان اطلاعات و از تاثیرگذارترین شاهزادگان سعودی در میتینگ تبلیغاتی سرکردگان گروهک تروریستی منافقین حضور یافته و این حضور در واقع اعلام حمایت آشکار آل سعود از این فرقه تروریستی بود.

البته حمایت و پوشش اخبار این گروهک تروریستی متنها محدود به تلویزیون ایران اینترنشنال نیست. مهرماه سال گذشته شبکه تلویزیونی بی بی سی نیز نشست خبری گروهک منافقین که  ادعاهایی علیه حمله به تاسیسات نفتی عربستان مطرح کرده بودند را پوشش زنده داده بود؛ شبکه ای که هنوز هم حاضر نیست از لفظ «تروریست» برای این گروهک استفاده کند.

 

تسنیم

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: منافقین نشست سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۵۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد

وزیر خارجه عربستان سعودی با اشاره میزان ویرانی‌های به بار آمده در غزه، گفت که سازمان ملل متحد زمان باسازی غزه را ۳۰ سال برآورد می‌کند.

به گزارش فارس، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی، بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در گفت‌وگویی که در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد، خواستار حل و فصل کامل مسئله فلسطینیان شد.

وزیر خارجه عربستان سعودی ابتدا اشاره کرد که سازمان ملل متحد بازسازی نوار غزه را ۳۰ سال برآورد می‌کند و سپس گفت که باید برای وضعیت فلسطینیان راهکار کاملی ارائه شود.

یک کارشناس ارشد سازمان ملل متحد نیز اخیرا اعلام کرد فرایند آواربرداری و خنثی‌سازی بمب‌های منفجرنشده در غزه حدود ۱۴ سال به طول می‌انجامد.

فیصل بن فرحان در ادامه اضافه کرد که نمی‌توان وضعیت فلسطینیان در کرانه باختری را نادیده گرفت و برای تشکیل کشور فلسطین فرایندی معتبر و بدون‌بازگشت نیاز است.

او همچنین گفت که ریاض و واشنگتن عملا به تکمیل توافق‌هایی دوجانبه که دقیقا به آن اشاره نکرد، نزدیک شده‌اند.

دیگر خبرها

  • افشاگری‌های عضو جدا شده از منافقین در دادگاه درباره همکاری های نظامی این گروهک با ارتش صدام
  • فیلم| افشاگری‌های عضو بریده منافقین در دادگاه: ۴۰۰ مستشار نظامی عراق در پادگان اشرف حضور داشتند!
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • ویدیو/ مسعود رجوی همکار و نفوذی ساواک بوده است؟! 
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند