Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با انتشار پیامی شهادت دکتر مهران عبدالهی نامی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، متن این پیام به شرح زیر است:

انالله وانا الیه راجعون

امروز روز بسیار سختی بود چون همیشه وقتی جویای حال همکاران بستری بودم خبر تلخ کوچ نابهنگام همکار عریزمان جناب آقای دکتر مهران  عبداللهی نامی متخصص بیماریهای عفونی  را دریافت کردم

پزشک خوش اخلاق گشاده روی و‌دلسوزی که عمر کوتاه ولی پربارش  مخصوصا در ماه های اخیر در جهت زدودن آلام مردم صرف میشد ساعاتی قبل آسمانی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام خوب وی در بین نیکنامان جامعه پزشکی که پنج ماه است با بهترین دارایی خود یعنی جان عزیزشان به مصاف ویروس کورونا رفته اند ثبت بود وبا شهادت در صدر لیستی قرار گرفت که مردم ما به وجودشان افتخار کرده وخواهند کرد. دکتر نامی از اول اسفند تا لحظه ای که مجبور به خوابیدن بر تخت بیمارستان شد همیشه با خوشرویی و متانت ودلسوزی در خدمت بیماران بود ودر بیمارستان ولی عصر (ع) جان خیلی ها را نجات داد.بارها از وی سرنوشت بیماران را سوال میکردیم و خبرهای خوبی را می شنیدیم دریغا در  مسیر خدمت  رسانی خود در چنگال بیرحم این بیماری گرفتار شد

ما روند مبارزه این عزیز  با بیماری را هرلحظه پیگیری میکردیم ویک هفته قبل که برای آخرین بار در بالینش حاضر شدم امیدواریم بیشتر شد وحال بسیار متاسفم که دست تقدیر سرنوشت دیگری را رقم زد .بر اساس وعده الهی خدمات  بی منتش ره توشه زندگی جاویدان وی بوده  و آرامش در بهشت برین   پاداش تلاشهایش خواهد بود اینک با غمی عمیق بی بهره ماندن از نعمت وجود یکی دیگر از سرمایه های ارزشمند جامعه سلامت را به همسر، فرزند،منسوبین ، جامعه پزشکی وملت عزیز تسلیت عرض نموده وصبری جمیل از درگاه ربوبی بر همه داغداران مسیلت مینمایم واز همه همکاران محترم که تمامی توان خودرا در جهت حفظ سلامتی ایشان بکار گرفتند وامروز دردمندانه به سوگ نشسته اند خاضعانه سپاسگزاری مینمایم.

دکتر صومی

رییس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی تبریز

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت مسعود اسکویی
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد