Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@07:12:03 GMT

تغییرات آب وهوایی بدن انسان را از کار می اندازد

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۸۶۷۸۳

تغییرات آب وهوایی بدن انسان را از کار می اندازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فیوچریسم، طبق تحقیقات اخیر، تغییرات آب و هوایی در برخی از نقاط زمین به حدی شدید می شود که حتی کار کردن خارج خانه نیز تهدیدی برای جان انسان به حساب می آید.

مدل های جدید تغییرات آب و هوایی نشان می دهند در صورتیکه انتشار گازهای گلخانه ای کنترل نشود، میلیون ها نفر به خصوص در کشورهای در حال توسعه، در معرض سطح خطرناکی از گرما قرار می گیرند و این امر به به ایجاد «تنش گرمایی» منجر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنش گرمایی شرایط خطرناکی است که توقف فعالیت اعضای بدن را در پی دارد.

این درحالی است که استفاده از دستگاه های تهویه هوا تا حدودی از گرمای هوا می کاهد، اما با توجه به یک تحقیق سازمان ملل استفاده از این دستگاه ها شرایط آب وهوایی را بدتر می کند.

 گابریل درایفون مدیر یکی از طرح های انستیتو نظارت و توسعه حافظ محیط زیست در این باره می گوید: اگر ما از روش هایی اشتباه برای تهویه استفاده کنیم، در حقیقت به افزایش دمای هوا و از بین رفتن خود کمک کرده ایم.

در حال حاضر نشانه هایی از این آینده خطرناک را می توان در برخی مناطق مشاهده کرد. به گفته دکتر جیمی لی یکی از پزشکانی که بیماران مبتلا به کووید۱۹ را در سنگاپور درمان می کند، هم اکنون بسیاری از پزشکان که در شرایط آب وهوایی استوایی مشغول درمان بیماران هستند، باید لباس های حفاظتی ضخیم و سنگینی بپوشند. به زودی افزایش گرمای هوا این پزشکان را در معرض خطراتی قرار می دهد.

لی در این باره می گوید: تغییرات آب وهوایی  یک هیولای بزرگ است و ما باید با تلاش هایی هماهنگ خود را برای آن آماده کنیم. در غیر اینصورت بهای گزافی می پردازیم.

کد خبر 4978393 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: گرمایش زمین اعضای بدن تحقیقات علمی ویروس کرونا تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری نانو امنیت اطلاعات فناوری فضایی نوآوری سلول بنیادی گوگل امنیت سایبری اینترنت ماهواره شرکت هواوی تغییرات آب آب وهوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • تحلیلگر اسرائیلی:زمان آن رسیده تا این جنگ متوقف شود/ دیوان کیفری در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت نتانیاهو/ یدیعوت آحارانوت: این نتانیاهو است که توافق مبادله اسرا را به تاخیر می‌اندازد+ عکس و فیلم
  • منچستریونایتد حراج تابستانی راه می‌اندازد: شیاطین سرخ در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد