Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی عصر دوشنبه در نشست شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز استان مرکزی افزود:  روحانیان پیش‌قراولان صیانت از آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی  و عامل خنثی کردن توطئه‌های دشمنان هستند و  هر روز وظیفه این قشر در حراست از ارزش‌های انقلاب سنگین‌تر می‌شود.

وی اظهار  داشت:جامعه روحانیت از سال‌های پیش از انقلاب اسلامی همواره در صحنه بوده و به دلیل جایگاه ویژه در میان مردم و شبکه ارتباطی وسیع چهره به چهره‌ای که در اختیار داشته در راهبری رخدادهای انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: با توجه به توطئه‌ دشمنان علیه نظام اسلامی، وظیفه روحانیان در شرایط کنونی در صیانت از نظام سنگین‌تر از گذشته است و باید با تمام قوا در جهت اعتلای نظام گام بردارند.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی اضافه کرد: با توجه به گستره رسانه‌های جمعی و شبکه‌های اجتماعی، حوزه‌های علمیه به عنوان سنگر محکم در مقابله با هجمه فرهنگی وظیفه خطیری در قبال جامعه برعهده دارند.

وی اضافه کرد: روحانیان باید حس مسئولیت‌پذیری در مسائل اجتماعی را در خود و حوزه‌های علمیه تقویت کنند و با برقراری ارتباط با لایه‌های مختلف جامعه، دین خود را به نظام و اسلام ادا کنند.
وی بیان کرد: تعامل، همفکری، وحدت و یکپارچگی باید رویکرد اصلی جامعه روحانیت مبارز استان مرکزی باشد و طلاب از هرگونه عضویت در احزاب سیاسی پرهیز کرده و با قدرت در جهت گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) در جامعه تلاش کنند.
امام جمعه اراک گفت: امروزه نرخ ازدواج و زاد و ولد در استان مرکزی پایین و بدور از انتظار است و جامعه روحانیت باید از هر ظرفیتی برای آگاه‌سازی مردم و عواقب ازدواج نکردن و زاد و ولد پایین استفاده کنند.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: با فعال‌شدن دبیرخانه جامعه روحانیت مبارز استان، علاوه بر تاثیرگذاری هر چه بیشتر در جامعه به خصوص با صدور بیانیه‌ها در مناسبت‌های مختلف، نسبت به معیشت و مسکن طلاب نیزباید اقدام شود.
یک‌هزار و ۴۱۹ طلبه برادر در ۱۳ حوزه علمیه استان مرکزی تحصیل می‌کنند.

برچسب‌ها استان مرکزی امام جمعه اراک جامعه روحانیت مبارز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی امام جمعه اراک جامعه روحانیت مبارز استان مرکزی امام جمعه اراک جامعه روحانیت مبارز جامعه روحانیت مبارز استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۹۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منش طلبگی | الماس گرانبهای روحانیت

در زیر به انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «منش طلبگی» در شماره های مختلف خواهیم پرداخت.

امروز، اگر روحانیت از زیّ خود خارج بشود و قدرت‌طلبی و قدرت‌نمایی و سوء استفاده بکند و اگر عملی از او سر بزند که حاکی از ضعف تقوا و ورعی باشد که مردم در او سراغ کردند و به او اعتماد دارند، هر کدام از اینها لطمه‌اش غیرقابل جبران است.

از این جهت هم، امروز وضع ما روحانیون استثنایی است، یعنی با دوره‌ی قبل از انقلاب فرق می‌کند. البته، در دوره‌ی قبل از انقلاب هم، اگر از یک روحانی کاری سر می‌زد، ضایعه بود و به همه‌ی روحانیت سرایت می‌کرد، اما امروز چون نظام، نظام اسلامی است و روحانیون مظهر اسلام هستند، ضایعه فقط متوجه جمعی از روحانیون - یا حتّی جمع روحانیت - نمی‌شود، بلکه ضایعه متوجه اسلام می‌شود و به این زودی هم قابل جبران نخواهد بود.
در این زمینه، امام بزرگوارمان خیلی توصیه‌های آموزنده کردند.

باید حفظ زیّ روحانیت و همان رابطه‌های قدیمی و معمولی با مردم و همان اعمال و حرکاتی که انتزاع تقوا و ورع و ایمان و پایبندی شدید به دین از آن می‌شد و اجتناب از هر چیزی که این اصل را مخدوش بکند، مورد تأکید و توجه قرار بگیرد.

«بیانات در دیدار با علما و روحانیون سراسر کشور در آستانه ماه محرم، ۱۳۶۸/۰۵/۱۱».

اگر خدای نکرده بر اثر بی‌توجهی‌ها، غفلت‌ها، وقت‌نشناسی‌ها، وظیفه‌نشناسی‌ها و منحرف شدن از خط معمولی روحانیت در طول هزار سال، آن ذخیره‌ی هزارساله آسیب ببیند، آن الماس گرانبهایی که بر اثر گذشت قرنها و عصرها و دوره‌ها و مجاهدتها و اخلاصها به‌وجود آمده بود، خدشه‌دار شود، یا بشکند، باز روزگار زیادی لازم خواهد بود، تا بشود آن‌چنان ذخیره‌یی را فراهم آورد.

در این روزگار، اولین بایدِ ما معممان و متزیّیان به زیّ علم و روحانیت، حفظ آن آبرو و حیثیت هزارساله است که بحمداللَّه در طول دوران انقلاب، این آبرو مضاعف شد و چهره‌ی روحانیت شیعه، به خاطر گذشت و فداکاری، درخشندگی پیدا کرد.

«بیانات در دیدار جمعی از روحانیون، ۱۳۶۹/۱۲/۲۲»

دیگر خبرها

  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • منش طلبگی | الماس گرانبهای روحانیت
  • توجه همزمان به حقوق و مطالبات کارگری و کارفرمایی در نظام اسلامی
  • دیدار ۴۰ معلم از خراسان جنوبی با رهبر معظم انقلاب اسلامی
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • نماهنگ | حال خوب کارگر، حال خوب جامعه
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود