Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص جراحی عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: در پی مراجعه بیمار ۸۶ ساله با علائم درد شکم و استفراغ و با سابقه بیماری قلبی، ریوی به بیمارستان شهید بهشتی، بیمار در اورژانس بیمارستان بستری شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ دکتر محمد باقر جهانتاب اظهار کرد: پس از بررسی های صورت گرفته مشخص شد این بیمار حدود هفت ماه دچار این مشکل شده بود و به طور متناوب دچار عفونت ریوی (پنومونی) می شد، که هنگام مراجعه به اورژانس بیمارستان شهید بهشتی دچار کاشکتیک(لاغری بیش از حد)، ضعیف و بی حال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بلافاصله این بیمار بستری و اقدامات اولیه برای وی انجام گرفت، در معاینه به تومور ناحیه انتهایی معده و پانکراس، شک کردیم که با انجام آزمایش، آندوسکوپی و سی تی اسکن، تومور بزرگ ناحیه پیلور(اول دوازدهه) تایید شد.

این متخصص جراحی عمومی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیمار دچار پنومونی(عفونت ریوی)، اختلالات الکترولیتی(کلیوی) و کمبود شدید مواد مغذی از جمله پروتئین بود در ابتدا برای وی تغذیه وریدی و درمان عفونت ریوی شروع شد که خوشبختانه پس از ده روز، این مشکلات برطرف و بیمار آماده عمل شد.

وی اذعان داشت: در حین عمل و بررسی شکم، متوجه چسبندگی غیر عادی انتهای معده به پانکراس شدیم که با تشخیص سرطان معده با تهاجم به پانکراس، تصمیم به عمل جراحی ویپل(برداشتن قسمت اعظم معده، سر پانکراس، دوازدهه و آناستوموز(پیوند) معده به روده، پانکراس به روده و مجرای صفراوی به روده) شدیم.

دکتر جهانتاب افزود: با توجه به اینکه این عمل جراحی پیچیده و سنگین نیاز به تیم هماهنگ و قوی دارشت، پس از هماهنگی با گروه بیهوشی و متخصصین قلب، عمل را شروع کردیم که حدود پنج ساعت به طول انجامید و خوشبختانه در این مدت به خوبی توسط تیم جراحی و بیهوشی اداره شد. بیمار پس از پنج روز و شروع و تحمل غذا، شرایط ترخیص را دارند.

متخصص جراحی عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: این نوع عمل در مراکز محدودی انجام می‌گیرد ولی آنچه که در این بیمار خاص و مهم بود، مدیریت چندین بیماری مختلف در یک بیمار توسط تیم‌های درمان بیمارستان شهید بهشتی از جمله تیم جراحی؛ متخصصین قلب، متخصصین عفونی، متخصصین داخلی، پرسنل آی سی یو جراحی، پرستاران بخش جراحی و اورژانس و اتاق عمل بود.

وی ابراز داشت: در واقع درمان موفقیت آمیز این بیمار علاوه بر جراحی بسیار پیچیده آن، ثابت کرد که سخت‌ترین و صعب العلاج ترین بیماری ها در استان قابل درمان هستند، به شرطی که کار گروهی انجام و امکانات و فضای مناسب در اختیار پزشکان این دانشگاه قرار گیرد.

شایسته است از تلاش های بی دریغ کادر پزشکی، پرستاران، پرسنل خوب بخش جراحی و آی سی یو جراحی و همراهی دکتر باقری؛ سرپرست بیمارستان شهید بهشتی که در تسهیل و راه اندازی چنین اعمالی نهایت همکاری را دارند، قدردانی نماییم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: متخصص جراحی بیمارستان شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۰۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به استان خبر داد و گفت: مرکز رادیوتراپی یاسوج تا یک‌سال دیگر راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید جاودان سیرت، امروز_ یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دستگاه رادیوتراپی برای اولین بار وارد استان شده‌است، اظهار کرد: دستگاه رادیوتراپی با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان یکی از به‌روزترین، با کیفیت‌ترین و مجهزترین دستگاه‌های موجود در کشور است که اعتبار آن از محل اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری تأمین شده‌است.

وی به نیاز مبرم مردم و ارائه خدمات مهم دستگاه رادیوتراپی، اشاره کرد و افزود: این دستگاه می‌تواند تعداد افراد مبتلا به سرطان‌هایی که با عمل جراحی بهبود پیدا نمی‌کنند را درمان کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان یاسوج گفت: یکی از مزیت‌های دیگر مرکز رادیوتراپی آن است که با توجه به تعداد زیاد جلسات رادیوتراپی بیماران، هزینه‌های گزافی در پی مراجعه به استان‌های هم‌جوار، بیمار متحمل می‌شد که با عنایت دولت و مقام عالی وزارت و نیز با پیگیری‌های صورت گرفته، این دستگاه برای ارائه خدمات به مردم شریف استان وارد شده‌است.

جاودان‌سیرت با اشاره به اینکه کلنگ ساختمان این مرکز شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر محترم بهداشت در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج به زمین‌زده شده است، افزود: با توجه به اینکه سازه رادیوتراپی یک سازه منحصربه‌فرد است که باید ۱۰ متر در زیرزمین ساخته شود و قطر دیوارهای سازه باید سه متر باشد، از این رو پروسه‌ای زمان بر است و امیدواریم کمتر از یک‌سال دیگر به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 748834

دیگر خبرها

  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • ببینید | جزئیات جدید از طراحی ترور شهید آیت الله بهشتی در سال ۵۴
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار