Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به رویکرد دستگاه قضایی برای حل مشکلات حاشیه شهر کرمان، گفت: معتقدیم بر مبنای اهتمام جدی و مسئولیت پذیری نهاد‌های مردمی و حاکمیتی می‌توان بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی را کاهش داده و مسائل موجود را ترمیم کرد. تاریخ انتشار: 13:47 - 01 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۳۹۹۰۰ خبرگزاری میزان- یدالله موحد در بازدید میدانی از برخی نقاط حاشیه‌ای شهر کرمان از جمله سکونتگاه صنعتی و روستای شیشه گر، گفت: در نقاط حاشیه‌ای شهر‌ها ناهنجاری‌ها و آسیب‌های بسیاری وجود دارد و این نقاط به مامنی برای بزهکاران تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر این مطلب که ساماندهی حاشیه شهر‌ها کاری پیچیده و از جهات مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... مورد توجه است، اظهارکرد: وضعیت موجود در حاشیه شهر‌ها به شکلی است که برای ساماندهی این نقاط علاوه بر توجه به نقاط قوت و ضعف برنامه‌های اجرا شده در این نقاط، باید با انجام بازدید‌ها و مطالعات میدانی، برای هر یک از منازل موجود برنامه ریزی جداگانه‌ای داشت و تصمیمات متفاوتی را اتخاذ کرد.    
رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به رویکرد دستگاه قضایی مبنی بر پیگیری مشکلات حاشیه شهر کرمان گفت: امروز مدیران مسئول نهاد‌های حاکمیتی و عمومی باید دلسوزانه اقدامات و برنامه‌هایی را پیگیری کنند که حتی یک نوجوان در حاشیه شهر کرمان از تحصیل و دریافت اسناد هویتی و خدمات بهداشتی محروم نماند و این قبیل محرومیت‌ها موجب مسئولیت و پاسخگویی مدیران خواهد شد.

موحد تاکید کرد: شورای شهر و شهرداری بایستی برای ساماندهی و حل مشکلات مرتبط با وظایف شهرداری در این مناطق توجه خاصی را اعمال کنند، زیرا وضعیت موجود قابل قبول نیست.

وی با اشاره به این که به منظور ارتقای امنیت در نقاط حاشیه‌ای شهر کرمان برخی اقدامات فوری را می‌توان اجرایی کرد، ادامه داد: مردم ساکن در نقاط حاشیه‌ای شهر‌ها اغلب قشر آسیب پذیری هستند که به دلایلی از جمله مهاجرت یا بالا بودن هزینه‌های زندگی در شهر، در این نقاط ساکن شده اند و نمی‌توان تنها با نگاه برخوردی و تقابلی با آن‌ها روبرو شد، زیرا این افراد بیشتر از آنچه در شرایط عادی تصور می‌شود، نیازمند حمایت هستند و باید توانمند شوند.


رییس کل دادگستری استان کرمان یادآور شد: امروز حاشیه شهر کانون ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی است و باید به سرعت با همکاری نیروی انتظامی استان برای کنترل آسیب‌ها و پیشگیری از جرائم و آسیب‌های موجود پاسگاه‌هایی در این مناطق تاسیس و امنیت این مناطق را از این طریق ارتقاء داد.

موحد خاطرنشان کرد: برای حمایت از مردم ساکن در نقاط حاشیه شهر‌ها با نگاه صرف حمایتی نمی‌توان به اهداف تعیین شده دست یافت، زیرا تاکنون نیز طرح‌های حمایتی صرف در این نقاط از سوی نهاد‌های مردمی و حاکمیتی اجرایی شده، اما اثرگذاری لازم را به دنبال نداشته است.

وی از حضور و فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و دفاتر تسهیل گری که دلسوزانه پیگیر حل مشکلات می‌شوند و پشتیبان قشری آسیب پذیر هستند، تقدیر کرد و افزود: تمامی نهاد‌ها باید از اقدامات خیرخواهانه این سمن‌ها حمایت کرده و زمینه تقویت آن‌ها را فراهم سازند.

موحد تاکید کرد: بر مبنای توانمندسازی افراد ساکن در حاشیه شهر‌ها و به فعلیت رساندن ظرفیت‌های شخصی این افراد می‌توان آن‌ها را از این نقاط خارج کرده و به سمت زندگی سالم اجتماعی و فردی راهنمایی کرد.

رییس کل دادگستری استان کرمان اظهارکرد: گرچه کار ساماندهی و برنامه ریزی برای حل مشکلات حاشیه شهر هزینه بر و زمان بر است، اما اگر از این حوزه غفلت کنیم، آسیب‌های آن روز به روز گسترده‌تر و پیچیده‌تر خواهد شد.

موحد با اشاره به این که براساس قانون نقش هر یک از سازمان‌ها برای حل مشکلات موجود در حاشیه شهر مشخص است، افزود: با توجه ویژه مدیران به این حوزه و تدوین و اجرای طرح‌های دراز مدت در کنار اقدامات فوری و اورژانسی می‌توان وضعیت حاشیه شهر کرمان را بهبود بخشید.

وی خاطرنشان کرد: حاشیه نشینی تنها مختص به کرمان نیست و در بسیاری از استان‌های کشور و شهرستان‌های استان نیز قابل مشاهده است و باید راهکار‌های اساسی برای رفع آسیب‌های این نقاط را اندیشیده و به نحوی برنامه ریزی و ساماندهی کرد که از ایجاد حاشیه‌های جدید در شهر‌ها جلوگیری شود.

رییس کل دادگستری استان کرمان ضمن بیان این مطلب که تجربه تلخ گذشته نشان می‌دهد که بخشی از توسعه حاشیه نشینی در شهر کرمان ناشی از ارائه خدمات زیرساختی در برخی نقاط حاشیه‌ای بوده است، ادامه داد: ارائه این خدمات و بهبود کیفیت زندگی در این نقاط موجب شد که در حاشیه این نقاط نیز مناطق حاشیه نشین جدید شکل گیرد.

موحد گفت: با وجود تمامی دشواری ها، اقدامات حمایتی و ساماندهی در مناطق حاشیه شهر کرمان نباید متوقف شود و دست اندرکاران این حوزه نباید مایوس شوند و باید در حوزه‌های بهداشت، سلامت، خدمات و معیشت به افراد ساکن در نقاط حاشیه شهرکرمان کمک کرد.

وی خاطرنشان کرد: بر مبنای تعامل با استانداری کرمان مقرر شد که دستگاه قضایی استان کرمان با بهره گیری از تجربیات و همکاری سازمان‌های مردم نهاد و با مطالبه گری از دستگاه‌هایی که در زمینه ساماندهی حاشیه شهر کرمان مسئولیت دارند، طرح‌های اجرایی و کاربردی در این حوزه را تدوین و اجرایی کند که تاکنون نیز مطالعات و دستاورد‌های خوبی جمع آوری شده که در قالب یک سند جامع و کاربردی تدوین و اجرایی خواهدشد و استانداری کرمان نیز اعتبارات مورد نیاز برای اجرای این طرح‌ها تامین خواهد کرد.

رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که دستگاه قضایی استان کرمان بر مبنای ظرفیت‌ها و اختیارات قانونی خود طرح ساماندهی نقاط حاشیه شهر کرمان را دنبال می‌کند، گفت: پشتیبانی‌های قضایی از اقدامات ساماندهی حاشیه شهر کرمان نیز قوت می‌گیرد. بیشتر بخوانید: اتخاذ تصمیمات لازم برای حل مشکلات سه واحد تولیدی و خدماتی در کرمان

انتهای پیام/   

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری کرمان اسیب اجتماعی رییس کل دادگستری استان کرمان نقاط حاشیه ای شهر حاشیه شهر کرمان استان کرمان برای حل مشکلات نقاط حاشیه دستگاه قضایی حاشیه شهر حاشیه شهر ها بر مبنای نهاد ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین

حجت الاسلام علی مصطفوی رییس کل دادگستری استان قزوین پس از انتصاب در پست جدید رییس کل دادگستری استان گفت: کسی که به ما پناه می‌آورد و دست یاری از ما می‌خواهد، دستگاه قضایی هرگز دست رد به او نمی‌زند.

وی اضافه کرد: دستگاه قضایی هرگز این ادبیات را به کار نمی‌برد که قبلا با ما مشورت نگرفتی و در این شرکت سرمایه گذاری کردی، به هرحال عده‌ای از روی غفلت و عده‌ای از روی طمع به این رفتار مبادرت کردند که باید اهل صبر و حوصله باشند تا مشکلات آنها به زودی مرتفع شود.

حجت الاسلام مصطفوی اضافه کرد: در این اوضاع اقتصادی شاید ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان رقم بالایی نباشد، اما برای عده‌ای همین ارقام نیز مهم است که باید با همدلی همه نیرو‌ها به حل این مشکلات اقدام کرد.

این مسئول بیان کرد: موضوع اخیری که در استان رخ داده نباید خودمان را در حل این چالش ضعیف نشان ندهیم، به هرحال اتفاقی است که رخ داده و ممن یقین دارم که این مشکل در آینده نه چندان دور مشکل حل خواهد شد.

رییس کل دادگستری استان قزوین گفت: امروز در استان قزوین گرفتار مشکلات ریز و درشت هستیم که ذهن همه را به خود مشغول کرده و بیانگر این است که در پیشگیری از جرم، توجه لازم نشده و سبب شده اراضی ملی، بیت المال و حریم رودخانه تصرف شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • دستگیری 5 نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • رییس کل دادگستری قزوین منصوب شد
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان