Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@19:16:29 GMT

کردستان نسبت به جمعیت، رتبه دوم کشوری طلاق دارد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۸۲۹۲

کردستان نسبت به جمعیت، رتبه دوم کشوری طلاق دارد

مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت: جوانان با کسب مهارت‌های زندگی و ازدواج باید تفهیم شوند چرا که کردستان نسبت به جمعیت، رتبه دوم کشوری طلاق دارد.

محمدصدیق محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: کردستان از لحاظ شاخص آمار ازدواج از جمله استان‌های خوب و از لحاظ آمار طلاق جزو استان‌های بد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آموزش به جوانان طالب ازدواج را اساسی‌ترین عامل موفقیت در مسیر زندگی زوجین برشمرد و گفت: حدود ۵۰ درصد از طلاق‌ها در سال‌های اولیه ازدواج اتفاق می‌افتد.

مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت: ازدواج نادرست منجر به طلاق خواهد شد لذا در این زمینه جوانان ما نیازمند کسب آموزش‌های مستمر در خصوص استانداردهای لازم ازدواج هستند.

محمدی، بیکاری را عاملی برای افزایش سن ازدواج و کاهش سنت حسنه ازدواج نام برد و افزود: مشکل بیکاری جوانان ما صرفا مشکل اقتصادی نیست چراکه غیر از این در مسئله اقتصادی، مباحث روانشناختی، جامعه شناختی و مسئله فنی ریشه دوانده است.

وی با بیان اینکه تقویت روحیه تلاش و کار در جوانان امروزی ضرورت دارد ادامه داد: در جامعه ما کار به عنوان ارزش تعریف شده است، جوانان باید طالب کار و فعالیت باشند و با کسب مهارت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای به بازار کار متصل شوند.

مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت: تصور ما از ازدواج حل شدن مشکلات انبوه بعد از تشکیل خانواده است در حالی که باید اول زیرساخت‌های این امر آماده شود که قسمتی از آن فرهنگی و قسمت مغفول مانده آن مقوله معیشت و بیکاری است.

محمدی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۲ هزار و ۷۰۰ ازدواج و ۳ هزار و ۵۰۰ مورد طلاق در کردستان صورت گرفته است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: کردستان نسبت به جمعیت رتبه دوم طلاق در کشور دارد.

محمدی اذعان کرد: مهارت انتخاب همسر و کنترل خشم میان جوانان ما ضعیف است که بیشتر ازدواج‌ها در اولین سال زندگی به طلاق منجر می‌شود.

وی بیان کرد: آموزش مهارت‌های زندگی و نحوه زندگی مشترک از
از دوران کودکی و مهدکودک تا دانشگاه باید به صورت مداوم تدریس و آموزش داده شود و به عنوان برنامه جامع مهارت‌های زندگی مرتبط با ازدواج در پکیجی طراحی شود.

 محمدی با بیان اینکه جوان ما با کسب مهارت‌های زندگی و ازدواج باید تفهیم شود که در شبکه‌های مجازی به دنبال شریک زندگی نباشد چراکه  اکثر این پیوندها به طلاق، مسائل و آسیب های جدی اجتماعی ختم می‌شود‌.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی محمدی مدیر پیشگیری از وقوع جرم کردستان طلاق رتبه دوم کشوری مهارت های زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۸۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نجم الدین شریعتی مجری و کارشناس رسانه ملی با اشاره به اهمیت بحث فرزندآوری بنا به مصلحت‌های جمعیت شناختی کشور گفت: ما این روزها بیش از هر چیزی نیاز به فراهم‌آوری زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور داریم تا جوانان هم با احساس بهتر و امنیت خاطر بیشتری به بحث ازدواج و فرزندآوری توجه کنند.

وی با اشاره به مناسب بودن چنین طرح‌هایی در عرصه تشویق جوانان گفت: در کنار همه مسائل اقتصادی ما نیاز داریم که به ابعاد فرهنگی توجه شود و دیدگاه‌های مردم نسبت به فرزندآوری مثبت باشد.

وی افزود: البته من خیلی قائل به این نیستم که بگویم تهاجم فرهنگی و نگاه‌های ضدفرهنگی عامل کم‌شدن فرزندآوری در کشور شده اما بی تأثیر هم نیست.

شریعتی با تأکید بر اهمیت تبلیغات مثبت و ایجاد شعارهای مناسب در عرصه فرزندآوری گفت: جوانان ما علاقه مند ازدواج و سپس فرزندآوری هستند، اما در صورتی که امنیت خاطر داشته باشند. این امنیت خاطر از بالا به پایین به جامعه تزریق می‌شود بنابراین نیاز به سیاست‌های صحیح در عرصه فرزندآوری داریم.

وی در پایان یادآوری کرد که کارشناسان زیادی در این عرصه می‌توانند نظر دهند و شرایط جامعه را بررسی کنند.

دولت باید موانع فرزندآوری را رفع کند

همچنین وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال، با تأکید بر تهدیدات میانسالی جمعیت در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

وی گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند.

شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا آنها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید. بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که با وجود نداشتن مشکل مالی تمایل به ازدواج و داشتن فرزند ندارند. اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

کد خبر 6097872

دیگر خبرها

  • کنایه آذری جهرمی به خبرگزاری دولت در مورد کاهش آمار طلاق در کشور: آمارِ دروغ ، دروغِ آماری
  • آمار طلاق بعد از ۳ دهه کاهشی شد
  • سازمان ثبت احوال: آمار طلاق کاهشی شد
  • کاهش آمار طلاق بعد از سه دهه
  • پس از ۳ دهه طلاق کاهشی شد
  • رتبه اول کشوری مشتریان فعال سرویس ADSL به مخابرات منطقه کردستان تعلق گرفت
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود