Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@07:18:56 GMT

احتمال اخراج وزیر دفاع آمریکا قوت گرفت

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۳۵۹۷

 سی ان ان در تحلیل خود به قلم «باربارا استار» خبرنگار بخش پنتاگون خود نوشت: در بحبوحه تلاش ترامپ برای انتخاب مجدد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، مارک اسپر با بحران عملکرد و باقی ماندن در سمت خود در پنتاگون مواجه است.

تارنمای خبری این رسانه تصویری آمریکایی دراین باره نوشت: امروز پنجشنبه مارک اسپر مدت یکسال است که عهده دار وزارت دفاع آمریکا است و تا شش ماهی که تا مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا زمان باقی است و با وجود تنش عمومی با کاخ سفید، وی یکی از دشوارترین روزهای خود را در پیش رو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موقعیت اسپر گام برداشتن بر طناب سیاست

تحلیلگر این مقاله می نویسد: دراین شش ماه اسپر باید مراقب رفتار خود باشد و شرایطش به گونه ای است که گویی بر روی طناب (حساس )سیاست راه می رود، چون برخی منابع به این شبکه گفته اند که در زمان کنونی اسپر روزانه باید مراقب بحران های مدیریتی که از سوی ترامپ سر می زند باشد، همانند آنچه که «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا تلاش می کرد تا ترامپ را از هرگونه تصمیم فاجعه بار باز دارد.

سی ان ان در ادامه نوشت: یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا به این شبکه خبری گفت که اسپر همچنان تلاش دارد تا به برخی از اهداف خود دست یابد مانند آماده نگاه داشتن نیروهای نظامی آمریکا که بتوان آنها را در  موارد لزوم و بحرانی اعزام کرد، اما برخی در پنتاگون معتقدند که اسپر ممکن است همان راهی را برود که جیمز متیس نخستین وزیردفاع ترامپ پیمود، تصمیمی برخلاف تصمیم ترامپ مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی از سوریه که در نهایت به استعفای وی از این مقام انجامید.

وضعیتی مشابه جیمز متیس
 
باربارا استار در تحلیل خود درباره بحرانی که وزیر دفاع کنونی آمریکا را در بر گرفته نوشت: اسپر هم اکنون به مانند متیس با وضعیت مشابهی مواجه است، چراکه بنابر وعده انتخاباتی ۲۰۱۶ ترامپ مبنی بر بازگرداندن نظامیان آمریکایی به کشور، اکنون ترامپ قصد بیرون کشیدن ۱۰ هزار نظامی آمریکایی از آلمان را دارد و حال اسپر بعنوان وزیر دفاع آمریکا باید در پایان این ماه میلادی دراین خصوص به کنگره توضیح دهد.

سی ان ان می نویسد: ترامپ مدعی است که آلمان به اندازه کافی بودجه برای امور نظامی خود اختصاص نمی دهد و به همین دلیل تاکید بر خروج نظامیان آمریکایی از آلمان را دارد.

این شبکه خبری افزود: علاوه بر این اسپر با فشار ترامپ مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی از کروه جنوبی نیز روبرو است که این موارد در تضاد با آن چیزی است که وی به عنوان وزیر دفاع آمریکا برای آمادگی نیروهای نظامی آمریکایی برای مواجه در وقت لزوم و بحرانی همچون مواجه با روسیه و کره شمالی به آن می اندیشد.

مارک اسپر بیست و هفتمین وزیر دفاع آمریکااست که از دوم مردادماه ۱۳۹۸ عهده دار این سمت شد.

پیش از وی، جیمز متیس بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ این سمت را برعهده داشت، متیس در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما فرماندهی مرکزی آمریکا را عهده دار بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن

وزیر خارجه آمریکا، که هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی واشنگتن به تایوان به چین سفر کرده، گفت که واشنگتن به‌دنبال رقابت اقتصادی سالم با پکن است.

به گزارش مشرق، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که با هدف حل تنش‌ها میان واشنگتن و پکن با هدف توسعه روابط دوجانبه به چین سفر کرده است، از پکن خواست تا زمینه فعالیت شرکت‌های آمریکایی در این کشور را فراهم کند.

بلینکن آنچه را که واشنگتن به‌عنوان رویه‌های تجاری ناعادلانه چین توصیف می‌کند، در نشست با مقامات دولتی محلی چین در مرکز مالی شانگهای مطرح کرد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: بلینکن با مقام ارشد شهر، دبیر حزب حاکم ملاقات کرد و نگرانی‌های خود را در مورد سیاست‌های تجاری چین و شیوه‌های اقتصادی آن مطرح کرد.

بلینکن تاکید کرد که آمریکا به‌دنبال رقابت اقتصادی سالم با چین و زمینه بازی برابر برای کارگران و شرکت‌های آمریکایی فعال در چین است.

در این بیانیه آمده است: دو طرف بر اهمیت روابط بین مردم آمریکا و چین، از جمله گسترش مبادلات بین دانشجویان، دانش‌پژوهان و بازرگانان تاکید کردند.

واشنگتن و چین به‌طور فزاینده‌ای بر سر نحوه عملکرد شرکت‌های آمریکایی در چین و صادرات و ظرفیت تولید چین اختلاف نظر دارند. این اختلافات همچنین در پی آنچه حمایت پکن از مسکو در جنگ با اوکراین خوانده شده، تشدید شده است.

انتظار می‌رود سفر بلینکن به چین که تازه‌ترین ارتباط میان مقامات ارشد دو کشور است، شامل رایزنی درباره مسائل مختلفی از اقتصادی گرفته تا سیاسی و نظامی باشد.

هم‌زمان با ورود آنتونی بلینکن به چین، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا با امضای مصوبه کنگره مبنی بر اعطای بسته کمکی چند میلیارد دلاری آمریکا به تایوان، آن را اجرایی کرد. این بسته شامل ۸ میلیارد دلار کمک در جهت مقابله با حمله نظامی احتمالی چین است.

بلینکن قرار است روز جمعه در پکن با وانگ یی، وزیر خارجه چین دیدار کند. همچنین احتمالا او قرار است دیداری نیز با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین داشته باشد.

دیگر خبرها

  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • کرملین: کمک جدید آمریکا به اوکراین قابل انتظار بود
  • آمریکا : از طرح حمله اسرائیل به رفح اطلاعی نداریم
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • شویگو: اوکراین نیم‌ میلیون سرباز از دست داده است
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا