Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس از بجنورد ایرج حریرچی صبح امروز در نشست ستاد مقابله با کرونادر خراسان شمالی با اشاره به لزوم زندگی همراه با کرونا اظهار کرد: حداقل یکسال زمان تا کشف واکسن این بیماری زمان نیاز است و باید بتوانیم تا زمان این اتفاق، ابتلا مردم به حداقل برسد و به تأخیر بیفتد.

وی سیاست تأخیر در ابتلا و کشف واکسن را سیاست‌های اصلی جهانی در مقابله با کرونادانست و گفت: ۱۵۰ هزار گروه در جهان به دنبال کشف واکسن کرونا هستند و باید بدانیم سالیان طولانی است که بیماری‌هایی همچون ایدز و مالاریا واکسنی برای آن کشف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزیر بهداشت ادامه داد: کرونا ازجمله ویروس‌های پیچیده‌ای است که اقتصاد، فرهنگ، اجتماع و تمام شئون زندگی را تحت تأثیر قرار داده است.

وی میزان بیستری در خراسان شمالی را ۶ در ۱۰۰ هزار عنوان و این رقم را بالاتر از میانگین کشوری اعلام کرد و افزود: باید نسبت به اجرای برنامه‌ها و مراسمات در اعیاد آینده توجه لازم انجام شود.

حریرچی فوت بالای ۲۰۰ نفر روزانه بر اثر کرونا را آماری بسیار بالا دانست و تصریح کرد: هم‌اکنون بالغ‌بر ۲۰ درصد موارد مرگ در کشور را شیوع کرونا شامل می‌شود که پیش‌ازاین تمام بیماری‌های عفونی کمتر از ۲۰ درصد در فوت افراد اثرگذار بود.

وی افراد شهید شده در جنگ تحمیلی را روزانه بالغ‌بر ۶۰ نفر بیان کرد و با مقایسه با فوت‌شدگان کرونا گفت: این آمار باید همگان را موردتوجه قرار دهد و نسبت به شیوع این بیماری ملاحظه کرد.

معاون کل وزیر بهداشت با تأکید بر لزوم تغییر در رفتارهای اجتماعی افزود: اقتصاد و معیشت مردم در کشور باید برقرار باشد و مهم‌ترین هدف نیز در کنار این موضوع حفظ جان و سلامت مردم است.

وی در انتها استفاده ۹۵ درصد مردم از ماسک را عامل مهم و مؤثر در کاهش بیماری دانست و خاطرنشان کرد: استراتژی آینده افزایش تست از افراد است که مبتلایان در مرحله نخست باید شناسایی شوند و از افراد نزدیک به مبتلایان نیز باید تست گرفته شود زیرا ۲۱ درصد این افراد نیز مبتلا می وشند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است