Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ "علی اکبر افضلیان" معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی در رابطه با وضعیت امتحانات مجازی و برگزاری کلاس‌ها، توضیح داد: واقعا این شرایط ناخواسته بود و هیچ کسی برای آن برنامه‌ریزی نکرده بود. طبیعتا برگزاری امتحانات ممکن نبود به جهت اینکه دانشگاه شهید بهشتی حدود ۲۰ هزار دانشجو و ۴ هزار و ۵۰۰ درس دارد که ما بایستی طی دو هفته همه اینها را امتحان می‌گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل مقدور نبود که دانشجویان را به تهران بیاوریم یا دیگران را از جاهای مختلف تهران به سر کلاس‌های درس بکشانیم. از این رو دانشگاه تصمیم گرفت که امتحانات را به صورت غیرحضوری برگزار کند.

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی افزود: از ابتدای شیوع کروناویروس در ایران به اساتید تاکید کردیم که از عملکرد آموزشی دانشجویان ارزیابی مستمر داشته باشند و همه چیز را به امتحانات پایان ترم موکول نکنند که خوشبختانه اساتید ما به این موضوع خوب توجه داشتند. در ادامه امتحانات پایان ترم نیز به صورت غیرحضوری گرفته شد که بخشی از نمره دانشجویان را تشکیل می‌دهد و بخش دیگر مربوط به فعالیت دانشجو در طول ترم، تکالیف، میان‌ترم، ارائه و مجموعه تمرین‌ها را شامل می‌شد.

افضلیان افزود: ما برای امتحانات غیرحضوری دو سامانه را به کار گرفتیم، یکی از سامانه‌ها به صورت دست افزار است که از طریق آن استاد می‌تواند سوالات و متون درسی را بارگذاری کند و دانشجویان به صورت فردی یا گروهی به شکل تستی و تشریحی به آنها پاسخ دهند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این ما یک سامانه LMS داریم که کلاس‌های آنلاین در بستر آن برگزار می‌شود و اگر قرار بود امتحانی به صورت شفاهی باشد امکان برگزاری آن در این سامانه میسر بوده است. به این صورت که دانشجو در منزل خود پشت کامپیوتر می‌نشست و استاد نیز در محل کار خود پشت کامپیوتر بود و هر دو باهم آنلاین صحبت می‌کردند. اینها مجموعه کارهای بود که برای برگزاری امتحانات صورت گرفت.

معاون آموزشی در واکنش به عدم دسترسی دانشجویان به کلاس‌های آنلاین یا آزمون‌های مجازی دانشگاه شهید بهشتی گفت: میزان غیبت دانشجویان در کلاس‌های مجازی طبق گزارشهایی که داریم مثل ترم‌های عادی بوده و البته شاید کمتر از ترم‌های گذشته نیز بوده باشد، چون که دانشجویان راحت تر توانستند در کلاس و امتحانات شرکت کنند.

وی توضیخ داد: ما ساعت‌های شروع امتحانات را ثابت قرار دادیم اما پایان زمان امتحان را به عهده استاد گذاشتیم به این منظور که او می‌داند تا چه اندازه می‌خواهد به دانشجو برای پاسخ دهی وقت بدهد به همین علت عملا غیبت‌ها کمتر از امتحانات حضوری بوده است.

افصلیان در خصوص صحت سنجی سلامت امتحانات مجازی در دانشگاه توضیح داد و گفت: به دلیل اینکه تنوع و تکثر دروس بسیار زیاد است و حدود چهار هزار و ۵۰۰ درس داشتیم، اینکه استاد مطمئن شود دانشجو با صداقت امتحان داده است یا خیر را به عهده خود اساتید گذاشتیم. ما نمی‌توانستیم در دانشگاه به شکل سیستماتیک از پاسخی که دانشجو ارائه کرده و اینکه صرفا توسط خودش انجام شده یا شخص دیگری پاسخ داده، اطمینان حاصل کنیم، به همین خاطر بررسی آن را به عهده استاد گذاشتیم.
بیشتر بخوانید: ابتلای ۹۵ دانشجوی دانشگاه علامه به ویروس کروناوی در پاسخ به این سوال که آیا ارزیابی‌هایی در زمینه نمرات دانشجویان صورت گرفته که منتج به افت تحصیلی آنها بوده باشد؟ گفت: ما هنوز همه نمرات را دریافت نکرده‌ایم و اساتید همچنان فرصت دارند که نمره‌ها را برای ما ارسال کنند. این جمع‌بندی‌ها در خصوص نمرات فعلا انجام نشده است.

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص برگزاری واحدهای عملی گفت: ما در این ترم درس‌های عملی، یا نظری-عملی را به دو شیوه برگزار کردیم، یک سری از دروس عملی در آزمایشگاه‌ها فیلم‌های آن روی سایت دانشگاه موجود است. برای آن دسته از دروس آزمایشگاهی که امکان تهیه سیمیلاتور داشتند، توسط اساتید تهیه و توسط دانشگاه به اشتراک گذاشته شده است.این فیلمها اغلب به صورتی بوده که اتفاق‌هایی که در آزمایشگاه‌ می‌افتد را نشان دهد و معمولا برای زمانی است که دانشجو می‌خواهد پدیده ای را در آزمایشگاه ببیند که توسط سیمیلاتور امکان پذیر است.

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی در پایان گفت: برای دروسی که امکان ارائه فیلم در زمینه آن وجود ندارد، آزمایشگاه‌ها را دائر کردیم و به دانشجویانی که بومی تهران بودند گفتیم به آزمایشگاه‌ها بیایند که البته در این مورد هم هیچ اجباری وجود ندارد. با حفظ اصول بهداشتی برای تعداد کمتر و فاصله بیشتر ما آزمایشگاه‌ها را دایر کردیم. اگر با همه این تمهیدات دانشجویی نتواند درس عملی را بگذارند، آن درس حذف می‌شود و می‌تواند ترم بعدی آن را مجددا بردارد. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 دانشجویان دانشگاه معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی آزمایشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند

شبکه خبری‌ای بی سی نیوز آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد: پلیس اواخر روز یکشنبه پس اینکه معترضان در چمن مرکزی دانشگاه تکنیک ویرجینیا چادر برپا کردند، اقدام به پاکسازی و بازداشت معترضان کردند.

مقامات دانشگاه به کسانی که تجمع کردند توصیه کردند که وسایل خود را جمع کنند و داوطلبانه متفرق شوند؛ و سپس، پلیس ویرجینیا افرادی را که از این خواسته پیروی نکردند، بازداشت کرد.

این دانشگاه افزود: "حدود ساعت ۱۰:۱۵ شب، پلیس به معترضان نزدیک شد تا از آنها بخواهد ظرف ۵ دقیقه متفرق شوند. کسانی که باقی مانده بودند دستگیر شدند. "

به گفته شبکه‌ای بی سی نیوز، پلیس ده‌ها معترض را بازداشت کرده است.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت همه جانبه از رژیم اسرائیل، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

این اعتراض‌ها در پی حمایت‌های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک‌های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

استفاده از خشونت و ابزار‌های پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعا‌های آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می‌سازد.

اینگونه سرکوب‌های خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتار‌ها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می‌رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی‌های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

منبع :ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • دستگیری ۶۰۰ دانشجو در دستکم ۱۵ دانشگاه آمریکا در بیش از یک هفته
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید