Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@03:14:06 GMT

راهنماي خريد ترازو و ترازوي ديجيتال

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۷۶۷۳

راهنماي خريد ترازو و ترازوي ديجيتال

خبرگزاری آریا-خرید ترازو یا با عبارتی صحیح تر خرید ترازوی دیجیتال بخش کوچکی از هر کسب و کاری است که یک سویش با وزن کردن مرتبط باشد. اما امروزه انواع ترازوی دیجیتال صرفا دستگاه‌هایی برای توزین نیستند، بلکه ابزارهایی چندمنظوره‌اند تا مرتفع کننده‌ تمامی نیازهای یک سامانه محسابه، فروش و پرداخت باشد. این سامانه می تواند یک فروشگاه محلی یا مجموعه های بزرگی همچون هایپرمال ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب گستره استفاده از انواع ترازو آنقدر زیاد هست تا بخش اعظم کسب و کارهای خدماتی، فروشگاهی، پستی و موارد مشابه را در بر بگیرد.

همانند خرید هر کالا دیگری، خرید ترازوی دیجیتال و اساسا هر نوعی از ترازو نیازمند راهنمایی است. این راهنمایی می‌تواند از سوی فروشندگان، مصرف کنندگان یا شرکت های تولید کننده باشد. متن پیش رو قصد دارد تا برخی از مواردی را که برای خرید ترازو کاربرد دارد، مطرح کند. این موارد به طور کلی می‌تواند برای تمام مدل‌های ترازوی دیجیتال صدق کند. البته بدیهی است که یکی از ابتدایی ترین معیارها برای هر خریدی، بودجه در نظر گرفته شده برای خرید است. به این ترتیب هر خریدی با توجه به بودجه خرید متغیر خواهد بود. اما در هر حال نمی تواند از برشمردن شاخص هایی که برای خرید ترازوی دیجیتال به کار برده می شود، بیرون باشد.

انواع ترازوی دیجیتال بسیار گسترده تر و متنوع تر از آن است که بتوان فکرش را کرد. از این حیث از نظر شکل، کاربری، اندازه و حساسیت صدها و بلکه هزارها مدل از انواع ترازوی دیجیتال وجود دارد. برای شناسایی مدل دلخواه یا مرتبط با کسب و کار خود، ابتدا بهتر آن است که دسته بندی های مختلف ترازو را بشناسیم. این کار می تواند تصور روشنی از مدل های مختلف و نوع کارایی آنها را در ذهن شکل دهد.

مرسوم ترین و پراستفاده ترین دسته بندی که برای انواع ترازو و در اینجا مشخصا ترازوی دیجیتال در نظر گرفته می‌شود، تقسیم آنها به ترازوی فروشگاهی، ترازوی صنعتی، ترازوی خانگی‌ و ترازوی پزشکی است. این دسته بندی تمامی انواع ترازو را در خود جای می دهد. اگرچه در هر یک از این دسته بندی ها می توان به شاخه های کوچک تری هم اشاره کرد. مثلا انواع ترازوی دیجیتال فروشگاهی خود به انواع ترازوی علمک دار و بدون علمک، یا چاپگر دار و بدون چاپگر تقسیم می شود. در دسته بندی ترازوی خانگی می توان به ترازوی زیرپایی یا ترازوی آشپزخانه اشاره کرد. و به همین ترتیب در دسته بندی های دیگر نیز می توان زیرشاخه های کوچک تری را برای دسته بندی های اصلی در نظر گرفت.

حال دانستن این تقسیم بندی چه کمکی به خرید ترازو برای متقاضی می کند؟ مهم ترین کارایی آگاهی از این دسته بندی ها، مرتبط شدن نیاز شما با یکی از این دسته بندی هاست. دانستن اینکه ترازوی فروشگاهی چه انواعی دارد، آگاهی شما را برای خرید نوع ترازو افزایش می دهد. به این ترتیب به راحتی، دانستن دسته بندی های موجود از انواع ترازو راهنمای خرید ترازوی دیجیتال برای شما خواهد بود.

در گام بعدی مشخصات و جزییات انواع ترازوی دیجیتال است که می تواند راهنمای خرید ترازو برای شما باشد. جزییاتی از قبیل داشتن چاپگر، مقدار دقت، حد نهایی توزین و دیگر قابلیت هایی که گسترش و همه گیر شدن انواع فناوری های ارتباطی و خدماتی، لزوم استفاده از آنها را بیشتر می کند. مثلا امکان ارتباط با دستگاه های دیگری مانند بارکد خوان یا کارت خوان. یا امکان ارتباط با شبکه اینترنت به صورت کابلی یا بی سیم (WiFi). تمامی اینها به شناخت خریدار ترازو از کسب و کار خود برمی گردد. اینکه آیا به داشتن ترازویی با قابلیت چاپ بارکد یا لیبل (برچسب) نیاز دارد یا نه. آیا ترازویی یا دقت 2 گرم برایش مناسب خواهد بود یا دقتی معادل 10 گرم. آیا داشتن منوی فارسی اهمیت دارد، تعداد ارقامی که ترازو پشتیبانی می کند، از فاکتورهای خرید ترازو است؟ پاسخ دادن به این سوالات به راحتی می تواند راهنمای کاملی برای خرید انواع ترازوی دیجیتال باشد. در قدم های بعدی می توان به نوع سینی، جنس بدنه ترازو یا رنگ و طرح و گارانتی و خدمات پس از فروش نیز اندیشید.

پس راهنمایی شدن برای خرید ترازو یا خرید ترازوی دیجیتال از دل اشراف داشتن به جزییات انواع ترازو و دسته بندی های آن رخ می دهد. در این میان، شرکت های تولید کننده ترازو نیز بر حسب اعتباری که در بازار و نزد مصرف کنندگان و خریداران دارند، خود از معیارهای تاثیرگذار برای خرید ترازو به شمار می آیند. پیرو همین مورد، اینکه شما خواهان یک ترازوی ایرانی هستید یا ترازوی خارجی، خود می تواند راهنمای خرید ترازو تلقی شود.

با این اوصاف باید این متن را که بر مبنای راهنمای خرید ترازو نوشته شده است، اینگونه پیش برد. چنانچه قصد خرید ترازو دارید، ابتدا به بودجه خود نگاه کنید، سپس نیازهای کسب و کارتان را بشناسید و انتظاراتی که از یک ترازو دارید را مشخص کنید. اگر یک قناد یا شیرینی فروش برای خرید ترازو اقدام کند، داشتن پارسنگ و احتمالا تونایی سرویس دهی همزمان به چند مشتری و دقت زیر 5 گرم را جزو شاخص های اصلی خرید خود قرار خواهد داد. مثال دیگر می تواند میوه فروش باشد. ترازویی برای میوه فروش مناسب تر است که امکان اتصال به کارت خوان را داشته باشد. یقینا دیده اید که در میوه فروشی ها وقتی جدا صرف کشیدن و محاسبه قیمت میوه می شود، و وقت دیگری هم صرف کارت کشیدن و پرسیدن رمز. اگر ترازویی داشته باشیم که مستقیما به کارت خوان متصل باشد، تنها وارد کردن رمز کارت کافی است تا مبلغ از کارت خریدار کم شود. یک مثال دیگر. برای شعبه ای از فروشگاه های زنجیره ای، اتصال ترازوی دیجیتال به بارکد خوان، پرینتر جانبی و صندوق فروشگاهی بسیار حیاتی ست. تمامی این ارتباط ها به سرعت بخشی به اتوماسیون چنین مکان هایی یاری می رساند و سبب ارتقای سرعت خدمات دهی می شود. از طرف دیگر شاید برای سوپر گوشت ظرفیت توزین- برای مثال ترازویی 70 کیلویی - و داشتن یک چاپگر داخلی برای چاپ رسید مشتری کفایت کند.

تمامی این موارد می تواند با اشاره به ده ها قابلیت دیگر که در انواع ترازوهای امروزی وجود دارد ادامه داشته باشد. در زمینه ترازوی صنعتی و ترازوی خانگی نیز مشخصه ها و قابلیت های وابسته به کارایی و نیاز است که انواع مختلف را در آن دسته بندی به وجود می آورد. بنا بر این، خرید ترازو به راهنمایی محتاج است. ما می توانیم راهنمای مستعد و معتمدی برای شما باشیم تا دلخواه ترین خرید را داشته باشید. فروشگاه اینترتی ما با امکان خرید حضوری و آنلاین بستر لازم را برای خرید ترازو در تهران و شهرستان میسر کرده است. ما یکی از بزرگ ترین فروشگاه های آنلاین فروش ترازوی دیجیتال در تهران و سطح کشور هستیم که سال ها تجربه را به کار بسته ایم تا مرجعی تمام و کمال برای خریداران و متقاضیان انواع ترازو باشیم.

برای خرید و فروش انواع ترازو دیجیتال بصورت اینترنتی به سایت ما مراجعه نمایید:

tajhizat.co

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: راهنمای خرید ترازو ترازوی دیجیتال انواع ترازوی دیجیتال خرید ترازوی دیجیتال دسته بندی دسته بندی دسته بندی ها انواع ترازو کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای راه اندازی خط تولید

خط تولید به یک سیستم تولید انبوه گفته می‌شود که در طی آن یک محصول یا خدمات به صورت مرحله‌ای و از طریق تجهیزات و نیروی انسانی مختلف ساخته می‌شود. خط تولید به شرکت این امکان را می‌دهد که با کاهش زمان و هزینه‌ها تولید بهتری داشته باشد.

یکی از نتایج انقلاب صنعتی، راه اندازی خط تولید بود که در زمینه‌های مختلفی مانند الکترونیک، خودروسازی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. راه اندازی خط تولید یک فرایند چالش برانگیز و پیچیده است و نیاز به طراحی، برنامه ریزی، تحلیل، اجرا و کنترل دارد. در این مقاله قصد داریم به مطالبی در زمینه راهنمای راه اندازی خط تولید اشاره کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه با ما همراه باشید‌.

مراحل راهنمای راه اندازی خط تولید

در این بخش به ۵ مرحله راه اندازی خط تولید اشاره می‌کنیم که شامل موارد زیر است:

تعیین نیازهای خط تولید انتخاب فناوری مناسب طراحی خط تولید اجرای خط تولید کنترل خط تولید

در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم:

مرحله اول: تعیین نیازهای خط تولید

مرحله اول از راهنمای راه اندازی خط تولید، تعیین نیازهای تولید است. پیش از هرچیزی برای راه اندازی خط تولید، باید محصولی که می‌خواهید تولید کنید را مشخص کنید. محصول مورد نظر باید چه ویژگی کمی و کیفی داشته باشد. چه بازار هدفی را در نظر دارید. چه ظرفیت تولیدی مورد نظر شماست. این موارد می‌تواند شما را در جهت طراحی خط تولید کمک کند.

مرحله دوم: انتخاب فناوری مناسب

پیش از راه اندازی خط تولید، باید فناوری‌های مناسب برای فرایندهای تولید، ذخیره سازی، بسته بندی، حمل و نقل و... را انتخاب کنید. این فناوری می‌تواند شامل دستگاه‌های خودکار، نیمه خودکار یا دستی باشد‌. همچنین باید توجه داشته باشید که فناوری‌های انتخاب شده با یکدیگر سازگاری داشته باشند و قابل اتصال و تعویض باشند.

مرحله سوم: طراحی خط تولید

طراحی خط تولید شامل تعیین مکان، شکل، ابعاد، ترتیب فرایندهای تولید و همچنین فضای لازم برای آن‌ها است. در این مرحله از راه اندازی خط تولید می‌بایست به فاکتورهای مهمی همچون زمان سیکل، جریان مواد، اشغال فضا، ضایعات، زمان تعویض، بهداشت و... توجه کنید. مهم‌ترین هدف از طراحی خط تولید افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود کیفیت است.

مرحله چهارم: اجرای خط تولید

پس از مرحله خط تولید، می‌بایست به مرحله اجرای خط تولید بپردازید. در این مرحله باید خریداری فناوری‌های انتخاب شده، نصب و راه اندازی آن را انجام دهید. در این مرحله باید نیروی انسانی مورد نیاز را استخدام کنید. همچنین درصورت رو به رو شدن با مشکلات مالی، انسانی و یا فنی، باید با انتخاب راه حل های مناسب به مشکلات پاسخ دهید.

مرحله پنجم: کنترل خط تولید

پس از اجرای مرحله چهارم، مرحله پنجم از راهنمای راه اندازی خط تولید، کنترل آن است. در این مرحله باید عملکرد خط تولید مورد ارزیابی قرار گیرد. برای این کار باید به تعریف و اندازه گیری معیارهای سنجش عملکرد خط تولید بپردازید. این معیارها معمولا شامل بهره وری، سودآوری، کیفیت، هزینه‌ها، کارایی و..‌. هستند.

کنترل کیفیت خط تولید چیست؟

کنترل کیفیت شامل آزمایش واحدهای محصول و تعیین این مسئله که آیا آن‌ها با مشخصات محصول نهایی مطابقت دارند یا خیر، می‌شود. مهم‌ترین هدف از انجام این آزمایش، تعیین هرگونه نیاز جهت اقدامات اصلاحی در مسیر فرایند تولید است. یک کنترل کیفیت مناسب به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در جهت پاسخ به تقاضای مشتریان خود به صورت مطلوب عمل کنند و محصولات بهتری را ارائه کنند. تعریف کنترل های مشخص و به خصوص، از جمله جنبه‌های مهم کنترل کیفیت است.

برنامه ریزی تولید در راهنمای راه اندازی تولید

برنامه ریزی تولید نوعی فرایند است که شامل تعیین استراتژی‌ها، کنترل فرایند‌های تولیدی، زمان‌بندی ها و... در جهت بهبود کیفیت محصول است. این فرایند به کسب و کارها در جهت بهینه کردن منابع خود کمک می‌کند. به عبارتی دیگر، به تدوین راهنمای طراحی تولید یک محصول یا خدماتی دیگر که به سازمان‌ها در جهت بهره‌وری فرایند تولید کمک می‌کند، برنامه‌ ریزی تولید گفته می‌شود. از این رو برنامه ریزی تولید یکی از گام‌های مهم و اساسی در راهنمای راه اندازی خط تولید به شمار می‌رود.

نرم افزار erp چه نقشی در خط تولید دارد؟

نرم افزار erp یا همان برنامه ریزی منابع سازمان، یک سیستم نرم افزار ماژولار است که با هدف یکپارچه سازی فرایند‌های اصلی کسب و کارها در سیستم واحد، طراحی و تولید شده است. این نرم افزار شامل مولفه‌های اصلی یک نرم افزار است که معمولا با نام ماژول شناخته می‌شوند. آنچه نرم افزار erp را از دیگر نرم افزارها متمایز می‌کند، یک پایگاه داده مشترک است که با استفاده از ماژول‌های مختلف به اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند. برخی از این ماژول‌ها با دیگر ماژول‌های درگیر در فرایند کسب و کار به اشتراک گذاشته شده‌اند.

چطور می‌توان خط تولید یک شرکت را مدیریت کرد؟

در هنگام مدیریت خط تولید، می‌بایست به برخی عوامل مهم توجه کافی داشته باشید. در این‌جا قصد داریم شما را با این عوامل آشنا کنیم. به صورت کلی از جمله عواملی که در مدیریت خط تولید یک شرکت موثر است، عبارت است از:

افزایش میزان شفافیت سازی در فروش و استراتژی بازاریابی درک راه و روش بازاریابی و روش چگونه فروختن غرق شدن در کار با اشتیاق و علاقه فراوان عمل کردن و وارد کار شدن( اجرای نتایج) چگونه می‌توان یک خط تولید با راندمان و بازدهی بالا ایجاد کرد؟

در این قسمت از مقاله می‌خواهیم شما را با مواردی که در راندمان و بازدهی بیشتر خط تولید موثر هستند، آشنا کنیم. جهت کسب اطلاعات گسترده‌تر، در ادامه با ما همراه باشید.

برنامه ریزی دقیق جهت جلوگیری از موانع پایبندی به برنامه ریزی انجام شده تهیه نرم افزارهای به روز و جدید ارتقای سطح بین مهندسی و تولید مراقبت از تجهیزات و سالم نگه داشتن آن‌ها جمع بندی

در این مقاله به بررسی راهنمای راه اندازی خط تولید، تعریف مفهوم خط تولید و مباحثی از این دست پرداختیم. استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نرم افزاری برای مدیریت خط تولید الزامی است. به همین جهت نرم افزار. SAP ERP گزینه‌ای مناسب برای این بخش است. برای آشنایی بیشتر با این محصول می‌توانید با مجموعه Msys به آدر سایت https://www.msys.ir/ در ارتباط باشید. این مجموعه فعالیت ابتدایی خود را با هدف ارائه دیدگاه‌های erp و همچنین معرفی محصولات تراز اول دنیا آغاز کرده است. امروزه استفاده از سیستم‌های نرم افزارهای ناکارآمد و قدیمی، مانع رشد و پیشرفت بسیاری از شرکت‌های داخلی می‌شود. از این رو سعی کنید از طریق سیستم‌های نرم افزاری امروزی و کارآمد، در راه اندازی خط تولید شرکت یا کسب و کار خود، به صورت مطلوب عمل کنید.

دیگر خبرها

  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • خرید ترازو دیجیتال
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب