Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@02:21:16 GMT

اقتصاد کشور را به سمت فرآوری‌های نوین بومی سوق دهیم

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۸۱۸۰

اقتصاد کشور را به سمت فرآوری‌های نوین بومی سوق دهیم

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی، با بیان این مسئله که باید وابستگی بودجه کشور را درآمدهای نفتی کاهش دهیم، گفت: در سال جهش تولید باید سرمایه‌های اقتصادی و صنعتی کشور را به سوی فرآوری‌های نوین بومی سوق داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوجبلاغ، علی حدادی، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی، پیش از ظهر امروز در بازدید از واحد تولیدی صنایع تبدیلی گفت: صنایع تبدیلی یکی از ضرورت‌های صنعت غذایی امروز  در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی، افزود: بهره‌مندی از ظرفیت‌های استان البرز که یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی و باغداری در کشور است می‌تواند موجب توسعه اشتغال و رونق اقتصادی باشد.

سخنگوی امور کمیسیون داخلی کشور و شوراها با بیان اینکه نقش مردم در بالندگی اقتصادی پررنگ است، گفت: ایجاد تعاونی‌های روستایی و شهری را باید در دستور کار قرار داد و دولت بیش از گذشته از ظرفیت عظیم اعتماد به مردم بهره ببرد و نیاز جامعه را با ایجاد پایگاه‌های اقتصادی و اجتماعی مردمی برطرف کند.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان با اعلام اینکه از ابتدای ورود به مجلس حمایت از کارگاه‌های تولیدی را در دستور کار قرار داده ایم، گفت: صنایع تبدیل برای البرز نه تنها فرصت اشتغال جوانان است بلکه این صنایع در فرآیند توسعه کشور نقش کلیدی داشته و توجه بیشتر به آن، تسریع در رشد و توسعه کشاورزی و اقتصادی کشور را در پی ­خواهد داشت.

وی افزود: ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻓﺮآوری و تبدیلی ﮐﺸﺎورزی و باغداری در البرز ﻣﯽ­ﺗﻮاﻧﺪ در راﺳﺘﺎی ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی از ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻣﺤﺼﻮﻻت ﮐﺸﺎورزی، اﯾﺠﺎد ارزش اﻓﺰوده در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی و افزایش سهم اشتغال استان البرز نقش بسزایی ایفا کند و از مهاجرت روستاییان به شهرهای بزرگ جلوگیری می‌کند که یکی از تعهدات کارآفرین این مجموعه صنایع تبدیلی ایجاد اشتغال برای حدود هزار نفر از مردم منطقه خواهد بود.

این مقام مسؤول در پایان سهم شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان را در حوزه کشاورزی، باغداری و دامداری را در سبد کشاورزی کشور چشمگیر عنوان کرد و گفت: در سال جهش تولید باید سرمایه‌های اقتصادی و صنعتی کشور را به سوی فرآوری‌های نوین بومی سوق داد و با تکیه بر نیروهای متخصص و اقتصاد دانش بنیان وابستگی‌های بودجه کشور را از درآمد نفتی کاهش دهیم و صنایع تبدیلی سهم خود را در  صادرات افزایش  و ارز آوری برای کشور داشته باشد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: علی حدادی نماینده مردم ساوجبلاغ فناوری نوین اقتصاد کشور اشتغال زایی نماینده مردم ساوجبلاغ نظرآباد و طالقان صنایع تبدیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  فرشاد پرویزیان، مجری برنامه گفتگوی اقتصادی در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع برنامه گفتگوی اقتصادی گفت: موضوع این برنامه طبق شرایط و اولویت‌های اقتصادی کشور تعیین می‌شود در اتاق فکری که در رادیو گفتگوست.

وی افزود: در این برنامه تلاش می‌شود با طرحی موضوعات و با نقد خیلی جدی و بدون تعارف، راه حلی ارائه شود و در آخر به این سمت پیش بریم که حالا چکار باید کرد. توجه به ذائقه مخاطب از طریق پیامک‌هایی که ارسال می کنند و نکاتی که مورد نظرشان است در این برنامه به طور جدی مطرح می شود.

وی درباره نقطه تمایز این برنامه با دیگر برنامه‌های اقتصادی گفت: پرداختن به موضوعات مختلف در برنامه‌های مختلف از زوایای مختلف هیچ ایرادی ندارد، آنچه چیزی که مهم است اقناع مخاطب است و این مخاطب فقط مردم نیستند، مسئولان ارشد اقتصادی و برنامه ریزان تا به سمت درست برنامه ریزی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه هایی مختلفی درباره موضوعات اقتصادی صحبت می کنند و رادیو گفتگو چرا درباره مسایل اقتصادی گفتگو می کند، گفت: رادیو گفتگو محل اندیشه هاست، در واقع دیدگاه‌های اندیشه ورزی مطرح می‌شود فضا، فضای اندیشه است. نمی شود گفت، چون شبکه‌های مختلفی به مسایل اقتصاد می‌پردازند، اینها تکراری است، مسایل اقتصادی زیاد است و باید از زوایای مختلف پرداخته شود تا هم به راه حل برسیم و هم مخاطب اقناع بشود.

وی درباره تفاوت گفتگوی اقتصادی به لحاظ اجرا با سایر قالب‌های گفتگو گفت: گفتگوی اقتصادی در یک نگاه، بسیار سخت است، برای اینکه شما باید مسایل اقتصادی را مسلط باشید، بدانید از چی صحبت می‌کنید، حرف‌های زرد در حوزه اقتصاد نباید گفت، متغیر‌هایی که درباره آن صحبت می‌کنید آسان نیستند و باید خیلی دقت کرد، به راحتی نباید راه حل ارائه داد. سختی گفتگوی اقتصادی این است که اولا باید اطلاعات جامع در حوزه اقتصادی داشته باشید و دوم؛ اقتصاد علم است، وقتی علمی صحبت می‌کنید نمی‌توانید پیشگویی کنید، باید به طور علمی بتوانید پیش بینی کنید، مسیرها و روند‌ها و این روند‌ها را در طول زمان هدایت بکنید و اینکه آیا می‌توانید بر روی انتظارات اقتصادی فعالان اقتصادی در جامعه اثر بگذارید یا نه.

وی در پاسخ به این سوال که چه می‌شود کرد این موضوع‌ها برای مخاطب قابل فهم‌تر باشد، افزود: این روز‌ها اگر چه مسایل اقتصادی سخت است اما برای مخاطب قابل درک است. در حوزه اقتصادی فقط سخت خبر نیست، نرم خبر‌ها هم هستند، وقتی وارد دنیای فناوری‌ها و اقتصاد دیجیتال می‌شوید، با یک فضای نرم خبر جذاب بخصوص برای جوانان رو به رو می‌شوید.

وی گفت: گفتگوی اقتصادی به مراتب راحت‌تر شده است از جهتی که شما می‌توانید به خیلی از مسایل بپردازید، مثلا در سه دهه پیش حتی اجازه نمی‌دادند درباره افزایش نرخ نقدینگی صحبت کنید اما الان به راحتی می‌توانید صحبت کنید که چرا نقدینگی را افزایش دادید. پس گفتگو اقتصادی به جهت اینکه  دسترسی به موضوعات قابل طرح بیشتر شده، به مراتب اوضاع بهتر شده است، اما به جهت مسایل پیچیده اقتصادی که پیش آمده و آنچه که در حوزه اقتصاد داریم طرح این نکات و ارائه راه حل‌ها داستان را سخت کرده است به جهت تبحر در مسایل اقتصادی و حل مشکلات.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه