Web Analytics Made Easy - Statcounter

"محمد گودرزی دهریزی" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این دوره با یک جشنواره تماما مجازی مواجه هستیم و این تجربه حتی برای ما هم تازگی دارد.

وی افزود: امسال دیگر دانش آموزان شاعر و نویسنده را در کلاس‌های آموزش حضوری نداریم و در واقع بخش اصلی و تاثیرگذار جشنواره را از دست می دهیم اما از آن طرف بخش آنلاین را برای ارتباط صوتی و تصویری جایگزین کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌دبیر بخش آفرینش های ادبی(شعر و داستان) سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان سراسر کشور ادامه داد: اگر چه مسابقات این دوره بار آموزشی بخش حضوری را ندارد اما می‌تواند برای دانش آموزان موضوعی  جالب و جذاب باشد.

وی خاطر نشان کرد: با وجود اینکه امسال کلاس‌های آموزش حضوری نداریم اما سعی شده تا از کیفیت جشنواره کاسته نشود.

گودرزی دهریزی عنوان کرد: چاپ آثار برگزیدگان قرار انجام خواهد گرفت و این موضوع به گفته دانش آموزان،  ماندگارترین  و ارزشمندترین هدیه جشنواره است.

وی با اشاره به اینکه از نظر کیفی هرسال تاثیر آموزش‌های حضوری، گفت و گوهای چهره به چهره با استادان و نشست‌های ادبی را در آثار سال بعد شاهد هستیم، گفت: دانش آموزانی که برای دومین  یا سومین بار موفق می شوند در جشنواره حضور یابند از رشد قابل قبولی برخوردارند.

دبیر بخش آفرینش های ادبی(شعر و داستان) سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان سراسر کشور دستاورد حضور دانش آموزان شاعر و نویسند در جشنواره را بسیار مثبت خواند وافزود:اکثر دوستان شاعر و نویسنده‌ای که در محافل ادبی  با آن‌ها حشر و نشر دارم، اولین بار در مدرسه  دیده شده‌اند و در چنین جشنواره‌هایی مسیرشان را پیدا کرده‌اند چرا که من معتقدم حتی شکست‌ها هم در چنین جشنواره‌هایی سازنده است.

دهریزی در پایان با تاکید بر اثرگذاری جشنواره و مسابقات فرهنگی هنری در رشد و پیشرفت دانش اموزان یادآور شد:دانش آموزان هنرمند بستری برای ابراز وجود دارند اما رویای خود من این است که این دو سه هزار دانش آموز برگزیده، حاصل یک برنامه فراگیر باشند به عنوان مثال  تمامی بچه های مدرسه زنگ آموزش شعر(شناخت شعر) و داستان، داشته باشند و از دل آن برنامه منسجم، سیستماتیک شاعران و نویسندگانی کشف و راهی جشنواره شوند.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران شامل فیروزکوه، دماوند، رودهن، پردیس، شهرری (ری یک و ۲)، پاکدشت، پیشوا، ورامین، قرچک، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه، جوادآباد، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، شهر قدس، بهارستان (یک و۲) است

برچسب‌ها مسابقات دانش آموزی اداره کل آموزش و پرورش تهران شهرستان ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسابقات دانش آموزی مسابقات دانش آموزی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۰۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم

به گزارش خبرآنلاین، رامبد دانش‌پژوه مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی گفت: «ماموریت ما کشف و استعدادیابی دانش‌آموزان از سن هفت تا هفده سالگی است تا برای ارتقا کیفیت زندگی و آمادگی آنها جهت ورود به دنیای فریلنسر (آزادکاری) توانمند شوند.»

او ادامه داد: «از مجموع ۱۲۰۰ دانش آموز در این مرکز، ۶۰۰ نفر آن‌ها فارغ‌التحصیل شدند، از این تعداد حدود ۸۰ نفر آزمون بین المللی فریلنسری دادند و گواهینامه دریافت کردند. همچنین دوازده نفر از این تعداد مرحله کارآموزی خود را گذراندند و وارد بازار کار شدند. همچنین چهارده دانش آموز به مرحله ثبت اختراع رسیدند.»

او درباره روش آموزش به دانش‌آموزان بیان کرد: «در این مرکز سعی می‌کنیم مهارت‌ها را طوری به دانش‌آموزان یاد بدهیم که بعد از فارغ‌التحصیلی خودشان بتوانند همه کارهای لازم را انجام دهند. حدود سه سال طول می‌کشد که یک دانش آموز بتواند تبدیل به یک فریلنسر شود. تفاوت مرکز ما با دیگران در روش آموزش است، نیازهای دانش آموز با بزرگسالان متفاوت است و آموزش باید شبیه بازی به آنها داده شود، روشی که تلفیقی از هنر، خلاقیت، بازی و سرگرمی در کنار آموزش‌های فناورانه است.»

او ادامه داد: «یکی از اهداف ما نشان دادن دستاورد دانش آموزان است، برای همین سالیانه مراسم برگزار می‌کنیم، این مسابقه امسال چهارده اردیبهشت میان ۲۱۵۰ دانش آموز برگزار خواهد شد.»

دانش‌پژوه درباره روش جذب دانش‌آموزان گفت: «دانش آموزان قبل از ورد به مجموعه حتما ارزیابی می‌شوند که اگر اختلالی دارند به کمک روانشناسان برطرف می‌شود، همچنین همه محتوای آموزشی به صورت فیلم تهیه شده است و دانش آموزان می‌توانند به صورت آنلاین از کلاسها استفاده کنند. از پروژه‌های دانش آموزان حمایت می‌شود تا در صورت مناسب بودند در کسب و کار ها از آنها استفاده شود.»

او گفت: «یکی از پروژه‌های ما آموزش مدارس شبانه روزی در مناطق محروم است، که با حمایت آموزش و پرورش حدود ۱۱۶۰ دانش آموز به صورت مجازی درحال آموزش هستند. دربخش مسولیت اجتماعی محتواهای آموزشی پایه‌ای را به صورت آفلاین و فیلم در اختیار دیگران قرار می‌دهیم تا بتوانیم استعدادهای آنها را شناسایی کنیم، در این بسته آموزشی دانش آموزان می‌توانند از پشتیبانی ما استفاده کنند.»

او بیان کرد: «از سال جدید با مجوزهای سازمان فنی حرفه‌ای در برنامه نویسیف سخت افزار، کامپیوتر و موارد مانند این ارائه خدمات را شروع میکنیم،

دانش‌پژوه با بیان این‌که «دخترهای بیشتر به برنامه‌نویسی، پسرها بیشتر به رباتیک علاقمند هستند.» ادامه داد: «مطمئن باشید این دانش آموزان همگی سرمایه‌های ایران هستند، اگر حمایت‌ها از دانش آموزان انجام شود هیچ کدام از کشور خارج نمی‌شوند، با این وجود گاهی از خانواده آن‌ها درباره ایده مهاجرت فرزندان‌شان می‌شنویم. با این وجود اگر برنامه‌ریزی‌ها طوری باشد که بتوانیم برای آینده ثبات داشته باشیم ایران بهترین جا برای رشد در زمینه هوش مصنوعی است، البته در حوزه هوش مصنوعی بسیار تحت تاثیر تحریم‌ها هستیم اما با این شرایط به کارمان ادامه می‌دهیم.»

او گفت: «در برنامه‌های ما این وجود دارد که در ایران یک شعبه در هر استان داشته باشیم و می‌خواهیم تا سال ۱۴۱۰ از نظر علمی در منطقه پیشرو شویم.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899107

دیگر خبرها

  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند