Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حاجی جعفری در گفت و گو با مهر با اشاره به اینکه پلاسما درمانی یک روش برای بیماران بدحال کرونایی است، اظهار داشت: این روش که در بیمارستان شهید بهشتی کاشان همزمان با ایران و سراسر دنیا در حال انجام است و نتایج مثبت و خوبی هم به همراه داشته است مخصوص آن دسته از بیماران بدحالی است که روش‌های درمانی معمول برای درمان آنها جواب نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۲ بیمار بدحال کرونایی با استفاده از پلاسما درمانی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بهبود یافته‌اند، ابراز داشت: متأسفانه ذخیره پلاسما برای درمان دیگر بیماران کافی نیست و در این راستا از عموم شهروندان و همشهریان کاشانی که مبتلا به کرونا شده و هم اکنون دو تا چهار هفته از بهبود آنها گذشته است دعوت می‌کنیم که پلاسمای خون خود را به شکرانه سلامتی به دست آورده برای درمان دیگر بیماران کرونایی اهدا کنند.

پلاسما درمانی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان کاملاً رایگان است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه پلاسما درمانی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان کاملاً رایگان است، تصریح کرد: افرادی هم که خواهان اهدای پلاسمای خود هستند بعد از انجام آزمایشات لازم و منفی بودن تست کرونا با حضور در محل‌های اعلام شده بدون بستری می‌توانند در این اقدام خیرخواهانه شریک باشند.

وی با اشاره به اینکه پلاسما درمانی یک روش موفق برای بیماری‌های ویروسی مثل سارس و ابولا است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برای درمان بیماران کرونایی استفاده از دارو ممکن است دربرگیرنده هزینه‌های سنگین برای فرد مبتلا باشد، استفاده از پلاسما درمانی نسبت به داروها از نظر اقتصادی نیز به صرفه تر است.

در پلاسما درمانی بهتر است که گروه‌های خونی اهداکننده و گیرنده پلاسما یکی باشد

حاجی جعفری با بیان اینکه در پلاسما درمانی بهتر است که گروه‌های خونی اهداکننده و گیرنده پلاسما یکی باشد، بیان داشت: در صورتی که گروه‌های خونی متفاوت نیز باشد در یک شرایط خاص این روش درمانی به کار برده می‌شود.

وی افزود: پلاسما درمانی برای بیماری‌های باکتریال مناسب نیست چراکه برای این بیماری‌ها آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه افرادی که خواهان اهدای پلاسما هستند لازم است در ساعات اداری برای هماهنگی با شماره تلفن‌های ۵۵۴۴۲۰۱۵ و ۵۵۴۴۴۰۱۶ تماس بگیرند، گفت: بعد از هماهنگی‌های انجام شده سه مرکز سازمان انتقال خون کاشان، بخش دیالیز بیمارستان اخوان و بیمارستان شهید بهشتی آماده پذیرش اهداءکنندگان پلاسما هستند.

کد خبر 4982508

منبع: مهر

کلیدواژه: پلاسما ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه اقامه نماز جمعه بیرجند ازدواج مسکن مجلس شورای اسلامی بیمارستان شهید بهشتی کاشان پلاسما درمانی برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • پنجمین اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود