Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، عبدالسلام در پیامی توئیتری همچنین از تمام ملت‌های منطقه خواست که علیه تهدیدات آمریکا متحد شوند.

پیش از این نیز دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن در بیانیه‌ای اقدام آمریکا در تعرض به هواپیمای مسافربری ایرانی را محکوم کرده بود.

دو فروند جنگنده «اف ۱۵» آمریکایی بعد از ظهر پنجشنبه (دوم مردادماه) در اقدامی غیر حرفه‌ای و تروریستی برای یک فروند هواپیمای مسافربری ایران که از تهران عازم بیروت بود، در آسمان سوریه مزاحمت ایجاد کردند، مزاحمتی که نزدیک بود، به یک فاجعه تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ۲ جنگنده‌ آمریکایی با قرار گرفتن در مسیر هواپیمای مسافربری شرکت ماهان ایران که راهی بیروت پایتخت لبنان بود، برای آن مزاحمت ایجاد کردند که با تغییر ارتفاع ناگهانی هواپیما، شماری از مسافران آن زخمی شدند و پس از فرود این هواپیما، مجروحان به مراکز درمانی به ویژه بیمارستان «رسول اعظم» (ص) ضاحیه بیروت منتقل شدند.

البته این اقدام تروریستی آمریکا علیه هواپیماهای مسافربری ایران برای اولین بار نبوده است؛ پرواز شماره ۶۵۵ ایران ایر نیز در تاریخ ۱۲ تیر ۱۳۶۷ با شلیک دو موشک از ناو «یواس‌اس وینسنس» متعلق به نیروی دریایی آمریکا بر فراز آب‌های خلیج فارس سرنگون شد و تمامی ۲۹۱ سرنشین آن نیز به شهادت رسیدند.

در دی ماه سال گذشته نیز پهپادهای آمریکایی در اقدامی خصمانه و تروریستی سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران را که نقش موثری در مبارزه با تروریسم منطقه‌ای داشت، به همراه «ابو مهدی المهندس» جانشین بسیج مردمی عراق و هشت نفر از همراهان آنها را در هنگام خروج از فرودگاه بغداد، ترور کرده و به شهادت رساندند.

با آغاز بحران سوریه در اسفند ماه سال ۱۳۸۹ و پس از آن تشکیل گروه‌های تروریستی همچون «داعش» و کشیده شدن این بحران به عراق در ۱۷ خرداد سال ۱۳۹۳، نیروی هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی عملا به عنوان نیروی هوایی تروریست‌ها وارد عمل شدند و بارها مواضع ارتش سوریه، جبهه مقاومت اسلامی و «الحشد الشعبی» را بمباران کردند که در اثر این اقدامات تروریستی، شمار زیادی از این نیروها به شهادت رسیدند.

در اواخر شهریور سال ۱۳۹۷ نیز در یک اقدام فریب چهار فروند جنگنده – بمب افکن «اف-۱۶ » متعلق به رژیم صهیونیستی در زمان حمله به خاک سوریه، موقعیت خطرناکی را در آسمان منطقه «لاذقیه» ایجاد کردند که در نتیجه آن هواپیمای ترابری - نظامی «ایل-۲۰» روسیه که ۱۵ نظامی روسی سرنشین آن بودند، توسط سامانه موشک «اس-۲۰۰» پدافند هوایی ارتش سوریه مورد اصابت قرار گرفته و در آبهای ساحلی دریای مدیترانه سقوط کرد که در نتیجه آن تمامی سرنشینان این هواپیما کشته شدند.

برچسب‌ها محمد عبدالسلام سوریه ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد عبدالسلام سوریه ایالات متحده آمریکا محمد عبدالسلام سوریه ایالات متحده آمریکا هواپیمای مسافربری مسافربری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۶۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتهامات علیه شهروندان ایرانی در پرونده آمیا فاقد اعتبار است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تکرار درخواست غیرقانونی و مبتنی بر دروغ و داستان‌سرایی برخی از قضات آرژانتینی درباره اتباع ایرانی در موضوع پرونده "آمیا" تصریح کرد: اتهامات مطروحه در پرونده آمیا علیه شهروندان ایرانی فاقد هرگونه اعتبار است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه تکرار درخواست غیرقانونی و مبتنی بر دروغ و داستان‌سرایی برخی از قضات آرژانتینی درباره اتباع ایرانی در موضوع پرونده "آمیا" را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با یادآوری رسوایی قبلی درخواست استرداد یکی از مقامات ایرانی از دستگاه قضائی انگلیس که منجر به رأی عدم کفایت مستندات ارائه شده برای استرداد او شد، مجددا تأکید کرد که اتهامات مطروحه در پرونده آمیا علیه شهروندان ایرانی فاقد هرگونه اعتبار بوده و از این رو، طرح این‌گونه درخواست‌ها از مقامات قضایی سایر کشورها از هیچگونه جایگاه و اعتبار حقوقی برخوردار نیست.

کنعانی افزود: جمهوری اسلامی ایران از اجرای عدالت و تعقیب اشخاصی که با از بین بردن مستندات، باعث انحرافات جدی در مسیر پرونده آمیا و فرار از مجازات این حادثه شدند، حمایت می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه به مقامات آرژانتینی توصیه نمود که از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند و تحت القائات دشمنان روابط دوجانبه ایران و آرژانتین قرار نگیرند.

واکنش ایران به حکم صادره از سوی دادگاه آرژانتینیرأی جدید دادگاه آرژانتین علیه ایران در پرونده آمیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنبش انصارالله سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی غزه را محکوم کرد
  • انصار الله سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی غزه را محکوم کرد
  • جنبش انصار الله سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی غزه را محکوم کرد
  • انصارالله یمن سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد
  • انصارالله یمن سرکوب معترضان در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد
  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • اتهامات علیه شهروندان ایرانی در پرونده آمیا فاقد اعتبار است
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد