Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی شامگاه شنبه درگفت وگوی ویژه خبری سیمای خوزستان بیان کرد: علت اصلی کاهش شاخص های بیماری کرونا دراستان حضور کمتر مردم در مراسم و گردهمایی ها و استفاده بیش از پیش مردم از ماسک است .

وی گفت:  استان خوزستان شرایط بهتری را در این بیماری پیدا کرده البته شرایط شکننده است و اگر کمتر دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنیم مجدداً منحنی کرونا در استان صعودی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندارخوزستان افزود: از همه مردم تقاضا داریم دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند تا این روند نزولی همچنان ادامه داشته باشد و شرایط بهتری در استان در مقابله با کرونا تجربه کنیم و پایداری نسبی بیشتری داشته باشیم.

شریعتی با اشاره به اینکه در اعلام آمار روزانه مبتلایان کرونا هیچ کوتاهی نشده است است ادامه داد: سیاست ما این بوده که با مردم شفاف باشیم و همه چیز را عنوان کنیم اما به دلیل سیاست های وزارت بهداشت این رویه تغییر کرد و نخواستیم مسوولان علوم پزشکی را تحت فشار قرار دهیم و موافقت کردم اعلام آمار روزانه متوقف شود.

وی گفت: البته ممکن است برخی اوقات به دلیل بروز التهاب برخی مسائل عنوان نشود اما اطلاعات دروغ به مردم نمی دهیم.

وی افزود: تلاش کردیم شرایط اپیدمی کنترل و مدیریت شود تا با کمبود تخت مواجه نشویم و مانند برخی استان‌ها که دچار طغیان شدند و تبعات ناگواری داشتند ما گرفتار نشویم که خوشبختانه موفق شدیم.

شریعتی بیان کرد: در استان تخت های بخش مراقبت های ویژه دیگری برای بیماران غیرکرونایی در نظر گرفته شد و اجازه ندادیم فردی به دلیل نبود تخت یا دستگاه کمک تنفسی جان خود را از دست بدهد.

استاندارخوزستان ادامه داد: دولت و وزارت بهداشت با دادن تجهیزات کافی و زیاد کمک بسیاری به ما داشتند.

شریعتی با بیان اینکه از ابتدای سال کارشناسان پایان اپیدمی  را در کشور  تا انتهای اردیبهشت ماه پیش بینی کرده بودند افزود:با توجه به طولانی شدن این اپیدمی و اهمیت ابعاد معیشتی و اجتماعی باید تعادل و سازگاری با این بیماری ایجاد می شد.

استاندار خوزستان بیان کرد: با توجه به اینکه در شروع اپیدمی در کشور استان خوزستان درگیر نشده بود و پس از مدتی بازگشایی فعالیت ها و رفع محدودیت ها در کل کشور صورت گرفت ، استان خوزستان مستعد درگیر شدن بود.

وی افزود: روشنکردن کولر و نبود تهویه مناسب در مکان های سرپوشیده موجب گسترش ویروس کرونا در خوزستان شد اما خوشبختانه با همه سختی ها توانستیم شرایط را کنترل نماییم و امیدواریم این روند را همچنان ادامه دهیم، اصل کار هم در دست مردم است و رعایت مردم مسئله اصلی و اساسی است.

وی گفت: برای فصل پاییز با توجه به احتمال پیک بیماری در حال تجهیز و افزایش تخت های آی سی یو و دستگاه های سی تا اسکن و ونتیلاتوردر بیمارستان های استان هستیم تا آمادگی لازم برای مقابله با پیک دوم بیماری را داشته باشیم.

وی افزود: در خصوص عزاداری های ماه محرم موضوع توسط ستاد ملی و همچنین استانی کرونا در دست بررسی است.

آمادگی آموزش و پرورش برای ارائه هرگونه آموزش در سال تحصیلی جدید

استاندارخوزستان با اشاره به اینکه در زمینه چگونگی فعالیت مدارس تابع سیاست‌های ملی هستیم افزود:  در صورتی که تصمیم در این زمینه به ستاد استانی واگذار شود برنامه ریزی لازم را در این خصوص خواهیم داشت.

وی بیان کرد: در حال حاضر تصمیم گیری قطعی برای نوع آموزش در سال تحصیلی جدید گرفته نشده است و بستگی به شرایط بیماری در زمان بازگشایی مدارس دارد اما آموزش و پرورش آمادگی لازم برای هر نوع شیوه آموزشی را ایجاد کرده است.

افزایش تولید ماسک به ۵۰۰ هزار عدد تا پایان ماه جاری

استاندار خوزستان گفت: از ۲۶ تیر تا امروز ۹۰۰ هزار ماسک در داروخانه های استان توزیع شد تا قیمت ماسک به ۱۴ هزار ریال کاهش یابد.

وی گفت: در هفت روز آینده نیز تولید روزانه به ۲۰۰ هزار عدد ماسک و طی ۲هفته آینده به ۳۰۰ هزار عدد و تا پایان ماه جاری به ظرفیت تولید روزانه ۵۰۰ هزار عدد ماسک در استان خواهیم رسید، تعدادی ماسک نیز در اختیار بسیج قرار گرفت تادر مناطق محروم توزیع کند.

کیفیت آب خوزستان از استان های دیگر پایین تر است

استاندار خوزستان در رابطه باوضعیت آب شرب استان نیز بیان کرد: اینکه گفته می‌شود کیفیت آب شرب استان خوب نیست می تواند هم درست باشد هم غلط و اینکه آب استان در محدوده استانداردهای کشور نیست سخن نادرستی است.

اما اینکه کیفیت آب شرب خوزستان از برخی استان‌های دیگر ضعیف تر است درست است.

وی افزود: در این چند سال کیفیت آب در اهواز، آبادان، خرمشهر، دشت آزادگان، حمیدیه و شهرهای مختلف رو به بهبود بوده است، آب آشامیدنی اهواز در گذشته بخش قابل ملاحظه‌ای از آن از رودخانه کارون تامین می شد اما اکنون حدود ۷۰ درصد آن از رودخانه کرخه تامین می شود و مقداری از آن هم از شوشتر تامین می‌شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: با این وجود در حال اجرای طرحی هستیم که احتمالاً تا ۲ ماه آینده تمام می‌شود که در این طرح آب از کانال چمران به کانال سلمان منتقل شود و در صورت انجام این طرح دیگر نیازی به آب کارون نیست و همه آب آشامیدنی اهواز از رودخانه کرخه تامین خواهد شد.

 وی گفت: با اجرای این طرح کدورت آب به ۱۱۰۰ ای سی در تابستان و ۸۰۰ ای سی در زمستان می رسد و هم اکنون کار در حال ساخت است.

وی گفت: تا حد امکان اقدامات لازم برای تامین آب اهواز از منابع متنوع انجام گرفت تا در صورت بروز مشکل و شکستگی در یک خط از مسیر دیگر آب را تامین کنیم.

استاندارخوزستان بیان کرد: هدف نهایی در طرح آبرسانی غدیر تامین آب از رودخانه دز است و در حال حاضر کار در حال انجام است، آب رودخانه دز ای سی ۴۴۰ دارد که بهترین آب ایران محسوب می شود و حتی استانداردهای آب کانادا در این آب وجود دارد، در حال حاضر بیشترین میزان تامین آب شرب خوزستان از رودخانه کرخه است که استانداردهای نسبتاً خوبی دارد.

وی گفت: درحال حاضرآب شربی که در استان خوزستان عرضه می‌شود از لحاظ مطلوبیت میکروبی در سطح قابل قبولی است و از لحاظ مطلوبیت کلری نیز سطح خوب و حتی بالاتر از کشوری دارد ،البته کدورت آب در خوزستان بالاست و بیشتر از میانگین کشوری است و علت آن هم این است که عمده آبی که در کشور تامین می‌شود از منابع زیرزمینی است در صورتی که در خوزستان اکثر آب از آبهای سطحی و رودخانه ها تامین می شود.

کاهش پرتی آب در خوزستان

استاندار خوزستان ادامه داد: سیستم شبکه های آب خوزستان فرسوده است و این موضوع را کسی رد نمی‌کند اما پرتی آب استان در سال ۹۵ به میزان ۴۵ درصد بود و الان این رقم به ۳۲ درصد کاهش یافته است ، چند صد میلیارد تومان برای اصلاح شبکه آب شرب استان هزینه شده است البته متوسط پرتی آب در کشور ۲۸ درصد است و اگر این روند را ادامه دهیم که البته سال گذشته به دلیل محدودیت منابع با وقفه مواجه شد برنامه داریم این رقم را به ۲۲ تا ۲۵ درصد برسانیم.

وی با اشاره به بحث مخلوط شدن آب شرب با فاضلاب در استان افزود: باید به این نکته توجه داشت که شبکه آب شرب ما با پمپ و پر فشار است و شبکه فاضلاب ما ثقلی و کم فشار است و فاضلاب از یک مکان کم فشار به یک مکان پر فشار حرکت نمی کند.

شریعتی بیان کرد: سیستم های تصفیه خانه آب هم از ۲خط تامین برق می شوند و زمان قطعی برق از خط دوم تامین برق تصفیه خانه ها صورت می گیرد بنابراین خاموشی پمپ ها تقریبا صفر است‌.

وی افزود: در مناطق حاشیه که بعضا انشعاب غیرمجاز وجود دارد و شبکه های روکار طولانی کار گذاشته شده است احتمال بروز این وضعیت وجود دارد البته در بسیاری از مناطق حاشیه اصلاح لازم صورت گرفته و شبکه آب ایجاد شده است از جمله کوی مهدیس ،مشعلی  و بخشی از ملاشیه و برخی مناطق دیگر که اصلاح شده است.

استاندار خوزستان تاکیدکرد:در طول چند سال اخیر هیچ گونه پیک التور و طغیان بیماری‌های روده ای نداشتیم و این نشان می دهد که شرایط رصد می شود و کار می شود.

وی گفت: کاستی و نقصان از نظر شبکه آب و فاضلاب در استان و به ویژه در اهواز بسیار است و کسی این واقعیت را تکذیب نمی کند، اگر ۵۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی به صورت کامل امسال به استان تخصیص یابد و سال آینده هم ۵۰ میلیون یوروی دیگر اختصاص یابد و ۴۰ میلیون یورو فاینانس تصفیه خانه فاضلاب غرب اهواز هم انجام شود  مجموع این سه رقم در حدود نیمی از هزینه فاضلاب اهواز را پوشش می دهد، با این وجود کارشناسان نظرشان بر این است که با هزینه این ۱۴۰ میلیون یورو و مدیریت مناسب تا حدود ۷۰ درصد مشکلات فاضلاب اهواز حل خواهد شد و بهبود چشم گیری به دست می آید.

کمک وزارت نفت به تیم های نفت آبادان و مسجد سلیمان

 استاندار خوزستان درادامه این گفت وگو بیان کرد: براساس مصوبه مجلس دستگاه های دولتی نمی توانند در ورزش قهرمانی هزینه کنند و دست ما برای کمک به تیم های نفت آبادان و نفت مسجد سلیمان بسته شده است.

وی افزود: با این وجود با پیگیری های صورت گرفته وزیر نفت کمک های خوبی به این دو تیم داشته است. 

بالا بودن ۱۱ درصدی نرخ بیکاری خوزستان از متوسط کشوری

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه در زمستان ۹۷ در استان نرخ بیکاری در خوزستان ۱۷ درصد بود افزود: اما نرخ بیکاری خوزستان همچنان از متوسط کشوری حدود ۱۱ درصد بیشتر است.

وی گفت: مجوز کشت تابستانه در حدود ۴۶۰ هزار هکتار برای تابستان امسال در استان داده شده که اشتغال قابل ملاحظه ای را ایجاد خواهد کرد و حدود ۲۰۰ هزار شلتوک در تابستان امسال درخوزستان کشت خواهد شد.

شریعتی افزود: تلاش شده است از همه ظرفیت ها برای اشتغال استفاده شود البته رقم بیکاری ۱۲.۴ درصد مربوط به کل استان است اما این رقم در بین جوانان در سراسر کشور بالاتر است و در خوزستان این رقم در حدود ۳۰ درصد است.

برچسب‌ها ویروس کرونا غلامرضا شریعتی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا و تداوم شرایط قرمز در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا غلامرضا شریعتی ویروس کرونا غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان استان خوزستان تامین می شود کیفیت آب هزار عدد خواهد شد شبکه آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۷۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در سال گذشته یاد کرد و گفت: برای امسال ایجاد بیش از ۲۶ هزار فرصت شغلی را هدفگذاری کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، مختار احمدی، امروز (دوازدهم اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خوشبختانه سال گذشته روند کاهشی بیکاری در استان را شاهد بودیم، بگونه‌ای که در فصل بهار کاهش ۵.۲ درصدی، در فصل تابستان کاهش ۳.۳ درصدی و در فصل پاییز کاهش ۱.۷ درصدی نرخ بیکاری را نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن شاهد بودیم، اما در فصل زمستان نرخ بیکاری استان حدود ۲.۳ درصد افزایش داشت.

وی ادامه داد: نرخ بیکاری استان کرمانشاه در فصل بهار سال گذشته ۱۰.۲ درصد، در فصل تابستان ۱۰.۳ درصد، در فصل پاییز ۱۱.۲ درصد و در فصل زمستان ۱۷.۴ درصد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه از معدود استان‌هایی است که کاهش نرخ بیکاری را برنامه محور دنبال می‌کند و سند اشتغال تدوین شده دارد، اظهار کرد: بر اساس این سند در سال گذشته ایجاد ۳۴ هزار و ۵۱۷ شغل ناخالص را هدفگذاری کردیم که بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه رصد این میزان هدفگذاری تحقق ۱۱۸ درصدی داشته و در مجموع سال گذشته ۴۰ هزار و ۵۶۰ شغل برای استان کرمانشاه در سامانه رصد به ثبت رسیده است.

احمدی از راستی‌آزمایی اشتغال ثبت شده در این سامانه با هدف جلوگیری از ثبت افراد تکراری و... نیز خبر داد و تاکید کرد: ۹۶ درصد اشتغال ثبت شده کرمانشاه در سامانه رصد صحت داشته و تنها چهار درصد انحراف داشتیم.

به گفته این مسئول، سال گذشته و بر اساس آمار تامین اجتماعی حدود ۹۰۰۰ نفر افزایش بیمه شده اجباری حاصل از ایجاد اشتغال داشتیم که باعث شد پوشش بیمه تامین اجتماعی استان کرمانشاه از ۳۸ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۳۹.۳ درصد در پایان سال گذشته افزایش یابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه درباره تفاوت آمار بیمه شدگان اجباری و آمار ثبت شده در سامانه رصد نیز یادآور شد: تعدادی از افرادی که مشغول به کار می‌شوند در حوزه اصناف و یا مشاغل خانگی هستند که الزام بیمه ندارند. از سوی دیگر تعدادی از شاغلین نیز از بیمه روستاییان و عشایر برخوردار می‌شوند.

احمدی در پاسخ به اینکه چرا تاثیر این میزان اشتغالزایی در نرخ بیکاری استان چندان مشهود نیست نیز خاطرنشان کرد: برای هر یک درصد کاهش نرخ بیکاری به ایجاد هشت هزار شغل خالص نیاز داریم، در حالی که مشاغل ثبت شده در سال گذشته ناخالص بوده و در کنار آن احتمال ریزش مشاغل قبلی نیز وجود دارد.

وی سپس از هدفگذاری برای ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری استان در سال جاری نیز یاد کرد و گفت: طبق اطلاعاتی که از دستگاه‌ها اخذ شده برای امسال ایجاد ۲۶ هزار و ۲۴۷ شغل را هدفگذاری کرده ایم که امیدواریم محقق شود.

به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، امسال تمرکز ویژه‌ای بر اشتغال فارغ‌التحصیلان است، بگونه‌ای که مقرر شده بیش از ۱۴ درصد اشتغالی که دستگاه‌ها به ثبت می‌رسانند، از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد.

پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه

احمدی در ادامه از آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در استان یاد و عنوان کرد: سال گذشته بالغ بر هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در استان پرداخت شده که شامل تسهیلات تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و تسهیلات سفر رئیس جمهور بوده است.

وی از تسهیلات یازده هزار میلیارد تومانی سفر رئیس جمهور برای استان یاد کرد که تاکنون بالغ بر ۴۴۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده و افزود: با توجه به دو ساله بودن فرصت پرداخت این تسهیلات، امیدواریم تا پایان این موعد شاهد جذب تسهیلات در نظر گرفته شده برای استان باشیم.

سهم کمتر از پنج درصدی تعاونی‌ها از اقتصاد کرمانشاه

احمدی به وضعیت تعاونی‌های کرمانشاه نیز اشاره کرد و از وجود ۳۲۰۰ تعاونی فعال در استان خبر داد که بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان را تحت پوشش دارند و اشتغالزایی آنها نیز بالغ بر ۵۰ هزار نفر است.

وی با بیان اینکه این تعاونی‌ها در حوزه تولید، توزیع، مصرف، مسکن، بهداشت، عمران و ... هستند، یادآور شد: تنها حدود ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش تعاونی‌های مرزنشین هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تاکید کرد: برخی تعاونی‌های استان در زمینه صادرات نیز فعالیت دارند که صادرات تعاونی‌های کرمانشاه سال گذشته به حدود ۶۳ میلیون دلار رسید.

احمدی همچنین از ایجاد ۵۶ تعاونی جدید در استان در سال گذشته با اشتغالزایی ۱۸۵۰ نفر نیز خبر داد.

وی یکی از اقداماتی که امسال با جدیت پیگیری می‌شود را تلاش برای افزایش سهم تعاونی‌ها از اقتصاد استان اعلام و اظهار کرد: سهم بخش تعاون از اقتصاد باید نزدیک به ۲۵ درصد باشد، این سهم در کرمانشاه و در کل کشور کمتر از پنج درصد است.

بلاتکلیفی پروژه‌های «شستا» وجهه خوبی ندارد

به گزارش ایسنا، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از آخرین وضعیت پروژه‌های شستا که از زیرمجموعه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است یاد کرد و ادامه داد: شستا چهار پروژه اصلی در استان دارد که یکی از آنها سیمان غرب بوده و از واحدهای بسیار فعال و خوب به شمار می‌رود.

وی یکی دیگر از این پروژه‌ها را کاغذ غرب اعلام کرد که مقرر شده در صورت عدم اجرا به سرمایه‌گذار واگذار شود و اکنون نیز یک سرمایه‌گذار برای این پروژه اعلام آمادگی کرده است.

احمدی با بیان اینکه برای پروژه بیستون تامین نیز مقرر شده بانک رفاه منابعی را پرداخت کند که البته تاکنون پرداخت نشده، گفت: طبق پیگیری که انجام داده‌ایم بانک رفاه مشکلی برای پرداخت این منابع ندارد.

وی ادامه داد: کارخانه اسیدسیتریک نیز اکنون تولید آزمایشی را انجام می‌دهد و نزدیک به ۷۰ نفر نیز در آن مشغول به کار هستند و پیگیری برای تولید صنعتی آن نیز در دست اقدام است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه ما نیز پیگیر پروژه‌های شستا در استان هستیم، گفت: عدم اجرای این طرح‌ها وجهه خوبی ندارد.

تکمیل ورزشگاه کارگران تا شش ماه آینده

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به سه ورزشگاهی که برای رفاه کارگران در سطح استان وجود دارد، افزود: دو ورزشگاه اکنون فعال است. اگرچه بخش استخر مجموعه ورزشی کارگران واقع در سه راه حافظیه نیز فعال بوده و در حال استفاده است، اما  بخش‌های دیگری از آن هنوز تکمیل نشده است.

احمدی با بیان اینکه وزیر کار در سفر اخیر خود به استان بازدیدی از این پروژه داشت، تاکید کرد: در آن زمان پیشرفت این پروژه حدود ۷۵ درصد بود که اکنون بیشتر شده است.

وی از تصویب ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژه خبر داد که ۱۵ میلیارد تومان آن ملی و مابقی استانی است و گفت: امیدواریم با تخصیص به موقع منابع، این پروژه ظرف شش ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • آغاز روند کاهشی دما در زنجان
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟