Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در باره موضوعات مختلف سیاسی مصاحبه کرده ایم.بخشی از مصاحبه را می خوانید:

آیا در تشکیلات اصولگرایی برنامه‌ریزی برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ آغاز شده؟

تصورم بر این است که الان برای مطرح کردن مساله مربوط به انتخابات زودهنگام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم در شرایطی نیستند که آمادگی این ‌را داشته باشند، بحث انتخابات 1400 مطرح شود. اما بحث و گفت‌وگو داخل تشکیلات و گروه‌های سیاسی اصولگرا در جریان است. ممکن است در حال حاضر این مباحث در رسانه‌ها مطرح نشود اما دلیل بر این نیست که در تشکلات اصولگرایی این دغدغه وجود ندارد.

آیا همه احزاب و گروه‌های اصولگرایی به‌ویژه جامعه روحانیت مبارز این بررسی‌ها را آغاز کرده است؟

نمی‌توان گفت که همه تشکیلات به‌طور جدی به موضوع ورود پیدا کرده‌اند اما مباحثی در این زمینه مطرح می‌شود.

آیا قرار است که جامعه روحانیت مبارز به‌ صورت مجزا این بررسی‌ها را انجام دهد یا در قالب تشکیلاتی چون جمنا و شاجا فعالیت می‌کنید؟

برای این موضوع هنوز تصمیم گرفته نشده است.

در جریان انتخابات دوره یازدهم مجلس، جامعه روحانیت مبارز نقش کم‌رنگی ایفا کرد و به نوعی این تحلیل وجود داشت که جریان‌های جوان‌تر یا به اصطلاح «نواصولگرا»، دیگر به جامعه روحانیت مبارز میدان عمل نمی‌دهند. فکر می‌کنید در جریان انتخابات بعد، بتوانید نقش موثری ایفا کنید؟

هنوز مباحث به ‌صورت جدی در جریان اصولگرایی مطرح نشده اما در جریان انتخابات دوره یازدهم مجلس، جامعه روحانیت مبارز درصدد توسعه تشکیلاتی خود بود. از این جهت از ابتدا هم بنای ورود چشمگیر به انتخابات نداشتیم.

این توسعه تشکیلاتی در چه مرحله‌ای قرار دارد؟

جامعه روحانیت مبارز از تشکیلات جامعه روحانیت مبارز تهران به جامعه روحانیت مبارز کشور تبدیل شد. در واقع ما تشکیلات خود را در سراسر کشور توسعه دادیم.

این توسعه در همه استان‌ها اتفاق افتاده است؟

بله. نزدیک به یک سال است که مقدمات گسترش تشکیلات را شروع کرده‌ایم. در برخی استان‌ها انتخابات هم انجام شده و نماینده‌های خود را برای حضور در شورای مرکزی نیز معرفی کرده‌اند. همچنین تهران به ۱۰ منطقه تقسیم شده‌ که در این ۱۰ منطقه جامعه روحانیت مبارز دفتر منطقه‌ای دارد. در این دفاتر منطقه‌ای ترکیب شورای منطقه مشخص شده و درنهایت نماینده منطقه به شورای مرکزی راه پیدا کرده است. به این شکل که ۳ نفر از شورای منطقه به شورای مرکزی معرفی می‌شوند، شورای مرکزی جامعه روحانیت یک نفر را به عنوان نماینده آن منطقه برای حضور در شورای مرکزی کشوری انتخاب می‌کند. این فرآیند هنوز در همه مناطق کشور پایان نیافته و در دوران فعالیت برای انتخابات مجلس، این موضوع در دستورکار جدی جامعه روحانیت مبارز قرار داشت؛ از این جهت ما ورود جدی به انتخابات نداشتیم.

دفتر منطقه‌ای در سراسر کشور مشغول عضوگیری است؟ تاکنون چندنفر عضوگیری داشتید؟

عضوگیری در مناطق ۱۰گانه جامعه روحانیت مبارز تهران تقریبا رو به پایان است. در واقع مطابق اساسنامه باید ابتدا عضوگیری صورت گیرد، پس از مشخص شدن اعضا، شورای منطقه شکل گیرد و این شورا ۳ نفر را به شورای مرکزی معرفی کند تا یک نفر از آنها با اکثریت آرا به عضویت شورای مرکزی اصلی دربیاید. همان‌طور که می‌دانید هسته مرکزی جامعه روحانیت مبارز را هیات موسس تشکیل می‌دهند. این هیات موسس همان افراد با سابقه جامعه روحانیت هستند اما این افراد می‌خواهند کسانی را از تهران و سایر استان‌ها جذب کنند تا به عضویت شورای مرکزی ملی و کشور درآیند. هیات موسس نیز گروهی ۲۴ نفره است که با جذب افراد در کل کشور، به رقمی حدود ۷۰ تا ۸۰ نفر می‌رسد که مجموعه‌ای از هیات موسس، شورای مرکزی فعلی و نماینده‌های منطقه‌ای است.

به ‌جز این، جامعه روحانیت مبارز چه تعداد عضو عادی دارد؟ چقدر از عضوگیری استقبال شد؟

چون هنوز این فرآیند به اتمام نرسیده، نمی‌توانم بگویم. اما در تهران که ۱۰ منطقه است، در هر منطقه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر عضو شده‌اند که در مجموع می‌شود چیزی در حدود 1500 نفر.

هرچه می‌گذرد جامعه روحانیت مبارز در فرآیند انتخابات تاثیرگذاری کمتری دارد؛ با اینکه پیش از این، جامعه روحانیت مبارز عمدتا استراتژی را مشخص و گروه‌های دیگر بخش عملیاتی را برعهده داشتند. با این توسعه تشکیلاتی، درصدد آن هستید که به جایگاه پیشین خود بازگردید؟

در حال حاضر بحث ما انتخابات نیست و ما در جامعه روحانیت مبارز دغدغه انتخابات مجلس یا ریاست‌جمهوری نداریم. درپی اصلاح اساسنامه تصمیم گرفتیم که توسعه تشکیلاتی داشته ‌باشیم البته سال ۸۶ اعضای جامعه روحانیت مبارز با رهبری دیداری داشتند. ایشان در این جلسه به ما توصیه کردند که عقبه و تشکیلات خود را تقویت کنیم. در حال حاضر به توصیه رهبری عمل می‌کنیم و اگرچه با تاخیری ۱۰ ساله این اتفاق افتاد و از سال ۹۶ به این‌سو درصدد توسعه تشکیلاتی هستیم اما در تمام مناطق تهران، مجددا فعال شده‌ایم و در همه شهرستان‌ها نیز قرار است هسته‌های جامعه روحانیت مبارز شکل گیرد.

این توسعه تشکیلاتی می‌تواند بر سهم شما از سیاست و سهم نواصولگرایان یا جریان‌های جدید آن تاثیر بگذارد؟

اجازه دهید اول این کار را انجام دهیم و به توسعه تشکیلاتی مدنظرمان برسیم، بعد چنین تحلیل‌هایی انجام دهیم.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد جامعه روحانیت مبارز توسعه تشکیلاتی شورای مرکزی هیات موسس منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر کسی رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند

ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین و عضو شورای وحدت درباره اهمیت وحدت در مجلس دوازدهم بیان کرد: معتقدم که رهبر معظم انقلاب تذکر هوشمندانه ای را مطرح کردند مبنی براینکه بعد از مشخص شدن ترکیب فعلی مجلس از موضع گیری و صحبت های اختلاف بر انگیزانه باید جلوگیری شود .

وی ادامه داد: معتقدم مجلس دوازدهم پرتنش و چالشی خواهد بود و اولین اقدامی که بر این نوع تحلیل صحه گذاشت صحبت آقای رسایی بود که اینها رسالت خطیر نمایندگی را دچار آسیب خواهد کرد و مجلس باید در کمال آرامش به وظایف خود عمل کند و امیدوارم که این توصیه به گوش گرفته شده باشد و از صحبت های تفرقه برانگیزانه جلوگیری شود تا به وظایف خود برسد.

عضو شورای وحدت تاکید کرد: هرکسی رئیس مجلس شود قطعا همکاری خواهیم کرد و همینطور که از اسم شورای وحدت بر می آید مهمترین هدف ما وحدت است نه به این معنا که از ما کسی رئیس شود. بلکه انتخاب رئیس حق نمایندگان است و هرکس انتخاب شود باید همه کمک کنند تا به احسن وجه مجلس را مدیریت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و تولید هستند
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان
  • هر کسی رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند