Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@00:06:42 GMT

توجه به مبانی نظری بازنگشتن ارز صادراتی ضروری است

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۸۸۹۰

توجه به مبانی نظری بازنگشتن ارز صادراتی ضروری است

‌مدیرکل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با اعضای شورای راهبردی دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) توجه به مبانی نظری بازنگشتن ارز صادراتی با هدف ارائه راهکارهای ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان را ضروری دانست.

‌به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، احسان قمری با اشاره به لزوم تدوین منطق علمی برای فعالیت‌های اجرایی در حوزه رفع تعهدات ارزی، انجام فعالیت‌های تحقیقاتی کاربردی در حوزه بازگشت ارز حاصل از صادرات را مهم ارزیابی کرد و گفت: تکیه بر آزمون و خطا بدون توجه به جنبه‌های علمی و کارشناسی را سبب ایجاد مشکلات و معضلات خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر آماری از تعداد صادرکنندگانی که طی سال‌های ۹۷ و ۹۸، صد درصد ارز حاصل از صادرات را وارد چرخه اقتصادی کشور کرده‌اند، افزود: استفاده از دیدگاه‌های این گروه از صادرکنندگان و استخراج مدل‌های علمی کاربردی، باید در دستور کار مراکز دانشگاهی و پژوهشی قرار گیرد.

مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی در ادامه دیپلماسی اقتصادی را بهره‌جویی دو سویه میان اقتصاد و سیاست خارجی عنوان کرد و ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام شده در دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع)، فعالیت‌های این مجموعه، به عنوان یک نهاد علمی مشورتی فعال در زنجیره تولید علم و پیاده‌سازی پاسخ‌ها به مسائل مهم با تمرکز بر روابط اقتصادی خارجی، را ارج نهاد.

کد خبر 435561

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازار ارز ارز صادراتی صادرات صادرات غیرنفتی سازمان توسعه تجارت ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است

منصور نعیم‌آبادی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار گفت: برای هماهنگی و تحقق آمبولانس و اورژانس دریایی نشست‌های مشترکی با اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان برگزار شده است.

وی افزود: توسعه ناوگان و افزایش خدمات اورژانس پیش بیمارستانی بویژه راه اندازی آمبولانس دریایی یکی از موارد مهم برای ارتقای سلامت مردم و خدمت رسانی بهتر در حوادث مختلف ترافیکی زمینی، دریایی و بحران‌های احتمالی است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: با فعال شدن آمبولانس دریایی انتقال بیمار از اسکله‌ها در شهر‌های ساحلی به دیگر شهر ساحلی یا حتی دریا به ساحل فراهم می‌شود و بدین طریق سرعت انتقال بیماران در حوادثی مانند سیل که احتمال قطع شدن راه‌های زمینی وجود دارد، افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵، راه اندازی اورژانس دریایی سرعت خدمت رسانی به مصدومان را افزایش و مسیر رسیدن بیماران به مراکز درمانی با توجه به ساحلی بودن بیشتر شهرستان‌های تحت پوشش دانشکده، کوتاه‌تر می‌کند.

نعیم آبادی تصریح کرد: بنادر و دریانوردی مدتی است که در این راستا پیگیری و مطالعات لازم را به انجام رسانده و اعلام آمادگی کرده تا علاوه بر همکاری در حفظ، نگهداری و راهبری آمبولانس دریایی، در ایجاد اسکله‌های دسترسی به خشکی برای اورژانس دریایی اقدام کنند که جای قدردانی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • کاظم نظری از اداره کل هنرهای نمایشی به دانشگاه رفت
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • جذابیت گوهر سنگ خراسان جنوبی برای هیئت های خارجی نمایشگاه اکسپو
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی