Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان اظهار داشت: برای کاهش سرقت باید ظرفیت های جامعه را شناسایی و فعالتر کنیم و دراین خصوص استفاده از ظرفیت پلیس های محلات، پلیس های افتخاری و فناوری های نوین راهکاری عملیاتی است.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، سرهنگ سید مجید فیض جعفری در این باره اظهار کرد: درصد بالایی از جرائم و مشکلات ایمنی و امنیتی که برای شهروندان حادث می شود به دلیل عدم آگاهی و توجه آنان نسبت به این مسائل است که اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مستمر در حوزه قوانین و مقررات شهروندی و توصیه ها و هشدارهای پلیسی بخصوص از طریق رسانه های جمعی برای ارتقای سطح آموزش جامعه نقش موثری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت بکارگیری فناوری های نوین در کاهش سرقت بیان کرد: فرهنگ سازی در میان آحاد جامعه بخصوص کسبه و صاحبان صنایع برای استفاده از فناوری های "آی تی" و دوربین های مداربسته نقش مهمی در کاهش سرقت ها و همچنین شناسایی سارقان دارد.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: بدون مشارکت عمومی امنیت توسعه یافته و پایدار حاصل نخواهد شد و دراین خصوص استفاده بیشتر از ظرفیت پلیس های افتخاری و پلیس های محله راهکاری عملیاتی است.

وی با اشاره به ضرورت مشارکت فعال مردم در تأمین نظم و امنیت گفت: استفاده فراگیر از موسسات حفاظتی و مراقبتی در حفظ امنیت اماکن خصوصی و ... و یا بهره گیری بیشتر از طرح پارکبان در خیابانهای شهر علاوه بر کاهش جرایمی نظیر سرقت، موجب اشتغالزایی بیشتر جوانان خواهد شد که همین امر نیز در سالم سازی جامعه نقش موثری دارد.

سرهنگ فیض جعفری در پایان گفت: فرماندهان کلانتری ها باید با پیگیری های مستمر و استفاده از شگردهای روز پلیسی، باعث محدودتر شدن فعالیت سارقان شوند و سرقت هایی که صورت می گیرد را نیز کشف کنند تا سارقان نسبت به تکرار اعمال مجرمانه و سرقت های خود جرأت اقدام نداشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرقت فناوری البرز کاهش جرائم کاهش سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم

ایسنا/لرستان عضو پارک علم و فناوری لرستان از کشف رویشگاه طبیعی سماق در روستای گل زرد بروجرد خبر داد.

علی‌حسین بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای اولین بار رویشگاه طبیعی گیاه دارویی سماق به مساحت حدود ۱ هکتار از اراضی دره بارمالیه روستای گل زرد کشف شد که سال‌ها بدون حمایت انسان‌های منطقه با شرایط سخت محیطی مقاومت کرده تا امروز بیانگر مستعد بودن اراضی دیم این سرزمین جهت کشت این محصول درآمدزا را به ما نشان دهد.  

وی خاطرنشان کرد: راه نجات اقتصاد کشاورزی کشور بهره بردن از دانش کشت محصولات متناسب و همگام با طبیعت، تلفیق دانش بومی با دانش فنی و ایجاد رویکرد جدیدی از تولید است که در هیچ دانشگاهی تدریس نشده و بایستی در دانشگاه طبیعت، چشمان بصیرت به رموز و اسرار سرزمین منطقه پی ببرد تا توان و پتانسیل منطقه شناسایی شود.

عضو پارک علم و فناوری لرستان اضافه کرد: نام انگلیسی آن Rhus Coriaria . L از خانواده Anacardiaceae – پسته بومی خاورمیانه است.

بیرانوند ادامه داد: گیاه سماق درختچه‌ای است کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد، رنگ میوه آن قرمز و قهوه‌ای و طعم آن گس است و پس از رسیدن ترش می‌شود.

وی بیان کرد: این گیاه به‌صورت درختچه یا درخت‌های کوچک و به ارتفاع ۳-۵ متر بوده که ساقه یا تنه متعدد، دارای شاخه‌های فراوان و منشعب به رنگ سبز متمایل به سفید است.

 عضو پارک علم و فناوری لرستان ادامه داد: برگ سماق به شکل شانه‌ای بوده و از ۵-۷ جفت برگچه پوشیده از کرک و بدون دمبرگچه، بیضی با دندانه‌های نامنظم در حاشیه است.  

بیرانوند تصریح کرد: روی برگ سبز مات و زیر برگ روشنتر است و در پائیز برگ‌ها سرخ و یا حنایی می‌شود.

وی اظهار کرد: این محصول در ایران در نقاط استپی سلسله کوه‌های البرز و زاگرس در آذربایجان و خراسان و فارس و دامنه‌های جنوبی رشته کوه‌های البرز، در دره‌های کرج و هراز، بین هزار تا هزار و ۷۰۰ متر، در ارتفاعات شیراز تا ۲۳ هزار متر ارتفاع از سطح دریا و در جنگل‌های ارسباران در ارتفاعات بین ۶۵۰ تا هزار و ۹۰۰ متر از سطح دریا دیده می‌شود. ولی در بروجرد تا ارتفاع ۱۸۰۰متر درخت سماق مشاهده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم