Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندس جلال زراعت پیشه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سال گذشته مصرف برق در این ایام حداکثر ۱۳۳۸ مگاوات بوده و امسال علیرغم نرسیدن به زمان اوج مصرف، به عدد ۱۳۶۸ مگاوات رسیده است، گفت: این یک هشدار محسوب می‌شود و اگر با همکاری مشترکان بخشهای مختلف، مصرف برق مدیریت نشود، مجبور به اعمال خاموشی ناخواسته خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از دلایل افزایش مصرف برق در این ایام را شدت گرفتن گرمای هوا اعلام و خاطرنشان کرد: علاوه بر شدت گرفتن گرما، شیوع کروناویروس و افزایش زمان حضور شهروندان در منزل، منجر به استفاده بیشتر از وسایل مختلف برقی، خصوصاً وسایل خنک کننده شده است.

او با بیان اینکه خطوط برق در کشور بصورت شبکه می‌باشد گفت: این موضوع معرف ضرورت مدیریت مصرف بصورت یک فرهنگ همگانی می‌باشد که با وجود تعیین سهمیه مشخص جهت مدیریت بار برای هر شرکت توسط شرکت توانیر، اما همچنان مدیریت مصرف در یک نقطه از کشور می‌تواند به پایداری شبکه در کل کشور کمک کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با اشاره به سهمیه تعیین شده از سوی توانیر برای حداکثر میزان مصرف برق در هر نقطه از کشور، گفت: سهمیه مشخص شده، منطبق با ساختار جغرافیایی، جمعیتی، آب و هوایی و … است که بنابر گزارش شرکت توانیر تا کنون این شرکت به عنوان شرکت برتر در حوزه مدیریت بار شناخته شده است.

زراعت پیشه با بیان اینکه هم اکنون در ساعتهای ۱۳ تا ۱۷ بیشترین میزان مصرف انرژی برق را شاهد هستیم، راهکارهای بسیار ساده مانند استفاده از دمای آسایش ۲۴ درجه در کولرهای گازی استفاده از دور کند کولرهای آبی، خارج کردن دو شاخه وسایل برقی نظیر تلویزیون، رایانه و… هنگام خاموش بودن و عدم استفاده همزمان از وسایل پر مصرف برقی را مهمترین راهکار مدیریت مصرف دانست.

کد خبر 4983385

منبع: مهر

کلیدواژه: توزیع برق شیراز شیراز ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه اقامه نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا ازدواج بیرجند مجلس شورای اسلامی مسکن مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۲۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان

حسین ظفری هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی کشور برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت گفت: سازمان هواشناسی برای روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز و برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: بر اساس این هشدار بارش شدید باران و درپی آن احتمال احتمال جاری شدن سیلاب و وقوع آبگرفتگی در این استان‌ها دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی از جمله مواردی است که می تواند در پی این هشدارها رخ دهد. همچنین در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده احتمال دارد.

ظفری توصیه کرد: هموطنان در این دو روز از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند. عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

وی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه نیز توصیه می‌شود.

به گفته سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نیروهای امدادی در این استان‌ها به حالت آماده باش درآمده و تمهیدات لازم نیز در این خصوص گرفته شده است. امیدواریم که این سامانه بارشی نیز بدون خسارت از کشور خارج شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • تابستان امسال خاموشی نخواهیم داشت
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی