Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از آغاز ساخت ۳۵ قلم کالاهای پرمصرف و راهبردی صنعت گاز کشور با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی خبرداد و اعلام کرد: هم‌زمان با افزایش ظرفیت تولید و فرآورش پالایشگاه، به‌زودی صنعت گاز خودکفایی از واردات کالاهای خارجی را جشن می‌گیرد.

 حسن منتظرتربتی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید گاز ایران و ثبت رکورد‌های متعدد در زنجیره تولید، انتقال، توزیع، توسعه و صادرات گاز کشور گفت: هم‌زمان با برنامه‌ریزی گسترده برای حفظ و نگهداشت تولید گاز، برنامه‌های توسعه‌ای صنعت گاز هم در شرایط تحریم‌های غیرقانونی و کرونا ادامه دارد و متوقف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در سال جهش تولید برنامه‌ریزی گسترده‌ای به‌منظور استفاده حداکثری از توان و ظرفیت سازندگان، پیمانکاران و صنعتگران ایرانی در دستور کار شرکت ملی گاز قرار گرفته، تصریح کرد: در راستای بی‌نیازی شبکه تولید، انتقال و توزیع گاز کشور تاکنون یک برنامه راهبردی چهارمرحله‌ای برای بومی‌سازی دانش و تکنولوژی کالا‌های پرمصرف در صنعت گاز تعریف و اجرای آن آغاز شده است.

معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به شناسایی نیاز‌های فناورانه، راهبردی و اقلام بیست‌گانه مورد نیاز شرکت ملی گاز در بخش‌های پالایش، انتقال و توزیع، اظهار کرد: هم‌اکنون ۳۵ قلم پرمصرف و پرتقاضای صنعت گاز که هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ ارزبری، منابع قابل توجهی را به خود اختصاص داده بودند، احصا شده‌اند.

تربتی با اشاره به نگاه ویژه شرکت ملی گاز به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای کاهش وابستگی صنعت گاز به خرید کالا‌های خارجی، تأکید کرد: در این راستا، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان داخلی ساخت تجاری ۳۵ قلم کالای پرمصرف صنعت گاز در قالب تعریف یک بانک جامع و نیازسنجی هوشمندانه آغاز شده است.

او همچنین از برنامه‌ریزی برای تولید داخلی انواع مواد شیمیایی مورد نیاز صنعت گاز کشور توسط شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی خبر داد و افزود: عمده این مواد شیمیایی مورد نیاز پالایشگاه‌های گاز بوده که به‌زودی شاهد آغاز تولید بومی و ملی این محصولات خواهیم بود.

 

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین به حمایت از ساخت و بهره‌برداری نخستین مجتمع تولیدکننده مواد شیمیایی مورد نیاز شیرین‌سازی گاز در کشور اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود این مجتمع صنعتی تا پایان سال آینده در مدار بهره‌برداری قرار بگیرد و در مجموع صنعت گاز از خرید خارجی چهار قلم مواد شیمیایی مصرفی بی‌نیاز شود.

به گفته تربتی، به‌زودی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه طراحی و ساخت قطعات و ادوات مکانیکی دوار و ثابت و حوزه‌های برق و ابزار دقیق و کنترل، توربواکسپندر، نشت‌یاب لیزری، بلوبر سانتریفیوژ و آنالایزر نقطه شبنم گاز، صنعت گاز کشور خودکفا خواهد شد تا زمینه تولید پایدار و مستمر گاز و سایر محصولات گازی حتی در شرایط تحریم‌های غیرقانونی فراهم شود.

 

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان مواد شیمیایی شرکت ملی گاز مورد نیاز گاز کشور صنعت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۵۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند