Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر مؤسسه صدرا شیروان گفت: قرآن‌آموزان از فعالیت در فضای مجازی و همچنین گذراندن آموزش به صورت الکترونیکی، استقبال نمی‌کنند.

فاطمه آدینه‌پور، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه کرونا آسیب بسیاری به مؤسسات قرآنی وارد کرده است، اظهار کرد: به علت شیوع ویروس کرونا، امکان برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری وجود ندارد و از همین جهت تلاش کردیم تا کلاس‌ها را به صورت مجازی برگزار کنیم اما استقبال در حد سه الی چهار نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۲۰ سال است در حوزه قرآنی فعالیت دارم، ادامه داد: هر سال حدود ۲۰۰ نفر قرآن‌آموز با مؤسسه ما در ارتباط بود اما در حال حاضر این آمار بیش از اندازه کم شده است و امکان پرداخت بیمه مربیان مؤسسه وجود ندارد.

آدینه‌پور با اشاره به اینکه در حال حاضر دو مربی با مؤسسه در ارتباط هستند، اضافه کرد: از آنجایی که حق‌الزحمه به دشواری پرداخت می‌شود، امکان پرداخت بیمه وجود ندارد و مدتی را برایشان ترک از کار اعلام کردیم اما حق افراد ضایع می‌شود چون در حال حاضر آموزش می‌دهند.

مدیر مؤسسه صدرا شیروان بیان کرد: پشتوانه مالی برای مؤسسات قرآنی وجود ندارد و حمایت‌های مالی دولتی نیز انجام نمی‌شود و از همین جهت است که تقریبا دغدغه تمام مؤسسات قرآنی، مباحث مالی است که امکان ادامه فعالیت به آنان نمی‌دهد.

آدینه‌پور با تاکید براینکه کاهش سطح درآمدی خانواده‌ها نیز یکی از علت‌های عدم استقبال قرآن‌آموزان است، اظهار کرد: یکی از قرآن‌آموزان مراحل حفظ را خیلی خوب پیش می‌رفت اما از آنجایی  خانواده وی با مشکلات اقتصادی مواجه بود، امکان حضور در کلاس‌ها را نداشتند.

مدیر مؤسسه صدرا شیروان افزود: اگر مربی‌های تخصصی در حوزه صوت و لحن وجود داشته باشد، قرآن‌آموزان از نظر کیفی رشد بسیار خوبی می‌کنند اما در شیروان با این کمبود مواجه هستیم و اگر از شهرهای دیگر نیز دعوت کنیم، در پرداخت هزینه‌ها دچار مشکل می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه در برگزاری کلاس‌های تخصصی نیاز است که دستگاه‌های مربوطه حمایت کنند، تاکید کرد: نیاز است که دستگاه‌های مربوطه طی سال، چندبار کلاس‌های تخصصی برگزار کنند تا مربیان و قرآن‌آموزان از نظر کیفی پیشرفت قابل قبولی داشته باشند.

وی با تاکید براینکه بیشتر قرآن‌آموزان تا سنین جوانی آموزش می‌بینند اما به سن جوانی که می‌رسند ادامه نمی‌دهند، اظهار کرد: درگیری‌های ذهنی، درس و... موجب می‌شود تا قرآن‌آموزان در این سن از ادامه مسیر خسته شوند و تمام آموزه‌های خود را ترک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موسسات قرآنی فضای مجازی شيروان قرآن آموزان وجود ندارد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم