Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،دکتر سید حسین رضوانی مدیر کل دامپزشکی مازندران با اشاره به شیوع بیماری کووید ۱۹ و لزوم اجرای پروتکل‌های بهداشتی برای اجرای فاصله گذاری اجتماعی، گفت: در عید قربان امسال برخلاف سال‌های گذشته تاکید داریم اماکن عرضه موقت دام به حاشیه شهر‌ها و به صورت پراکنده ایجاد شود تا با ازدحام جمعیت برای خرید دام زنده در چند مکان مشخص روبرو نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: پیشنهاد می‌کنیم تا شهروندان برای ادای این سنت از چند روز قبل از روز عید، اقدام به خرید دام زنده کنند و خرید دام زنده را فقط به روز قبل از عید نگذارند.

دکتر رضوانی با اشاره به تشکیل اکیپ‌های سیار دامپزشکی برای سرکشی از میادین موقت عرضه دام زنده، گفت، این اکیپ‌ها متشکل از کارشناسان بهداشتی دامپزشکی هستند که با مراجعه به گله‌ها، سلامت دام‌های عرضه شده را تائید می‌کنند.

او افزود: از مردم درخواست داریم تا برای تامین سلامت خود و خانواده امسال با شرایط ویژه دام را در کشتارگاه‌های دام قربانی کرده و لاشه دام قربانی شده را بعد از بازرسی صحی گوشت توسط کارشناسان بهداشتی مستقر در کشتارگاه‌ها و تائید حلیت دام توسط روحانیون ناظر شرعی تحویل گیرند.

دکتر رضوانی با اشاره به فعالیت کشتارگاه‌های دام در روز جمعه گفت: با توجه به هماهنگی‌های بعمل آمده کلیه اقدامات کشتار و نظارت بهداشتی و شرعی در کشتارگاه‌های دام استان در روز عید قربان بصورت رایگان بوده و امیدواریم مردم در امسال استقبال خوبی داشته باشند.

او از مردم خواست تا از خرید دام‌های بیمار و یا دارای لاغری مفرط هستند و یا اینکه دارای تاول بر روی دنبه، پوست و سایر اندام خارجی می‌باشند و همچنین دارای پشم‌های بلند، ژولیده، دارای لنگش، نفخ و بیماری‌های گوارشی مانند اسهال هستند خودداری کنند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران، افزود:کلیه ادارات دامپزشکی شهرستان‌های مازندران در روز عید قربان آماده پاسخگویی به مسائل بهداشتی و شرعی هم استانی‌های می‌باشند.   انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی مازندران کووید ۱۹ ویروس کرونا عید قربان کشتارگاه ها عید قربان دام زنده خرید دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۹۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور