Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرامز افشانی روز دوشنبه در جلسه کارگروه کشاورزی شهرستان تبریز، اظهار کرد: تبریز به عنوان قطب صنعتی استان، به عنوان یکی از شهرستان‌های فعال در بخش کشاورزی استان جایگاه خاصی دارد.

وی افزود: ۷۵ روستا در این شهرستان با جمعیت بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر وجود دارد و ۲۲ هزار نفر از جمعیت این شهرستان، بهره بردار کشاورز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص وضعیت اراضی زیر کشت تبریز، اعلام کرد: ۱۱۰ هکتار مرتع، ۳۶۰۰ هکتار باغ و ۴۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی در تبریز وجود دارد که ۲۲ هزار هکتار اراضی دیم و ۲۲ هزار هکتار نیز اراضی آبی را شامل می‌شود.

افشانی از وجود ۸۱ واحد گلخانه به مساحت ۲۹ هکتار در تبریز خبر داد و افزود: ۲۶ واحد پرورش مرغ گوشتی، ۲۲ واحد پرورش مرغ تخمگذار، ۶۲ واحد دامی صنعتی و ۴۹۳ واحد دامی سنتی در سطح این شهرستان فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به تولید یکهزار و ۱۰۰ تن عسل در این شهرستان، اظهار کرد: تعداد ۸۰ هزار کلنی مدرن و نزدیک به ۴۵۰۰ کلنی بومی در سطح شهرستان تبریز عسل تولید می‌کنند که از این لحاظ رتبه سوم استان را داریم.

وی ادامه داد: ۸ هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گندم آبی، ۴۰۰۰ هکتار سطح زیر کشت گندم دیم، ۲۰۰۰ هکتار سطح زیر کشت کلزا و ۲۰۰۰ هکتار سطح زیر کشت سبزی و صیفی در تبریز است؛ هم‌چنین سالانه ۳۴۰۰ تن گوشت قرمز، ۳۱۴ تن گوشت سفید و ۴۸ هزار تن ذرت علوفه‌ای در این شهرستان تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تبریز با اشاره به تولید ۱۱ هزار و ۲۰۴ عدد تخم مرغ در شهرستان تبریز، گفت: تبریز دارای رتبه اول تولید تخم مرغ در استان است؛ هم‌چنین در تولید شیر خام رتبه دوم استان، با تولید ۲۷ هزار و ۸۰۰ تن گندم رتبه اول استان و با وجود ۲۲۰ واحد صنایع تبدیلی کشاورزی رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: امسال در تولید کلزا با مشکل بادزدگی و کمبود آب مواجه بودیم که باعث شد تولید این محصول در تبریز که رتبه اول سطح زیر کشت استان را دارد، کاهش یابد و ۵۰ درصد نیاز تامین شود.

وی گفت: در بخش زراعت تبریز، تعاونی سبزی و صیفی کاران تکمیل شده است؛ ۳ هزار و ۱۷۸ تن انواع کود، ۴۵ دستگاه تراکتور، 2 دستگاه کمباین و ۷۵ دستگاه ادوات دنباله رو کشاورزی در بین بهره برداران بخش زراعت توزیع شده است.

افشانی از وجود ۲۹ هکتار گلخانه در شهرستان تبریز خبر داد و افزود: طی یک سال گذشته به ۵۲ واحد گلخانه با مساحت ۲۹ هکتار مجور احداث داده شده است.

وی با بیان این‌که در بخش آب و خاک، با اعتبار پنج میلیون تومان پروژه مرمت قنات‌ها انجام گرفته است، گفت: هم‌چنین ۵۰۰ هکتار از مزارع تبریز مجهز به آبیاری تحت فشار بوده که امسال مقرر شده است تا یکهزار و ۲۰۰ هکتار نیز به این نوع سیستم آبیاری مجهز شود.

وی از توزیع حدود ۳۷ هزار تن نهاده دامی بین دامداران خبر داد و گفت: سه هزار و ۷۰۰ راس گاو در سال گذشته اصلاح نژاد شده و در ایام کرونایی با وجود تعطیلی‌ها برای چهار هزار بهره بردار کلاس‌های ترویجی برگزار شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تبریز با تاکید بر این‌که ایجاد پایانه گل و گیاه در تبریز بسیار ضروری است، متذکر شد: با احداث این پایانه تمامی تولیدات گل و گیاه در سطح استان در یک محل مشخص جمع شده و منبع مهمی برای بخش گیاهی استان خواهد بود.

وی هم‌چنین احداث شهرک گلخانه‌ای، شهرک شیلات و بازارچه مدرن سبزی و صیفی را از اولویت‌های بخش کشاورزی شهرستان تبریز شمرد و اظهار کرد: دشت تبریز با مساحت ۱۳۰ هزار هکتار ظرفیت بسیار مهمی برای پرورش سبزی و صیفی و ایجاد کشت و صنعت در استان محسوب می‌شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تبریز وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تبریز هکتار سطح زیر کشت شهرستان تبریز سبزی و صیفی هزار هکتار رتبه اول هم چنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۰۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس حسینی در نشست مشترک با سرمایه گذار چینی در ساری، افزود: این میزان سرمایه گذاری برای تهیه ماشین آلات کشاورزی، مونتاژ و راه اندازی خط تولید این تجهیزات در مازندران سرمایه گذاری خواهد شد.

وی اظهار داشت: بر اساس زمانبندی های تعیین شده در گام نخست برخی از قطعات و تجهیزات کشاورزی از چین وارد خواهد شد و در گام های بعدی مونتاژ و راه اندازی خط تولید تجهیزات کشاورزی در مازندران تولید می شود.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه بر اساس همکاری مشترک و تفاهم نامه ۲۵ ساله ایران و چین این سرمایه گذاری در مازندران انجام می شود، خاطرنشان کرد: مازندران در سال گذشته ۵۲۰ تن کالا به ارزش ۱۶۷ هزار دلار به چین صادر کرده است.

حسینی ادامه داد: در سال گذشته؛ مازندران به صورت مستقیم بیش از هفت هزار تن کالا به ارزش ۲۲.۵ میلیون دلار از کشور چین وارد کرد.

وی با اشاره به اینکه برای جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار در این خطه از شمال از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد، ادامه داد: همکاری مشترک مازندران و چین چند بعدی است که با برگزاری نمایشگاه مشترک و معرفی توانمندی های دو طرف تبادلات تجاری افزایش خواهد یافت و از طرف دیگر رونق و تبادل گردشگر بین مازندران و برخی از استانهای چین در دستور کار قرار گرفت.

این مقام مسوول تصریح کرد: برخی از استانهای چین به مواد غذایی و محصولات کشاورزی مازندران نیاز داردند که صادرات مازندران برای آنها افزایش خواهد یافت.

کد خبر 6093270

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج