Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام عالیشاه گفت: رفع مشکل همه فقرا و نیازمندان در دستور کار امداد است و این مسأله تنها منوط به افراد تحت پوشش امداد نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بهشهر، «حجت الاسلام بشیر عالیشاه»  شامگاه دوشنبه (6مرداد)  در  دیدار با «هادی خنجری» فرماندار بهشهر، ضمن تشریح وظایف و برنامه های  دستگاه متبوع خود، حرکت در جهت  ایجاد تحول و وحدت بین دستگاه ها را عاملی مهم در تقویت عنوان کرد وگفت: باید همه با هم در یک راستا حرکت کرده و از جزیره ای عمل کردن پرهیز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل کمیته امداد مازندران گفت: امروز راه برون رفت و حل مشکل فقرا اتحاد و هم افزایی تمامی دستگاه ها بوده و امداد آماده است جهت پیشبرد این هدف مانند سربازی در خدمت تمامی ادارات  و در رأس فرماندار شهرستان باشد.

 

حجت الاسلام عالیشاه ضمن  قدردانی از تمامی دستگاه ها خواستار ارائه طرح و پیشنهاد سازنده جهت تعامل و همراهی شد.

 

وی گفت: با توجه به شرایط  جامعه امروز ، رفع مشکل تمامی فقرا مد نظر امداد است و تنها محدود به مددجویان نیست.

 

 مدیر کل امداد مازندران اظهار امیدواری کرد که با اتحاد مسئولین شهری و در راس فرماندار بتوانند با تهیه زمین مشکل مسکن نیازمندان در صف و پشت نوبت را حل نمایند.

پایان پیام/175

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی از ۴ تا ۹ اردیبهشت ١۴٠٣ و تا ساعت ۶:۳۰، گفت: ۱۳ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد) و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۴۸۱۳ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۱۹۷ تیم عملیاتی، شامل ۷۷۰ امدادگر، در ۹۱ عملیات شرکت کردند، ۳۴۴ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.

محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۹۲ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: ۵۵ دستگاه چادر، ۶۸۴ تخته پتو، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۰۶۶ کیلوگرم نایلون، ٢۴٠ بسته غذایی، ۹۵۸ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • وحدت مهم‌ترین رکن جامعه است
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان